Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Biserica evangelica-lutherana - Targu Secuiesc - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Biserica evangelica-lutherana - Targu Secuiesc

Biserica evangelica-lutherana - Targu Secuiesc | Unde este acest loc?

Biserica evangelica-lutherana din Targu Secuiesc se afla pe strada Gheorghe Doja numarul 10...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Biserica evangelica. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Biserica evangelica-lutherana Targu Secuiesc! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Biserica evangelica-lutherana - Targu Secuiesc si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Targu Secuiesc, se afla la 0.36 km distanta.
Cazare

Cazare Targu Secuiesc (Covasna)


Vezi oferte de cazare langa Targu Secuiesc, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 17.46 km distanta: Piatra Zimbrului (20 poze).
14714709141100
14714709261101
14714709271102
14714709281103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Biserica evangelica-lutherana Targu Secuiesc?
Casa de cultura Vigado. Zidul cu lacatele iubirii. La intrarea in Curtea 44 din Targu Secuiesc se afla agatata o grila, denumita de catre initiatori Zidul cu lacatele dragostei.
Muzeul farmaceutic. Predecesorul cladirii a fost o casa cu pridvor rotund, construit in anul 1835, demolat ulterior in 1972.
Cladirea primariei. Cladirea cu doua etaje a fost construita in anul 1907 pentru a servi drept casa de economii.
Muzeul de istorie a breslelor. La 740 m. Targu Secuiesc este denumit orasul curtilor, dar si orasul breslelor, oglindit si de expozitiile de baza ale muzeului.
Baile Fortyogo. Ascunzisul curat, cutia curatata de continut - Noutatile de la fata locului, fata de cele semnalate de gasitorii anteriori sunt:In jurul ascunzisului nu mai erau gunoaie (cum se poate constata in fotografia anexata). (obiectiv turistic cu geocutie) Biserica catolica. Desi construita relativ recent (1815-1823), biserica din satul Catalina impresionează prin aspectul de biserica fortificata. Continut inutilizabil, si o alta geocutie in apropiere - Am gasit ascunzisul fara nici un fel de dificultati. (geoobiectiv cu geocutie)
Poarta secuiasca. La 4.2 km. Biserica catolica. La 4.7 km. Satul Sasausi apartine comunei Lunga si se afla pe DN 11 la nici 3 km de Targu Secuiesc. Geocutie noua in interiorul curtii bisericii - Azi fiind deosebit de cald, am decis sa pornesc intr-o excursie de cautare geoobiective in jurul orasului Targu Secuiesc. (geoascunzis)
Biserica catolica. Biserica romano-catolica Sanzieni. In sfarsit am gasit intrarea deschisa - Am trecut de mai multe ori prin zona, cautand diferite geoobiective, dar intotdeauna am gasit intrarea in curtea interioara, inchisa. (atractie turistica si geocutie) Parcul Arpad. Aici se afla cel mai mare stalp secuiesc sculptat din lemn din lume. Nu 8, ci 9! - Gasirea cutiei nu ridica nici un fel de probleme.
Ruinele castelului Tarnoczy. La 5.7 km. Se vorbeste despre existenta unui castel la Sanzieni ca fiind datat din epoca feudala timpurie, mai precis, din prima jumatate a sec.

Biserica evangelica-lutherana Targu Secuiesc in limba maghiara - magyarul: Evangélikus-lutheránus templom Kézdivásárhely

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Covasna
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Targu Secuiesc
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Biserica evangelica-lutherana - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Targu Secuiesc si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Biserica evangelica-lutherana? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Parohia catolica Boldog Ozseb
  Parohia catolica Boldog Ozseb
  Biserica Boldog Ozseb a fost construita in 1986, iar turnul in 2003.
  Judecatoria
  Judecatoria
  Cladirea judecatoriei din Targu Secuiesc a fost construita la mijlocul secolului al XVIII-lea.

  Stii locuri de vizitat din judetul Covasna, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.