Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Parcul de aventura Balu - Harghita Bai - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Parcul de aventura Balu - Harghita Bai

Parcul de aventura Balu - Harghita Bai | Unde este acest loc?

Parcul de aventura Balu din Hargita Bai, pe un teren de 1,5 hectare, dispune de 105 de jocuri cu 120 platforme. Jocurile sunt accesibile atat pentru copii cat și pentru adulți...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Lac decantare Lac de decantare 1 856 Lac de decantare 2 Lac de decantare 3 Lac de decantare 4 Tiroliana Lac de decantare 5 Lac de decantare 6 867 Lac de decantare 7. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Parcul de aventura Balu Harghita Bai! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Parcul de aventura Balu - Harghita Bai si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Harghita-Bai, se afla la 0.76 km distanta.
Cazare

Cazare Harghita-Bai (Miercurea Ciuc, Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Harghita-Bai, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.65 km distanta: Harghita-Bai - Muntii Harghita (15 poze).
14714718611100
14714718621101
14714718631102
14714718641103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Parcul de aventura Balu Harghita Bai?
Varful Harghita Ciceu. (obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Pasul Vlahita. Pasul Vlahita - Am cautat in 2 zile diferite cutia. (atractie turistica si geocutie) Pasul Tolvajos. (obiectiv turistic cu geocutie) Varful Harghita Siculeni. Izvorul Lina. Piatra Tabulata. Piatra Tabulata de langa Siculeni este o formatiune stancoasa interesanta, dar putin cunoscuta. Muzeu forestier la Stogul de Piatra - Am urcat azi pe varful Harghita Siculeni.

Parcul de aventura Balu Harghita Bai in limba maghiara - magyarul: Balu kalandpark Hargitafürdő

[ Sus ↑ ]
Atractii inedite - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Parcul de aventura Balu
 • Localizare pozitie pe harta Harghita Bai
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • La ciot am ajuns pe malul lacului - Fiind un impatimit de ski, am vazut crescand statiunea - tubbingul, patinoarul, Balu Park...
 • A fost foarte fain - Am gasit cutia...
 • Mareszka 4 GeoKret - Am pus in geocutie un GeoKret, Mareszka 4...
 • Foarte frumos parcul - E o buna alternativa la Parc Aventura din Brasov unde e mult mai aglomerat...

Ai ajuns in Harghita Bai si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Parcul de aventura Balu? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Partia Csipike
Partia Csipike
Izvorul Piricske si Partia Csipike - Harghita-Bai.
Gura de mina
Gura de mina
Pe teritoriul statiunii Baile Harghita a functionat in trecut o exploatare subterana de caolin, care in 2018 a intrat in faliment, si a fost inchisa gradual.

Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.