Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Piatra Gaurita - Bixad - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Piatra Gaurita - Bixad

Piatra Gaurita - Bixad | Unde este acest loc?

Piatra Gaurita se afla langa localitatea Bixad. Este o stanca cu o gaura, care azi este colmatata...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Desen Piatra Gaurita 1 Gaura colmatata Piatra Gaurita 2 Piatra Gaurita iarna Piatra Gaurita Capul de stanca De pe partea cealalta a drumului. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Piatra Gaurita Bixad! In prezent avem in total 12249 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Piatra Gaurita - Bixad si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Carpitus, se afla la 0.19 km distanta.
Cazare

Cazare Carpitus (Baile Tusnad, Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Carpitus, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.96 km distanta: Piatra Soimilor - Bixad (12 poze).
14714776091100
14714776101101
14714776121102
14714776131103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Piatra Gaurita Bixad?
(obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Vila Anna Baile Tusnad. Ascunzis compromis - Ajungand la fata locului, nu puteam sa-mi inchipui, oare unde ar putea fi ascunzisul? In cladirea vizavi de vila Anna, un grup de fete tineau un curs de aerobic, sau dans modern? Copiii din vila erau tot timpul pe strada, pe balcoane, in geamuri. (obiectiv turistic cu geocutie) Baia Saracilor Judetul Harghita. La 2.9 km. Ruinele statiunii - Dupa Parcul Pompierilor am coborat spre ruinele de Baia Saracilor, Cum putin mai jos a rasarit un centru wellness modern, dar cu preturi nu tocmai mici, s-ar deduce ori ca statiunea nu mai are saraci, ori ca de sanatatea lor nu se mai preocupa nimeni. (punct de interes turistic cu geocutie) Lacul Ciucas. Astazi langa lacul Ciucas gasim restaurantul Stanca Soimilor, care dispune pe langa restaurant si de o terasa amenajata intr-un cadru natural si un octogon intr-un cadru deosebit, in mijlocul lacului. Frozen... pictures - Au inghetat pana si.
Parcul Pompierilor. Cu placere - Sper ca v-a placut Baile Tusnad, o statiune linistita, dar intr-un cadru natural deosebit, cu o densitate foarte mare de geoobiective. Turnul Apor. Turnul Apor - Baile Tusnad. Turnul se afla in renovare - Dupa ce am primit din mai multe parti relatari despre turn, m-am asteptat sa gasesc turnul intr-o stare jalnica.
Capela Sfanta Ana. Iarna la capela - Cum pe cursul Oltului iernile sunt serioase, am gasit capela inconjurata de un strat de zapada de min.

Piatra Gaurita Bixad in limba maghiara - magyarul: Likaskő Sepsibükszád

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Covasna
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Bixad
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Piatra Gaurita - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Bixad si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Piatra Gaurita? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Piatra Soimilor
  Piatra Soimilor la 0.94 km
  GR0080 Piatra Soimilor Bixad
  Podul suspendat peste Olt
  Podul suspendat peste Olt la 1.57 km
  GR2572 Podul suspendat peste Olt Baile Tusnad

  Stii locuri de vizitat din judetul Covasna, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.