Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Mlastina Csemo - Vrabia - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Mlastina Csemo - Vrabia | Unde este acest loc?

Mlastina Csemo - Vrabia..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Mlastina Csemo Vrabia! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Mlastina Csemo - Vrabia si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Vrabia, se afla la 1.44 km distanta.
Cazare

Cazare Vrabia (Tusnad, Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Vrabia, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 7.99 km distanta: Stancile Turnuri - Baile Tusnad (6 poze).
14714708351960
14714708381961
14714708391102
14714708421103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Mlastina Csemo Vrabia?
Baile Soszekfurdo. La 5.2 km. (obiectiv turistic cu geocutie) Baile Nadas. Aflate in centrul unei regiuni cunoscute prin multitudinea izvoarelor de ape minerale, dar mai ales prin amenajările turistice generate de acestea, Baile Nadas, izolate de epicentrul turistic al regiunii din jurul statiunii Baile Tusnad, au un farmec aparte tocmai datorita acestei izolari. Geocutie noua in locul celor vechi - Anul acesta am mai incercat odata sa ajung la Baile Nadas, dar din cauza noroiul a fost imposibil sa ma apropii de locatie cu masina. (geoobiectiv cu geocutie)
Sanmartin. Sanmartin este considerat centrul Ciucului de Jos, centrul tarii cartofului. Trecand prin sat - Me-am oprit la biserica si am gasit cutia. (geoascunzis)
Conacul Henter. Cladirea baroca, pe fundatii din secolul al XVII-lea, este in curs de restaurare.
(obiectiv turistic cu geocutie) Stalp comemorativ cu cruce. Monument votiv, executat in secolul al XVIII-lea, la comanda lui Timár Lajos si sotia, sculptat din piatra de andezit, cu o inaltime de 4 m, poarta amprenta stilului baroc.
Biserica catolica Sfantul Emeric. Biserica romano-catolica din Santimbru a fost construita in anul 1776 in stil baroc.
Izvorul Alsotiszastovi. Apa Rosie. Trei culori - Am incheiat excursia in zona cu o partida de. Izvorul Koncsag. Buna apa de izvor - Dupa insuccesul de la podul CFR, am mers la izvorul Koncsag sa ne refacem rezervele de apa inainte sa urcam spre Stancile Turnuri. Varful Cetatii I Judetul Harghita. Am pierdut o lupta - A doua "batalie" de la Varful Cetatii a fost din pacate o infrangere. Poarta Ako. Localnici foloseau acest nume pentru locul unde se intersecteaza drumul european E578 cu valea raului Fisag. Usor de gasit - Desi aici nu apare nimeni, jurnalul contine inca 8 gasiri.
Monumentul si cimitirul din Pasul Casin. La 7.9 km. Pasul Casin sau Nyerghes face legatura intre Muntii Bodoc si Muntii Ciucului, despartind, totodata, bazinul Oltului de cel a Raului Negru, afluent tot al Oltului. Ascunzis drive-in - Cu toate ca am trecut de mai multe ori zilele astea prin pasul Casin, nu am oprit pana acum, sa gasesc geocutia ascunsa aici.

Mlastina Csemo Vrabia in limba maghiara - magyarul: Csemő rétláp

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Mlastina Csemo
 • Localizare pozitie pe harta Vrabia
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Vrabia si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Mlastina Csemo? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Mlastina Benes
  Mlastina Benes
  Mlastina Benes, Vrabia.
  Izvorul de apa minerala
  Izvorul de apa minerala la 2.2 km
  GR0405 Izvorul de apa minerala Cetatuia

  Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.