Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Mofeta - Baile Balvanyos - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Mofeta - Baile Balvanyos

Mofeta - Baile Balvanyos | Unde este acest loc?

Din centrul statiunii Baile Balvanyos, la doar aproximativ 300 m distanta spre nord, se afla mofeta. Cladirea nu este intr-o stare foarte buna, dar mofeta si baia pentru picioare pot fi inca utilizate...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Mofeta Verifica-ti nivelul gazului! Baia pentru picioare Cladire in stare nu prea buna. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Mofeta Baile Balvanyos! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Mofeta - Baile Balvanyos si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Bixad, se afla la 7.34 km distanta.
Cazare

Cazare Bixad (Covasna)


Vezi oferte de cazare langa Bixad, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.62 km distanta: Cetatea Balvanyos - Baile Balvanyos (12 poze).
14714768341100
14714768351101
14714768361102
14714768371103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Mofeta Baile Balvanyos?
Stanca Piatra Zimbrului. Carpinis, cel mai inalt al Muntilor Bodoc, si pasul Balvanyos. Dupa nas si harta, la Stanca Piatra Zimbrului - Am pornit din Baile Balvanyos, vizitand mai intai Baile Cisar, unde in ultimii ani au fost efectuate mai multe renovari si reamenajari. (obiectiv interesant cu geocutie)
Baile Mikes. Baile Mikes sau Vallato, paraul Jombor. Baia Vallato si o mofeta - Dupa ce am gasit geocutia ascunsa la Baia Hammas, mi-am continuat drumul. (geoobiectiv cu geocutie)
Varful Carpinis. Vf. Geocutia si ursul - Da, asa am inceput. (geoascunzis)
Rezervatia Valea Iadului. Chiar la iesirea din sat insa (cu 1 km inainte de confluenta pomenita), un drum forestier pleaca din soseaua ce duce la Balvanyos, spre stanga, pe Valera Iadului. Dupa ce aproape ca am uitat sa caut si aceasta geocutie - Geoascunzisurile zonei, Gradina Herko, Valea Iadului, Cetatea Turia,. (obiectiv interesant cu geocutie)
Mofeta. In loc de geocutie doar bere Ciuc - Dupa un condus de 5 km, pe un drum plin cu noroi, am ajuns la Gradina Herko. Tinovul Mohos. Situat la nord-est de lacul Sfanta Ana, in craterul geaman din masivul Puciosu-Ciomatu, drenat incipient de emisarul Ciumatu, tinovul marcheaza faza de colmatare a unui fost lac. Muschi la pastrare - Cum iarna isi tine muschii la borcan, asa si Tinovul, motiv sa revenim.
Copacul lui Tarzan. Copacul lui Tarzan - Lacul Sfanta Ana. Fara manusi - Fiind persoana care am publicat prima data acest ascunzis, trebuie sa spun ca am cautat si eu la randul meu un loc potrivit pentru a ascunde o cutie, in jurul sau in apropierea copacului.
Capela Sfanta Ana. La 5.6 km. Iarna la capela - Cum pe cursul Oltului iernile sunt serioase, am gasit capela inconjurata de un strat de zapada de min. Tura de lac. Daca tot am facut o tura de lac la picior si ne-a placut, am hotarat sa amplasam o cutie in acest punct de interes, pentru a indemna si pe alti vizitatori sa faca acelasi lucru. In sfarsit am gasit ascunzisul - Dupa ce am vizitat mai multe obiective din apropiere, respectiv varful Ciomatu Mare si ramasitele turnului de belvedere de langa tinovul Mohos, am incheiat ziua cu o traditionala tura de lac.
Piatra ovala. Oglinda lacului ce ocupa o suprafata de 22 ha se afla la 950 m altitudine si cuveta are o adancime maxima de 7 m. Lipsa semnal gsm - Sfat pentru cei care ajung, si vor sa gaseasca cutiutele.
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Covasna
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Mofeta
 • Localizare pozitie pe harta Baile Balvanyos
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Baile Balvanyos si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Mofeta? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Baile Balvanyos
  Baile Balvanyos la 0.48 km
  GR2547 Baile Balvanyos Izvorul Transilvania
  Izvoare tamaduitoare
  Izvoare tamaduitoare la 0.58 km
  GR2546 Izvoare tamaduitoare Baile Balvanyos

  Stii locuri de vizitat din judetul Covasna, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.