Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Belvedere - Capalnita - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Belvedere - Capalnita

Belvedere - Capalnita | Unde este acest loc?

In partea de nord-vest si deasupra localitatii Capalnita, pe versantul sud-estic al varfului Homorod, se afla un perete de stanca. Stancile sunt spectaculoase si de jos, iar de sus avem o priveliste deosebita. Putem admira de aici imprejurimile localitatii, strazile satului, casele si hambarele localnicilor...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Stancile privite de jos Terenul de fotbal Trei frati Gradina stancilor Antena si izvor ingradit Privire spre sat Stancarie Spre sud Spre nord Culorile toamnei Deasupra drumului. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Belvedere Capalnita! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Belvedere - Capalnita si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Capalnita, se afla la 0.75 km distanta.
Cazare

Cazare Capalnita (Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Capalnita, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 7 km distanta: Stancile Malnavesz (18 poze).
14714753561100
14714753571101
14714753581102
14714753591103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Belvedere Capalnita?
Muzeul scolar. Muzeul scolar de la Minele Lueta apartine de Centrul Scolar Gabor Aron. (geoascunzis)
Cascada Surduc. Strada toaletelor. In partea de nord-est a satului de vacanta Selters exista o straduta, unde toaletele exterioare au fost plasate in afara gardurilor, direct pe strada.
Izvorul de apa minerala Delloi. (atractie turistica si geocutie) Izvoarele de apa minerala Selters. La 5.9 km. (atractie turistica si geocutie) Stancile Malnavesz. (obiectiv turistic cu geocutie) Baile sarate de la stufaris. Baile sarate de la stufaris Nadasszeki sosfurdo sunt bai traditionale, care se afla pe valea Varghisului, la sud-vest de Selters.
Hanul Suparatoarea Nevestelor. Piatra Soimului. Era tocmai proprietarul curtii, care ma despartea de stanca. Cea mai rapida modalitate de acces - Odata ajuns sus, am pornit gps-ul.

Belvedere Capalnita in limba maghiara - magyarul: Sziklakilátó Kápolnásfalu

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Belvedere
 • Localizare pozitie pe harta Capalnita
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Capalnita si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Belvedere? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Baile Homorod
  Baile Homorod
  Baile Homorod lies at an altitude of 740-760 m in the valley of Nagy-Homoród river and the Fürdo brook.
  Ruinele forjei
  Ruinele forjei
  La iesirea din sud-vest a orasului Vlahita, in partea sudica a localitatii, Mina Sfanta Cruce, se pot vedea si azi ruinele unei forje.

  Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.