Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Cimitirul din Bodvaj - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Cimitirul din Bodvaj

Cimitirul din Bodvaj | Unde este acest loc?

In cimitirul coloniei din Bodvaj, in anul 2011 s-a organizat o actiune de igienizare si restaurare a cimitirului, cand au fost restaurate 8 morminte din cele gasite...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Cimitirul din Bodvaj Echipa Cimitirul Pod peste parau Izvor No comment Pod, sept. 2008 Valea paraului Erces Parau cu apa minerala Izvor apa minerala Spre cimitir. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cimitirul din Bodvaj! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Cimitirul din Bodvaj si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Herculian, se afla la 4.03 km distanta.
Cazare

Cazare Herculian (Batani, Covasna)


Vezi oferte de cazare langa Herculian, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 5.68 km distanta: Pilisca Mare - Baile Tusnad (24 poze).
14714706211100
14714706241101
14714706271102
14714706281103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Cimitirul din Bodvaj?
Izvorul din paraul Pastravului. Baile vechi au disparut in secolul al 18. Paraul Pastravului in intuneric - Cand am ajuns in Ozunca Bai era deja intuneric. (obiectiv interesant cu geocutie)
Punct de belvedere. O altfel de belvedere - cutia de pe Varful Cucu - Am ajuns pe Vârful Cucu plecând din Herculian, trecând pe la Furnalul Bodvaj, și urcând apoi pe Dealul Negru. (obiectiv turistic cu geocutie) Moara de apa. (obiectiv turistic cu geocutie) Statuia marelui povestitor Benedek Elek. O banca ca in povesti - Nu am putut sa caut linistit. Stanca Soimilor. La 7.8 km. Pornim de la intersectia strazilor Garii si Ciucas si urmarim drumul pietruit spre stanga, care ne va conduce la lacul Ciucas. A doua vizita - Dupa un an de la prima. (geoascunzis)
Stancile Turnuri. Pe spinarile turnurilor poate fi admirata planta endemica Hiearcium Telekianum. Urcand pe valea Minerului - Urmand noile marcaje, triunghi albastru, ar trebui sa fie destul de usor de ajuns.
Mofeta din Baile Tusnad. Fara manusi de sudura - Inca nu a inceput sezonul, zona campingului este goala. Lacul Ciucas. Lacul Ciucas din mijlocul statiunii Baile Tusnad a fost creat in scopuri turistice, folosindu-se de apa raului Olt. Frozen... pictures - Au inghetat pana si.
GK Hotel Szent Kristof. Ultima zi din Tusvanyos - In cursul diminetii am vizitat hotelul. Izvorul din paraul Minei.

Cimitirul din Bodvaj in limba maghiara - magyarul: Bodvaji temető

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Covasna
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Cimitirul din Bodvaj
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Obstacol diluvial - Cu ocazia unei drumeții ce viza Vf...
 • Geocutia sparta din cimitir - Cunosteam deja zona, deoarece am mai fost la furnalul din Bodvaj, respectiv la pestera cu apa minerala din apropiere...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cimitirul din Bodvaj? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Furnalul Bodvaj
Furnalul Bodvaj
Nu este cunoscuta data inceperii topirii minereului de fier in Bodvaj.
Loc pentru picnic
Loc pentru picnic
Am ajuns la Furnalul Bodvaj cu ocazia unui traseu mai lung, cu plecare din capatul nordic al satului Herculian, ce a vizat, in principal, cucerirea Varfului Cucu.

Stii locuri de vizitat din judetul Covasna, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.