Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici! Dupa autentificare.

Izvorul Lina

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3066 atractii turistice, 13510 poze si 1447 comentarii)
 

Pixel
Izvorul Lina

Izvorul Lina..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Izvorul Lina - dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Izvorul Lina:

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Izvorul Lina!

Vizitati Izvorul Lina si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Afla care sunt obiectivele turistice din Ciba, cea mai apropiata localitate, care se afla la 3,26 km distanta.
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Panorama Ciucului

Panorama Ciucului la 2,9 km
Cel mai mult mi-a placut cum se vede spre Sumuleu Ciuc. Am pus in geocutie un GeoKret.
Stanca Kossuth Harghita-Bai

Stanca Kossuth Harghita-Bai la 4,3 km
Am urcat de la Piatra Colibei (de fapt am inteles de la proprietarul restaurantului cu acelasi nume ca numele corect este Piatra cu Coliba) pana la Stanca Kossuth. Desi mai fusesem pe stanca, tot iarna, am mai ajuns inca o data pe ea ieri.
Pasul Vlahita

Pasul Vlahita la 5,3 km
Am trecut de foarte multe ori pe langa acest loc.
Partia Csipike Harghita-Bai

Partia Csipike Harghita-Bai la 5,7 km
In apropierea partiei de schi Csipike se afla mai multe izvoare minerale.
Vallato Harghita-Bai

Vallato Harghita-Bai la 5,9 km
Pentru ziua de azi nu ne-am propus nimic deosebit.
Gura de mina Baile Harghita

Gura de mina Baile Harghita la 6 km
Pe teritoriul statiunii Baile Harghita a functionat in trecut o exploatare subterana de caolin, care in 2018 a intrat in faliment, si a fost inchisa gradual. In jurul statiunii gasim mai multe halzi de steril, rezultate din depozitarea reziduurilor din exploatare.
Parc sportiv si de agrement Miercurea Ciuc

Parc sportiv si de agrement Miercurea Ciuc la 6,2 km
In urma unor lucrari care au inceput in iunie 2018, au fost amenajate terenuri de sport, piste de alergare, terenuri de joaca pentru copii, si un turn de observatie. Langa fostul strand municipal Miercurea-Ciuc a fost creat un parc pentru activitati sportive si recreative in aer liber.
Baile Miercurea Ciuc

Baile Miercurea Ciuc la 6,3 km
Baile Miercurea-Ciuc (Baile Katalin, Szeredai furdo, Baile Miercurea) au fost amenajate pe malul drept al raului Olt, folosind apa calduta a izvoarelor de aici. Primul proprietar a fost brutarul Helwig G Janos, care a denumit baile dupa numele sotiei sale, Katalin.
Podul Ligat Miercurea Ciuc

Podul Ligat Miercurea Ciuc la 6,3 km
Podul pasaj feroviar, complet renovat, a fost inaugurat pe 22 decembrie 2023, dupa o reconstructie care a durat 19 luni. Podul Ligat leaga zona centrala a orasului Miercurea Ciuc cu partea orasului numita Ligat.
Fantana Fontana Toplita Ciuc

Fantana Fontana Toplita Ciuc la 6,5 km
In partea nordica a municipiului Miercurea Ciuc, in anii 80 au fost efectuate mai multe foraje, pentru a cauta noi surse locale de apa. In Toplita Ciuc a fost gasita o apa minerala usor gazoasa, cu aroma placuta, avand temperatura de aproximativ 18-20 grade C, care s-a dovedit a fi potabila.
Tinovul Luci Muntii Harghita

Tinovul Luci Muntii Harghita la 7,1 km
Mlastina propriu-zisa are dimensiuni mai mari ca rezervatia, formand o zona de protectie naturala pentru plantele ocrotite. Tinovul Luci este o mlastina oligotrofa, situata pe creasta Muntilor Harghita pe un platou situat la vest de cumpana apelor, avand suprafata de 273 hectare.
Jucatorii de hochei Miercurea Ciuc

Jucatorii de hochei Miercurea Ciuc la 7,2 km
Grupul statuar, reprezentand doi jucatori de hochei, se afla in fata patinoarului Vákár Lajos din Miercurea Ciuc.
Conacul Lazar Toplita-Ciuc

Conacul Lazar Toplita-Ciuc la 7,2 km
Conacul Lazar - Toplita-Ciuc, Miercurea Ciuc.
Ciotul plopului negru Toplita-Ciuc

Ciotul plopului negru Toplita-Ciuc la 7,2 km
In Toplita-Ciuc, suburbia orasului Miercurea Ciuc, la aproximativ 100 m de conacul Lázár, putem vedea un plop negru cu circumferinta de 4 m. Mai exact doar ramasitele copacului, deoarece plopul a fost taiat.

Izvorul Lina in limba maghiara - magyarul: Lina-kanyar

Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Izvorul Lina
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Ruinele bisericii reformate Benic Acces usor. Locatie frumoasa pentru o iesire cu copii mici. Cutia in stare foarte buna.
  • Piatra ovala - Lacul Sfanta Ana Lipsa semnal gsm. Sfat pentru cei care ajung, si vor sa gaseasca cutiutele. Salvati-va detaliile despre ascunzis, foto, etc.
  • Lacul de acumulare Sub Cetate Mersi pentru ocazie. Greu de ajuns pina la geocutie cu suflu.
  • Piatra Craivei - Muntii Trascaului Am urcat azi pe Piatra. Am cautat cutia de acolo, dar nu am gasit-o. Sunt doua posibilitati.
  • Biserica fortificata - Viscri Pe o poteca pitoreasca. Nu am mai fost in Viscri de peste zece ani, de atunci multe lucruri s-au schimbat in sat. In apropierea iesirii din nord-vest a localitatii a fost amenajata o parcare.
  • Carnetelul calatorului Felicitari. Am fost la Bucuresti si cu aceasta ocazie am gasit aceasta geocutie. Raportat la circulatia de zi a Bucurestiului, un ascunzis foarte bun si bine gandit.
  • Bisericuta veche din cimitirul Bogdanei Bisericuta veche din cimitirul Bogdanei. Urcusul de la asfalt pana la platou este unul accentuat. O fi cimitirul ultimul drum, dar aici chiar ca e capatul lumii.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Izvorul Lina? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 11 luni si 5 zile!