Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Baile Dugas - Danesti - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Baile Dugas - Danesti

Baile Dugas - Danesti | Unde este acest loc?

Baile Dugas se afla langa localitatea Danesti. Baile sunt un centru cunoscut de medicina populara...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Strand Baile Dugas Baie cu apa minerala Izvor Piscina 1217 Bazinul mic Covoras de lalele-pestrite Lalele-pestrite. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Baile Dugas Danesti! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Baile Dugas - Danesti si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Danesti, se afla la 0.84 km distanta.
Cazare

Cazare Danesti (Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Danesti, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 8.56 km distanta: Piatra Mesei Carta - Muntii Harghita (23 poze).
14714723121100
14714723131101
14714723181102
14714723221103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Baile Dugas Danesti?
Turnul Ciuntit. Turnul Ciuntit este declarat monument conform registrului monumentelor judetului Harghita din 1992, este un interesant vestigiu arhitectonic al Ciucului de Sus. Totusi, chiar acolo e - N-o sa povestim cum am intrat in posesia cutiei, pentru a nu divulga despre ascunzis mai mult decat a vrut ascunzatorul.
Cariera Vacaresti. Un ascunzis cu mai multe valente - Cariera din satul Vacaresti, comuna Mihaileni, acum in conservare, este una de andezit (vezi foto atasate) - roca magmatica cu 60% dioxid de siliciu, folosita in constructii si pavaje. (obiectiv turistic cu geocutie) Capela Sfanta Elena. (atractie turistica si geocutie) Capela de pe muntele Bogat. Din centru, pe traseul DJ 124 spre est putem ajunge la Satu Nou, Vacaresti si Mihaileni.
Biserica din Garciu. Este una din cele mai vechi cladiri din fostul Scaun al Ciucului, monumentul dateaza din secolul al XIII-lea. Din a doua incercare - De aceasta data am mers direct - conform indicatiilor si fotografiei - la ascunzis, gasind si cutiuta, aflata in buna stare. (obiectiv interesant cu geocutie)
Drumul Crucii. Calea durerii din Nadejdea a fost amenajata in anul 1933, si renovata in 2012. (geoobiectiv cu geocutie)
Lacul Spalatorul de pietre. La 7.6 km. Prezentat de mai multi ani ca punct de interes, Lacul cu Limba, limba fiind o mica peninsula, se afla in preajma carierei Garciu, fiind de natura antropica. Denumirea corecta a lacului - Cu ocazia unei ture cu bicicleta prin zona, am verificat si acest geoascunzis.
Biserica catolica Sfantul Stefan Judetul Harghita. La 7.7 km. Prima biserica a localitatii Nadejdea, o capela romano-catolica, a fost construita in 1514, din donatia familiei Bernáld.
Gorodisul. De pe varful acoperit cu pasuni al Gorodisului, avem o panorama deosebita asupra comunei Sandominic, lacul de decantare din apropiere si muntele Hasmasul Mare.
Biserica catolica. Mihaileni este asezat pe traseul DJ 124, la 18 km nord de Miercurea-Ciuc, in valea paraului Racu. Ascunzisul de la biserica din Mihaileni - Acoperisului de scandura de la podul intrarii de la biserica a fost renovat.
Cariera de nisip si pietris. Cariera de nisip si pietris intre Garciu si Frumoasa, de dimensiuni considerabile, langa poligonul de tir din Frumoasa.

Baile Dugas Danesti in limba maghiara - magyarul: Dugásfürdő Csíkdánfalva

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Baile Dugas
 • Localizare pozitie pe harta Danesti
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

 • De dragul furnicilor, nu! - Nu ne-am indurat sa mai stricam inca odata (pentru noi ar fi fost prima oara) micul musuroi de furnici care era cladit in fata ascunzisului...
 • O geocutie bine ascunsa - Prima data nu am vazut imediat geocutia, chiar daca am rascolit ascunzisul si am alungat si toate furnicile din zona...

Ai ajuns in Danesti si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Baile Dugas? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Baile Dugas 2
Baile Dugas 2
Baile au fost fondate ca atare in 1929, cand in preajma unui cunoscut izvor mineralo-termal (20 grade C) a fost creat un amenajament pentru imbaiere, de catre Corpul Industriasilor din Ciucul de Sus.

Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.