Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Izvor pe malul Oltului - Sfantu Gheorghe - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Izvor pe malul Oltului - Sfantu Gheorghe

Izvor pe malul Oltului - Sfantu Gheorghe | Unde este acest loc?

Izvor pe malul Oltului..

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Put de captare Zona de regim sever Rasarit de soare Dupa sarma ghimpata Crengi Apa si foc. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Izvor pe malul Oltului Sfantu Gheorghe! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Izvor pe malul Oltului - Sfantu Gheorghe si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Sfantu Gheorghe, se afla la 2.55 km distanta.
Cazare

Cazare Sfantu Gheorghe (Covasna)


Vezi oferte de cazare langa Sfantu Gheorghe, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 11.39 km distanta: Lacul Reci - Judetul Covasna (5 poze).
1471471465980
14714775441101
14714775451102
14714775501103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Izvor pe malul Oltului Sfantu Gheorghe?
Panorama Sfantu Gheorghe. Deasupra orasului Sfantu Gheorghe - Daca iesiti din orasul Sfantu Gheorghe spre localitatea Valcele, merita sa va opriti pentru a va potoli setea la izvorul din apropiere. Ruinele Bisericii Veres. Este o biserica gotica din secolul al XV. Intre Valea Crisului si Calnic - Asa numita Ruinele Bisericii Veres se afla in perimetrul satului Calnic, apartinand comunei Valea Crisului.
Izvorul Honved. Pe teritoriul locului de odihna amenajat gasim trei izvoare, Honved, Csaba, si un al treilea chiar langa parau. (obiectiv interesant cu geocutie)
Biserica unitariana din Calnic. Biserica unitariana din Calnic, construita in anul 1674, este considerata monument istoric. Clopotnita - Clopotnita din lemn din secolul VIII, realizari ale arhitecturii populare locale. (geoascunzis)
(obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Podul vechi de piatra Sancraiu. O adevarata bijuterie ascunsa - Am mai fost la Sancraiu, dar despre acest pod vechi de piatra nu am stiut. Castrul roman Comolau. Castrul roman de la Comolau, azi asimilat satului Reci, a reprezentat un punct militar strategic.
Sugas Bai. Statiunea este locul preferat pentru excursii a locuitorilor din zona. A fost odata - Sugas Bai pentru mine e un loc minunat.
Lacul Padureni. Lacul Padureni este cel mai mare lac de acumulare din judetul Covasna. Am gasit mama geocutiilor - Cu gps nu e o problema gasirea geocutiei, dar fara, ascunzisul e mai greu de observat; fata de situatia initiala vegetatia e mai luxurianta.
Biserica reformata fortificata. Este strabatuta de DJ 112, Sfantu Gheorghe - Brasov. Ca in povesti - O cetate taraneasca ca in povesti, parca suntem in tinuturi sasesti.
Vila Damokos Akos.

Izvor pe malul Oltului Sfantu Gheorghe in limba maghiara - magyarul: Forrás az Olt partján Sepsiszentgyörgy

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Covasna
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Sfantu Gheorghe
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Izvor pe malul Oltului - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Nu ma tem, adica da - Ajungand la fata locului, am constatat, ca de fapt izvorul este o captare de apa, zona fiind una de protectie cu regim sever...

Ai ajuns in Sfantu Gheorghe si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Izvor pe malul Oltului? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Padurea de pini Millennium
Padurea de pini Millennium
Incepand cu anul 1896, au fost plantati arbori memoriali, de obicei paduri de pini, pentru comemorarea Millennium.
Biserica reformata fortificata
Biserica reformata fortificata
P-ta Kálvin, odinioara Ópiac, este un ansamblu monumental arhitectural.

Stii locuri de vizitat din judetul Covasna, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.