Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Podul acoperit - Cadaciu Mic

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3066 atractii turistice, 13510 poze si 1447 comentarii)
 

Pixel

Podul acoperit - Cadaciu Mic..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Podul acoperit - Cadaciu Mic - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

3223 Alba Iulia Traseul celor trei fortificatii
3223
Lacul
Lacul
Spre vest Biserica armeana armeneasca Gheorgheni
Spre vest
Stana parasita stana parasita
Stana parasita
Sapatura sapatura Racosul de Sus padurea Rika
Sapatura
Pridvorul straoane biserica de lemn
Pridvorul
Lunca de Sus Lunca de Sus
Lunca de Sus
Vedere din cetate Rupea cetate
Vedere din cetate
Coada lacului Lacul Poiana Uzului
Coada lacului
Primavara primavara
Primavara
Acoperis 1 Siculeni Siculicidium
Acoperis 1
Gradina amenajata pentru odihna Craciunel Dumbrava Castanilor
Gradina amenajata pentru odihna

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Podul acoperit Cadaciu Mic!

>>> Vizitati Podul acoperit - Cadaciu Mic si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Cadaciu Mic, cea mai apropiata localitate, care se afla la 0,21 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Cadaciu Mic: 5
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Podul acoperit Cadaciu Mic?
(detalii dupa autentificare)
Turn de observatie Varful Aramei Cireseni la 4,7 km
Cel mai inalt punct al dealurilor dintre Feernic si Tarnava Mare este Varful Aramei, avand 932 m. In anul 2006 composesoratul din Cireseni, antreprenori locali, si cu ajutorul comunei Feliceni, au construit aici un turn de observatie.
Lacul Crab Porumbenii Mari la 6,4 km
Langa Porumbenii Mari, in locul unde este azi lacul Crab, a fost candva o casa. Am gasit geocutia. Found it in a short trip on New Year's Day. In ea locuia o femeie instarita, dar rea, vaduva Crab, impreuna cu fiica ei urata, si frumoasa ei fiica vitrega.
Turnul inclinat Cireseni la 6,9 km
In Cireseni construirea unei biserici a reprezentat o problema permanenta. In decurs de 300 de ani, sateni au reconstruit biserica nu mai putin decat de 5 ori.
Lavanda Montana Transylvania Cechesti la 8,1 km
Plantatia de lavanda din Cechesti poate fi vizitata in 2023, intre 24 iunie si 16 iulie, in cadrul zilelor deschise, in timpul saptamanii intre orele 15-20, in weekend intre orele 10-20. In apropierea locatiei se poate parca langa terenul de fotbal.
Lavanda Porumbelul Mic Porumbenii Mici la 8,3 km
Lavanda Porumbelul Mic (Kisgalamb Levendula) din Porumbenii Mici este o gradina mica cu lavanda, vizavi de biserica reformata, langa Monumentul Eroilor. In gradina se afla o bicicleta vopsita, probabil folosita pentru pozat, dar nu avem informatii despre o eventuala posibilitate de vizitare a gradinii.
Un fel de cetate Porumbenii Mari la 9,2 km
Langa Fantana printesei indurerate, prin efort comunitar, localnicii au construit copia inchipuita a fortaretei de pe dealul Spre Cetate. Din aceasta cauza este doar un fel de cetate pe malul paraului Taietura, fortareata initiala a fost o cetate din pamant prevazuta cu palisada.
Gradina de Lavanda Cristuru Secuiesc la 9,6 km
In anul 2023 are loc cea de-a sasea recolta de lavanda de la plantatia Dianna Manufaktura, incepand cu 24 iunie. In gradina de lavanda se poate intra prin doua porti, prin intrarea de pe strada Kriza Janos 59, respectiv strada Szekely 9.
Baile Sarate Cristuru Secuiesc la 10,4 km
In drumul meu spre casa, dinspre Sibiu, a plouat continuu.
Liniste vesnica la 10,8 km
Am sosit dinspre Bezid, pe un drum destul de rau, care pune la incercare masina.
Biserica unitariana si reformata Filias la 11,5 km
Biserica din Filias este o biserica simultana, folosita in comun de unitarieni si reformati, un lucru rar intalnit. Biserica mentionata pentru prima data in 1630, a fost initial o biserica medievala catolica, care a devenit unitariana in timpul Reformei.
Conacul Ugron Filias la 11,8 km
Lucrarile de restaurare si reabilitare a conacului Ugron au fost incepute in octombrie 2021, si finalizate in 2024. In prezent castelul poate fi vizitat in grup, cu programare prealabila, cu tururi ghidate de cate o ora, incluzand vizitarea capelei, pivnitei, gradinii renascentiste si parcului englezesc.
Pasul Calonda la 12,3 km
De la intersectia din Pasul Calonda am luat-o pe jos, m-am plimbat putin pana la ascunzis.
Muzeul palariilor de paie Criseni la 13,7 km
Muzeul a fost infiintat intr-o casa taraneasca traditionala renovata. Szocs Lajos, al carui familie de trei generatii se ocupa de fabricarea de palarii de paie, s-a hotarat sa infiinteze primul Muzeu al Palariilor din Paie din tara la Criseni.
Parcul Central Odorheiu Secuiesc la 14 km
Am gasit geocutia ascunsa intr-un frumos parc din Odorheiu Secuiesc.
Mausoleul si cimitirul eroilor Odorheiu Secuiesc la 14,2 km
Mausoleul si cimitirul eroilor din Odorheiu Secuiesc a fost construit in anul 1929, pe dealul Cuvar. In fata mausoleului sunt 8 morminte ale ostasilor romani, din primul razboi mondial, iar in spate sunt 35 de morminte ale ostasilor din cel de al doilea razboi mondial.
Obiective cultural-istorice - Judetul Harghita
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Podul acoperit
  • Localizare pozitie pe harta Cadaciu Mic
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Biserica unitariana Sanvasii Acces liber in turnul bisericii. Ajungand la fata locului, am intrat in gradina bisericii pe poarta de jos. Din aceasta cauza eram putin derutat sa identific locul ascunzisului.
  • Lacul Ciucas - Baile Tusnad In vizita. Cu trekkingklub si doua prietene ale lui, le-am lasat pe ele sa se delecteze cautand cutia.
  • Stanca Soimilor - Baile Tusnad O noua cutie intr-un loc nou. Am ascuns o noua geocutie, intr-un loc nou. Dupa ce ascunzisul initial a fost devastat de 4 ori.
  • Biserica Neagra Brasov A fost super experienta.. Am gasit cutia.
  • Cascada Duras - Muntii Tarcaului Modificari descriere. Din neglijenta am consemnat ca distanta din capatul Negulestilor pana la Cascada Duras 8-9 km. Corect, este vorba despre 6-7 km.
  • Biserica catolica - Ernei Cautand nuci sub salcam. Era mult mai greu sa scot geocutia din ascunzis, fara sa fiu remarcat, decat sa gasesc ascunzisul. Omul care locuieste chiar vizavi de biserica imi urmarea fiercare pas, stand in poarta casei.
  • Biserica reformata - Turia de Sus S-a aruncat apa cu tot cu copil. Biserica-cetate a catolicilor reformati (calvini) din Turia a fost construita in secolul al XVI-lea si reconstruita in secolul al XIX-lea. Recent s-a inlocuit acoperisul de dranita de pe micuta tinda de la intrarea in incinta, sub care se afla ascunsa cutia.

Ai ajuns in Cadaciu Mic si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Podul acoperit? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 11 luni si 1 zile!