Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Lacul Camineasca

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Lacul Camineasca - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Valea paraului Pustnicul Dealul Cetatii Soimeni
Valea paraului Pustnicul
Tinta calatoriei Varful Biliboc
Tinta calatoriei
Izvorul Tamaduirii Cheile Ardeului
Izvorul Tamaduirii
Valea Ampoitei Cheile Ampoitei
Valea Ampoitei

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul Camineasca!

>>> Vizitati Lacul Camineasca si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Naipu, se afla la 2,02 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Naipu: 1
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Ansamblul medieval Curtea Veche
Se afla in sectorul 3, pe strada Franceza numarul 31.
Lacul Corbii Mari Lacul Herastrau Lacul Singureni Balta cu Peste Clinceni Lacul Tei
Sinagoga Templul Coral Bucuresti
Este cel mai mare lacas de cult mozaic din Romania, replica a sinagogii Leopoldstadt-Tempelgasse din Viena, distrusa in al doilea razboi mondial.
Lacul Zmeu Crevedia Lacul Mihailesti Lacul Buftea Buciumeni Lacul Blejesti-Sericu Lacul Hobaia Lacul Cretuleasca Balta Albele Lacul Izvoru Lacul Sindrilita Lacul Cernica Balta Vitanesti
Ansamblul Bisericii Curtea Veche
Casa parohiala dateaza din 1935, iar biserica din secolul 16-18.
Raiul animalelor Catelu Glina
Este primul cimitir de animale de companie din tara, si inca din 2003 ofera servicii funerare pentru animalele de companie.
Balta Pasarea Cozieni-Pustnicu Lacul Pasarea Afumati Lacul Floreasca Lacul Branesti
Carnetelul calatoruluiCarnetelul calatorului
Am fost la Bucuresti si cu aceasta ocazie am gasit aceasta geocutie.
Lacul Tunari
Mlastina NeajlovuluiMlastina Neajlovului
Din mlastinile Neajlovului din vechime au ramas putine locuri.
Lacul Buturugeni Lacul Greaca Cercani Lacul Zmeului Ciocanesti Lacul Gogosari Lacul Poeni
Statuia lui Mark Twain Parcul Herastrau
A fost realizata in anul 1953, de sculptorul maghiar din Transilvania, Fekete Jozsef.
Balta Facau Valea Ciresului
Podul prabusit si disparutPodul prabusit si disparut
Apoi am abandonat acel ascunzis, in schimb a fost inlocuita de o alta cutie, apropiata. Un loc interesant cu un pod neterminat, un pod prabusit si un podet suspendat.
Lacul Ciuperceni Lacul Larga Balastiera Tei-Clinceni Domnesti Lacul Chitila
Baia Turceasca Curtea Veche
Dateaza din secolului 19.
Acumularea Berceni Lacul Mogosoaia Lacurile Ganeasa
Cruce de piatra din 1852
La intersectia strazii Tepes Voda cu strada Ciresului se afla o cruce de piatra, care a fost ridicata in anul 1852.
Valori naturale - Judetul Giurgiu
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Lacul Camineasca
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Manastirea Fagetel: Un ascunzis drive-in - Am pornit intr-o excursie de doua zile. Acest ascunzis a fost primul pe care l-am cautat in acea zi, un ascunzis practic drive-in.
  • Biserica reformata - Lisnau: Contrar legilor lui Murphy - In drum spre Saciova, unde ma asteptau prietenii cu bunatati traditionale, am nimerit la Lisnau. Nu eram chiar pe drumul cel bun, dar macar am putut sa caut si aceasta geocutie.
  • Biserica catolica - Mihaileni: Acoperis renovat - Acoperisului de scandura de la podul intrarii de la biserica a fost renovat. Daca acolo era ascunzisul e posibil sa fi disparut astfel.
  • Parcul natural rezervatia Cheile Tisitiei: Cea mai de succes cutie - Cred ca e cea mai de succes cutie din cate am vazut. Poti sa gasesti de toate inauntru.
  • Izvorul Dorului: Gasita - Am gasit cutia in padure.
  • Varful Harghita Madaras: Fara coordonatele ascunzisului - Am ajuns pe varf venind de la Cetatea Racu. Dupa ce am trecut pe la Piatra Tabulata, plecati fiind din Siculeni.
  • Cetatea din valuri de pamant Redut - Ghimes: Cetatea Redut nu e cetate! - Am reusit sa gasim date despre cetate, pe care le vom publica in curand. Mentionam doar ca este vorba despre urmele unor lucrari genistice de la sfarsitul secolului XVIII.
  • Cascada Tamina: Cautat si gasit - Ascunzisul este usor de gasit (trebuie doar sa urmezi indiciile) si este bine protejat deci am gasit cutia in stare buna. Am schimbat fiola cu o barcuta si am notat in carnetel vizita.
