Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Baia O-saros - Borsec - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Baia O-saros - Borsec

Baia O-saros - Borsec | Unde este acest loc?

Primaria Borsec a dat in functiune pe 27 octombrie 2012 baia de tratament cu apa minerala, reconstruita dupa modelul uneia demolata in anii 50. Astfel orasul a facut un prim pas spre redobandirea statutului de statiune balneoclimaterica...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Baia O-saros Baza de tratament. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Baia O-saros Borsec! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Baia O-saros - Borsec si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Borsec, se afla la 1.09 km distanta.
Cazare

Cazare Borsec (Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Borsec, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.2 km distanta: Borsec (9 poze).
1471471805980
1471471807981
1471471811982
1471471812983
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Baia O-saros Borsec?
Castelul omului simplu. In apropiere de iesirea spre vest din satul Corbu, in directia spre Borsec pe partea stanga, calatorul atent poate vedea o casa interesanta.
Mausoleul Eroilor Romani. La circa 7,5 km de Toplita, spre Borsec, la intersectia DN 15 cu drumul forestier de pe valea  paraului Voevodeasa, se afla amenajat un mausoleu in care sunt depuse osemintele a 771 de eroi romani cazuti in luptele duse in zona in timpul Primului Razboi Mondial. Geocutie lipsa - Eram in drum spre muntii Rarau, am trecut prin Toplita, astfel incat am oprit la Mausoleul Eroilor sa caut geocutia ascunsa aici.
Paraul Dobreanului. Lavanda. La 14.5 km. La gradina de lavanda din Galautas, oaza de liniste si relaxare, se poate ajunge pe strada Delut sau Brazilor.
Biserica ortodoxa noua din satul Recea. (punct de interes turistic cu geocutie) Biserica ortodoxa veche din Recea Judetul Harghita. Satul Recea este aflat la 9 km de Tulghes - resedinta comunala - pe drumul transmontan care duce la Ditrau. (geoobiectiv cu geocutie)
Biserica de lemn. Monument istoric, biserica de lemn din Tulghes, a deservit si, temporar, cu ocazia hramului, Sf Arhangheli, o mai face si azi, comunitatea ortodoxa din sat. (geoobiectiv cu geocutie)
Casa cu ceas. Piatra Runcului. (obiectiv turistic cu geocutie) Pietrele Rosii Judetul Harghita. La 15.7 km. Podul acoperit Urmanczy Judetul Harghita. Am descoperit cutia dinauntrul podului acoperit - Podul a fost construit la initiativa (si, probabil, pe cheltuiala) familiei Urmanczy in anul 1871; si rezista si astazi foarte bine, caci daca ne uitam la diametrul boltarilor de lem care il sustin (cca 25 cm) intelegem de ce! Este unul dintre putinele poduri acoperite, din Romania, care mai stau in picioare (ar mai fi vreo 4)! Ascunzisul l-am gasit exact asa cum este descris.

Baia O-saros Borsec in limba maghiara - magyarul: Ó-sáros fürdő Borszék

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Baia O-saros
 • Localizare pozitie pe harta Borsec
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Borsec si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Baia O-saros? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Mesteacanul pitic
  Mesteacanul pitic
  Mesteacanul pitic, Betula Humilis, este o planta ocrotita, deoarece este pe cale de disparitie.
  Baia Traditionala
  Baia Traditionala
  Baia traditionala Poiana Zanelor a fost amenajata in anul 2009.

  Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.