Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Fantana Cerbul - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Fantana Cerbul

Fantana Cerbul | Unde este acest loc?

Fantana Cerbul a fost ridicata de catre Exploatarea de Gospodarie Comunala si Locativa Gheorgheni...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Fantana Cerbul Dinspre parcarea de langa drum Deasupra izvorului. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Fantana Cerbul! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Fantana Cerbul si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Vargatac, se afla la 2.94 km distanta.
Cazare

Cazare Vargatac (Gheorgheni, Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Vargatac, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 5.56 km distanta: Piatra Sipos, Izvorul Oltului - Muntii Giurgeu (20 poze).
14714707801100
14714707811101
14714707821102
14714707831103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Fantana Cerbul?
Liceul Salamon Erno. Biserica Sfantul Stefan. Clopotnita I. Pestera Sugau. Pestera Sugau este o rezervatie speologica, care se afla in muntele Sipos, muntii Giurgeului, la nord de localitatea Voslobeni. Recomand - Un weekend superb la Pestera Sugau, baietii de treaba, ospitalieri. (geoascunzis)
Moara de apa Tinka. Trambulina sarituri schi. Odinioara au fost organizate aici campionate nationale, chiar si concursuri internationale. (obiectiv interesant cu geocutie)
Gara Gheorgheni. Ciofronca. Ciofronca in noiembrie - Chiar daca eu am fost cel care a ajuns primul pe varf, nu eu am vazut primul geocutia. (obiectiv turistic cu geocutie) Izvorul Muresului. Pornim de langa gara statiunii Izvoru Muresului si urmarim traseul marcat cu cruce rosie. (geoascunzis)
Avenul Licas. Avenul Licas se deschide pe varful Muntelui Licas, in apropiere de pasul Pangarati, respectiv statiunea Lacul Rosu, la altitudinea de 1675 m. Licas - Am urcat la varf pe marcaj din valea Suhardului, cu trecere pe la refugiul din saua Licas, la varf si apoi la aven.

Fantana Cerbul in limba maghiara - magyarul: Szarvas-forrás

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Fantana Cerbul
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Fantana Cerbul? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Izvorul Oltului
  Izvorul Oltului la 4.35 km
  GR0084 Izvorul Oltului
  Biserica armeneasca
  Biserica armeneasca la 4.95 km
  GR0185 Biserica armeneasca Gheorgheni

  Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.