Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Baile Mikes - Paraul Jombor - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Baile Mikes - Paraul Jombor

Baile Mikes - Paraul Jombor | Unde este acest loc?

Baile Mikes sau Vallato, paraul Jombor...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Baia Vallato Vestiar Bazin Podet Mofeta. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Baile Mikes Paraul Jombor! In prezent avem in total 12249 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Baile Mikes - Paraul Jombor si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Bixad, se afla la 5.33 km distanta.
Cazare

Cazare Bixad (Covasna)


Vezi oferte de cazare langa Bixad, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.43 km distanta: Izvoare tamaduitoare - Baile paraului Jombor (15 poze).
14714750771100
14714750781101
14714750791102
14714750821963
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Baile Mikes Paraul Jombor?
Stanca Piatra Zimbrului. Sub numele de Piatra Zimbrului este cunoscut un varf semet al unei culmi secundare a celei principale a Bodocului, desprinsa din ea spre est, in sectorul cuprins intre Vf. Dupa nas si harta, la Stanca Piatra Zimbrului - Am pornit din Baile Balvanyos, vizitand mai intai Baile Cisar, unde in ultimii ani au fost efectuate mai multe renovari si reamenajari. (geoascunzis)
(obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Tura de lac. Daca tot am facut o tura de lac la picior si ne-a placut, am hotarat sa amplasam o cutie in acest punct de interes, pentru a indemna si pe alti vizitatori sa faca acelasi lucru. In sfarsit am gasit ascunzisul - Dupa ce am vizitat mai multe obiective din apropiere, respectiv varful Ciomatu Mare si ramasitele turnului de belvedere de langa tinovul Mohos, am incheiat ziua cu o traditionala tura de lac. (geoobiectiv cu geocutie)
Piatra ovala. La 3.5 km. Oglinda lacului ce ocupa o suprafata de 22 ha se afla la 950 m altitudine si cuveta are o adancime maxima de 7 m. Lipsa semnal gsm - Sfat pentru cei care ajung, si vor sa gaseasca cutiutele.
Varful Ciomatu Mare. Pe urmele ursilor - Avand atatea locuri frumoase de vizitat in tara, am cam neglijat locurile apropiate. Varful Carpinis Judetul Covasna. Carpinis (sau Dosul Pietrei, dupa traducerea denumirii maghiare, Komoge) este cel mai inalt al Muntilor Bodoc, avand 1. Geocutia si ursul - Da, asa am inceput.
Fortificatia de pe Varful Cetatii. Fortificatia de pe Varful Cetatii este cea mai mare ruina de cetate din zona Ciucului. Asaltul final - Asaltul final a fost un succes.
Varful Cetatii II. Cucerirea Varfului Cetatii - Am profitat de prima zi din weekend-ul de Paste la Tusnad ca sa "cucerim" Varful Cetatii, un traseu pe care nu am mai fost pana acum. Varful Cetatii I. Am pierdut o lupta - A doua "batalie" de la Varful Cetatii a fost din pacate o infrangere.

Baile Mikes Paraul Jombor in limba maghiara - magyarul: Vallató-fürdő és mofetta

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Covasna
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Paraul Jombor
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Baile Mikes - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Baia Vallato si o mofeta - Dupa ce am gasit geocutia ascunsa la Baia Hammas, mi-am continuat drumul...

Ai ajuns in Paraul Jombor si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Baile Mikes? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Baia Hammas
Baia Hammas la 0.42 km
GR2545 Baia Hammas Paraul Jombor
Altarul Sfanta Maria
Altarul Sfanta Maria la 1.44 km
GR0275 Altarul Sfanta Maria

Stii locuri de vizitat din judetul Covasna, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.