  • Cascada Ciucas: Intr-o zi fierbinte de vara - Am fost la cascada Ciucas cu bicicleta. Este prima mea geocutie gasita fara GPS, numai dupa descriere.
  • Cascadele Izvoras: La cascadele Izvorasului - Daca prima parte a vaii, am recunoscut-o, pe afluentul din dreapta pana la prima cascada, poteca parca e alta. S-a mai rupt si sunt multe cazaturi, iar accesul pana in apropierea primei cascade este mai dificil.
  • Orasul de Floci: Tasli Bair - Locatia Esterului pare a fi stabilita (de arheologi) pe dealul de vizavi de Gura Dobrogei (Tasli Bair). Am fost vara aceasta pe acolo si am vazut ceea ce au scos arheologii la iveala.
  • Imeni: Informatii in plus - Eu personal nu am avut inca ocazia sa caut aceasta geocutie, asa ca poate nu ar trebui sa comentez. Din informatiile primite de la diverse persoane, am aflat insa urmatoarele.
  • Cetatea Fergettyu - Aninoasa: Plimbare de iarna - Dupa ce am gasit geocutia de la Reci, ne-am dus spre Fergettyuvar. Cutia este in locul ei, dar nu se poate scoate din loc, ca este inghetata.
  • Cetatea Deva: Cetatea Deva - Cine nu a vizitat macar o data cetatea Devei. Acum este foarte comod profitand de tehnica avansata - telecabina si mai ales ca e renovata si mult mai sigura de vizitat.
  • Lunca de Sus: Buncarul Cetatea Bufnitei din Valea Garbei - Pentru gasirea geocutiei este necesara privirea cu atentie a fotografiei ascunzisului. Felicitari trekkingklubului pentru ideea de a evidentia acest interesant obiectiv.
  • Piatra Tabulata - Siculeni: Muzeu forestier la Stogul de Piatra - Am urcat azi pe varful Harghita Siculeni. Am oprit la Piatra Tabulata, pentru a verifica geocutia.
  • Apa Rosie - Baile Tusnad: Trei culori - Am incheiat excursia in zona cu o partida de ski. Am cercetat si imprejurimile, si asa am gasit herghelia si apa rosie.
  • Chiurus: Usor de gasit - Destul de usor am gasit aceasta geocutie.
  • Biserica armeneasca - Dumbraveni: Orasul armenesc - O biserica foarte frumoasa. Ar trebui restaurata.
  • Dealul Melcilor: Foarte frumos loc - Destul de complicat. Grupul Mihai, Dana, Alex, Sebi.
  • Parcul Sportiv Universitar Iuliu Hatieganu - Cluj-Napoca: Usor de gasit - Intr-o plimbare prin parcul sportiv Hategan. O prima incercare era dificila, o pereche se pupa chiar in apropiere, dar putin mai tarziu calea a fost libera.
  • Drumul Golgotei - Radna: Cutia Golgotei - Am gasit geocutia.
  • Izvoare tamaduitoare - Baile Balvanyos: Dupa o cautare metodica - Nu am folosit gps-ul pentru a gasi aceasta geocutie. Eram oarecum in graba, pentru ca eram asteptat.
  • Baia Saracilor - Baile Tusnad: Ruinele statiunii - Dupa Parcul Pompierilor am coborat spre ruinele de Baia Saracilor. Cum putin mai jos a rasarit un centru wellness modern, dar cu preturi nu tocmai mici, s-ar deduce ori ca statiunea nu mai are saraci, ori ca de sanatatea lor nu se mai preocupa nimeni.
  • Canionul Dofteana: Cutie noua la Canionul Dofteana - De astazi exista o cutie noua la canion. In acelasi loc in care a fost ascunsa cea veche.
  • Cheile Borzesti: Zona este rezervatie naturala - Intr-o splendida zi de toamna am facut o excursie cu bicicleta in Cheile Borzesti. In jurul orei 14:00 am gasit aceasta geocutie.
  • Geo Negoiu - Muntii Fagaras: Chiar si locul doi - Am urcat pe o vreme torida dinspre Balea, peste Laitel. Desi am pornit la 7:30 de jos, am pierdut mult timp cu pozele, cu lacul, asa ca la 13:30 am fost sus prin Strunga Dracului.
  • Lacul Vulturilor - Muntii Siriului: Cuibul Vulturilor - Intr-o drumetie postata pe site-ul munte si flori, urmand traseul triunghi albastru pe apa Crasna Urlatoare din jud. Covasna, am descoperit frumusetea salbatica a locului.
  • Piatra Zimbrului - Ciuperca de piatra: Pietrele de sub Varful Piatra Zimbrului - Am ajuns pe Varful Piatra Zimbrului in doua randuri. De fiecare data fara a sti de existenta geocutiei de aici, nefiind, pana de curand, publicata pe site.
  • Cetatea Miko Miercurea Ciuc: Cetatea Miko Miercurea Ciuc - Nu am gasit geocutia, dar am facut cateva poze frumoase.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul Camineasca? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Giurgiu, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.