Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Piatra Buha - Sacelu

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3066 atractii turistice, 13510 poze si 1447 comentarii)
 

Pixel

Monument al naturii, rezervatia naturala de tip geologic si peisagistic Piatra Buha - Sacelu...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Piatra Buha - Sacelu - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Deasupra Marelui Grohotis Braul Rosu Muchia Rosie Muntii Piatra Craiului
Deasupra Marelui Grohotis
Crucea de la Pomana 2 biserica Sibiel
Crucea de la Pomana 2
Interior manastirea colilia dobrogea
Interior
Promontoriul cetatii dacice Carlomanesti cetatea dacica carlomanesti
Promontoriul cetatii dacice Carlomanesti
In fundal Valea Bicajelului Piatra Cherecului Hasmas
In fundal Valea Bicajelului
Pe varf Tampa iarna
Pe varf
Biserica din Stanila biserica stanila nehoiu
Biserica din Stanila
Intrarea si turnul bisericii Zagar biserica evanghelica lutherana Rode
Intrarea si turnul bisericii
Capela actuala de pe Muntele Frumos muntele frumos capela
Capela actuala de pe Muntele Frumos
Turn patrat de intrare Castelul Bethlen Racos
Turn patrat de intrare
Interiorul cavitatii Camera Patrata Detunatele muntii Ceahlau
Interiorul cavitatii
Vedere spre statiune Stanca Soimilor Baile Tusnad
Vedere spre statiune

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Piatra Buha Sacelu!

>>> Vizitati Piatra Buha - Sacelu si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Sacelu, cea mai apropiata localitate, care se afla la 0,36 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Sacelu: 3
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
GR2486
Este un proiect ArtLand, care se numeste Gradina Paradisului, ideea artistului vizual Mihai Topescu. Padurea colorata se afla la sud de Baia de Fier si la vest de Ciupercenii de Oltet, la intersectia drumului national DN67 si drumul comunal DC26.
Pestera Iedului Baia de Fier la 19,3 km
Este o cavitate cu o adancime de 300 m. Pestera Iedului, monument al naturii, este o arie protejata aflata in bazinul hidrografic al vaii Galbenului, pe teritoriul comunei Baia de Fier.
Coloana fara sfarsit

Coloana fara sfarsit la 21,5 km
Coloana fara sfarsit, Targu Jiu.
Manastirea Lainici

Manastirea Lainici la 21,9 km
Parangul Mare

Parangul Mare la 26,5 km
Starea ei este perfecta, e nevoie de ceva de scris, un pix, creion ceva. Cu ocazia unei excursii in muntii Parang-Capatina, intr-o vreme de iarna, am gasit aceasta geocutie.
Lacul Mandra Muntii Parang

Lacul Mandra Muntii Parang la 26,6 km
Lacul Mandra se afla la est - nordest de varful Parangul Mare, are o suprafata de 1,12 hectare. Este lacul situat la cea mai mare altitudine din Parang, 2158 m.
Piramidele de la Slatioara

GR0365
Martori ai eroziunii apei, temperaturii si vantului asupra unor strate relativ slab cimentate formate din pietrisuri si nisipuri, piramidele de la Slatioara, ca si cele de pe acelasi masiv deluros Magura Slatioarei, dar de la Stroiesti, sau celelalte de pe Maguricea Slatioarei, ofera un spectacol ce nu trebuie pierdut, eroziunea generatoare fiind activa si continua.
Saua Gemanarea Muntii Parang

Saua Gemanarea Muntii Parang la 28 km
Saua Gemanarea se afla intre varfurile Stoienita si Gemanarea, de la Stoienita spre sud.
Varful Dengheru aronbv

Varful Dengheru aronbv la 28,1 km
Am ajuns in statiunea Ranca intr-o zi de duminica, dupa masa. Placerea este de partea noastra, a celor care am ascuns-o. Foarte spectaculos loc.
Lacul Verde Muntii Parang

Lacul Verde Muntii Parang la 28,7 km
Lacul Verde, cu o suprafata de 0,62 hectare, se afla la est - nord-est de varful Stoienita. Suprafata apei straluceste printre gramezile de stanci si digurile de morena, pe partea de nord a crestei de munte Slivei.
Lacul Carja Muntii Parang

Lacul Carja Muntii Parang la 29,1 km
Pitorescul lac are o suprafata de jumatate de hectar. Lacul Carja se afla la o altitudine de 2118 m, la est de varful omonim inalt de 2405 m.
Refugiul Carja Muntii Parang

Refugiul Carja Muntii Parang la 29,4 km
Refugiul Carja, sau Rudolfshütte, este un refugiu construit din pietre, care se afla in Saua Caprelor, la altitudinea de 2185 m. De aici poteca continua pe un teren abrupt, alunecos si pietros, pana pe varful Carja, la 2405 m.
Piatra Crinului Muntii Parang

Piatra Crinului Muntii Parang la 31,8 km
Aici se ajunge din Petrosani, cu masina pana la statia de telescaun Parang, apoi se urca cu telescaunul si de acolo se merge pe jos spre Varful Parangul Mic.
Valori naturale - Judetul Gorj
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Piatra Buha
  • Localizare pozitie pe harta Sacelu
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Gorj, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Izvorul Cozluk - Muntii Macinului Indicatii prea vagi. Soarele mi-a zambit atat de pe piatra cat si de pe copac, harletul era la locul lui, frunzele erau asternute frumos, dar cutiuta a fost de negasit. Pur si simplu n-am inteles unde sa caut.
  • GR0518 - Cand am ajuns sus la cetate am constatat ca ne lipseste gps-ul (uitat jos la masina). N-am disperat, desi nu mai stiam exact despre ce fel de zid era vorba in indicatia de cautare NV, NE, SE.
  • Biserica ortodoxa din Radeana - Stefan cel Mare Biserica ortodoxa din Radeana - Stefan cel Mare. Omul sfinteste locul, e valabil in Radeana. Te simti binecuvantat in acest loc.
  • Izvorul Ozunca Loc de odihna degradat. Au trecut mai mult de 5 ani de la ultima gasire a geocutiei ascunse aici, ascunzisul se afla poate in locul cel mai frecventat al statiunii, astfel nu am venit cu prea multe sperante. Locul de odihna se afla in stare avansata de degradare.
  • Cetatea Dealu Frumos Cutia din padure. Am gasit cutia in padure.
  • Stanca Soimilor - Baile Tusnad Trekking GeoKret 1. Am verificat astazi ascunzisul, geocutia este in stare buna. Am pus in cutie un GeoKret.
  • Treptele Rakoczi - Targu Mures Raspuns. Am gasit 10 cutiute in oras. Nu stiu cate sunt in total.

Ai ajuns in Sacelu si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Piatra Buha? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 11 luni si 5 zile!