Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici! Dupa autentificare.

Fantana Cerbul

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3066 atractii turistice, 13510 poze si 1447 comentarii)
 

Pixel
Fantana Cerbul

Fantana Cerbul a fost ridicata de catre Exploatarea de Gospodarie Comunala si Locativa Gheorgheni.

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Fantana Cerbul - dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Fantana Cerbul:

Dinspre parcarea de langa drum
Dinspre parcarea de langa drum
Deasupra izvorului
Deasupra izvorului

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Fantana Cerbul!

Vizitati Fantana Cerbul si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Afla care sunt obiectivele turistice din Vargatac, cea mai apropiata localitate, care se afla la 2,94 km distanta.
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Clopotnita de lemn de pe strada Clopotnitei Gheorgheni

Clopotnita de lemn de pe strada Clopotnitei Gheorgheni la 4,2 km
In municipiul Gheorgheni, pe strada Clopotnitei numarul 2, se afla o clopotnita de lemn a bisericii romano-catolice. Clopotnita aflata la intersectia strazilor Clopotnitei si Stejarului dateaza din secolul al XIX-lea.
Izvorul Oltului

Izvorul Oltului la 4,4 km
Drumul care coboara la parau Gheorgheni

Drumul care coboara la parau Gheorgheni la 5,2 km
Fosta strada Drumul care coboara la parau (la paraul Belcina), este numita din 1900 strada Orel Dezso (fost primar al orasului Gheorgheni intre 1914 si 1919). Astazi se numeste strada Doua poduri, deoarece aici erau doua poduri de lemn, unul langa altul.
Clopotnita de lemn de pe strada Belchiei Gheorgheni

Clopotnita de lemn de pe strada Belchiei Gheorgheni la 6,7 km
Pe strada Belchiei numarul 70 din municipiul Gheorgheni se afla o clopotnita de lemn a bisericii romano-catolice. Dateaza din secolul al XIX-lea.
Pestera Sugau Muntii Giurgeu

Pestera Sugau Muntii Giurgeu la 6,8 km
Am gasit geocutia. Un weekend superb la Pestera Sugau, baietii de treaba, ospitalieri. Inainte de a intra in pestera am cautat geocutia.
Moara de apa Tinka Gheorgheni la 6,8 km
La inceputul anilor 1900, in Depresiunea Giurgeului existau mai mult de o suta de mori de apa, iar langa paraul Belcina erau mai mult de treizeci. Moara de apa Tinka, construita in 1867, este ultima care a mai ramas.
Trambulina sarituri schi Valea Stramba

Trambulina sarituri schi Valea Stramba la 7 km
Odinioara au fost organizate aici campionate nationale, chiar si concursuri internationale. Trambulina de sarituri schi se afla la est de satul Valea Stramba, in locul Capul Fantanii (denumire tradusa).
Ciofronca

Ciofronca la 7,6 km
Chiar daca eu am fost cel care a ajuns primul pe varf, nu eu am vazut primul geocutia.
Avenul Licas

Avenul Licas la 9,4 km
Am urcat la varf pe marcaj din valea Suhardului, cu trecere pe la refugiul din saua Licas, la varf si apoi la aven. Legendarul aven este considerat de localnici un put fara fund.
Piatra Potcoavei

Piatra Potcoavei la 10 km
Am urcat pe Piatra Potcoavei, ocoland stanca din partea dreapta.
Poiana Alba

Poiana Alba la 10,3 km
Chiar daca initial eu am fost cel care a incercat sa miste piatra care ascundea geocutia, din cauza ca aceasta nu s-a miscat, am inceput sa caut in alta parte.
Lacul Rosu

Lacul Rosu la 10,6 km
Urmand indicatiile de traseu din descriere ajungem mai repede la geocutie, in cazul in care cautatorul cunoaste deja obiectivul prezentat, si doreste doar sa caute geocutia. In aceasta perioada lacul era inghetat, avand un farmec aparte.
Clopotnita Lazarea

Clopotnita Lazarea la 11,1 km
Clopotnita din Lazarea se afla la intersectia strazilor Clopotnita (Csengettyu) si drumul national DN12.

Fantana Cerbul in limba maghiara - magyarul: Szarvas-forrás

Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Fantana Cerbul
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Varful Oituz-Izvor Canina. Confirm prezenta stanelor si a cainilor aferenti in zona, din cauza carora nu m-am putut apropia de ascunzis. Am reusit sa fac fata atacului uneia dintre haitele de caini doar cu ajutorul batului de trekking.
  • Rosen Garten Necesita intretinere. Am gasit cutia.
  • Parcul natural rezervatia Cheile Tisitiei In afara regulilor!. Geoascunzisul nu exista, cutia fiind pusa la vedere, pe un mic postament de piatra. Din acest motiv este accesibila oricui, ca face sau nu parte din jocul geotrekking.
  • Coloanele de bazalt de la Racos Primul meu geoascunzis. Am gasit cutia, a fost primul meu geocache.
  • Lacul Culpiu Lac de pescuit cu insula. Am participat impreuna cu posesorul geocutiei ascunse langa lacul Culpiu la o mica excursie de cautat geocutii. Deoarece am pierdut mult timp la ascunzisul din Ceuasu de Campie, am avut timp doar sa mai caut doar o singura geocutie pana la inserare.
  • Imeni Informatii in plus. Eu personal nu am avut inca ocazia sa caut aceasta geocutie, asa ca poate nu ar trebui sa comentez. Din informatiile primite de la diverse persoane, am aflat insa urmatoarele.
  • Castrul Arutela Hotel pentru boschetari. Dupa nereusita de la manastirea Turnu, speram sa gasesc geocutia ascunsa aici. Am parcat masina in micuta parcare de la capatul digului, de unde am coborat direct pe versantul abrupt.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Fantana Cerbul? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 11 luni si 15 zile!