Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Cimitirul Zathureczky - Baraolt - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Cimitirul Zathureczky - Baraolt

Cimitirul Zathureczky - Baraolt | Unde este acest loc?

Cimitirul Zathureczky se afla la capatul nord-estic al orasului Baraolt. Este un cimitir mai vechi, care a fost folosit pana la inceputul anilor 60...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Intrare Vegetatie deasa Cruce Obeliscuri Intrarea in cripta Piatra funerara pe pamant Cripta Cruce inclinata. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cimitirul Zathureczky Baraolt! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Cimitirul Zathureczky - Baraolt si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Baraolt, se afla la 1.18 km distanta.
Cazare

Cazare Baraolt (Covasna)


Vezi oferte de cazare langa Baraolt, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 8.91 km distanta: Cascada de sub deal - Muntii Persani (8 poze).
14714768401100
14714768411101
14714768431102
14714768441103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Cimitirul Zathureczky Baraolt?
Statuia marelui povestitor Benedek Elek. O banca ca in povesti - Nu am putut sa caut linistit. Moara de apa. (obiectiv turistic cu geocutie) Lacurile de langa Varghis. Lucrarile miniere, unele de suprafata, desfasurate in periada 1954-1989, in preajma Varghisului (vestul imediat) au interceptat ici-colo panza freatica. (geoascunzis)
Fortificatiile din Padurea Rica. Ascunzisul a fost defrisat - Intr-o drumetie in circuit, mai lungă, am ajuns, nesperat de usor, la Cetatea lui Attila (conform unei credințe locale).
Mormantul reginei Reka. La 8.9 km. Conform unei legende secuiesti locale, pe valea paraului Rica/Rika, sub culmea pe care se afla Cetatea Reka, sub o stanca de calcar, se afla mormantul reginei Reka. (geoascunzis)
Ruinele cetatii Reka. Cetatea Reka, reconstituire - Sub numele Cetatea Reka sunt cunoscute atat ruinele asa-numitului Turn de Vest (azi, reconstituit) al sistemului de fortificatii din pădurea Rica/Rika (Dl. (obiectiv turistic cu geocutie) Izvorul Fingo. Ormenis. La 9.8 km. Comuna Ormenis este situata in partea de nord-vest a judetului Brasov, la 45 km de municipiul Brasov, la confluenta zonei numita Tara Barsei cu zona Oltului mijlociu, despartite de defileul Oltului intre Racos si Augustin.
Locul fosilifer Ormenis. Stanca Ariciul. Formatiunea spectaculoasa de stanca se afla la doar cativa pasi de drumul astfaltat care traverseaza localitatea, in spatele unor case de romi.
Capela Dobo.

Cimitirul Zathureczky Baraolt in limba maghiara - magyarul: Zathureczky-temető Barót

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Covasna
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

  • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Cimitirul Zathureczky
  • Localizare pozitie pe harta Baraolt
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  • Cimitir reamenajat - Planuiam demult sa vizitez aceasta locatie, azi a venit si ocazia asteptata...

Ai ajuns in Baraolt si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cimitirul Zathureczky? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Cetatea Tiborc
Cetatea Tiborc
Fortificatia Tiborc (sau cetatea lui Tiburt) se afla la sud de localitatea Biborteni, pe un deal impadurit, care se inalta deasupra vaii Baraoltului.
Biserica reformata din Talisoara
Biserica reformata din Talisoara
Biserica reformata din Talisoara (comuna Bradut), asa cum arata azi, a fost construita in anul 1858, luand locul alteia mai vechi, de prin secolul al XIV.

Stii locuri de vizitat din judetul Covasna, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.