Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Politele Bardosului - Cheile Bicazului - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Politele Bardosului - Cheile Bicazului

Politele Bardosului - Cheile Bicazului | Unde este acest loc?

Politele Bardosului - Cheile Bicazului..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Politele Bardosului Sub noi soseaua Piatra Surducului Peretele Pintenilor Piatra Glodului Deasupra Pietrei Surducului Piatra Altarului Serpentina Mare Bulbuc de munte. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Politele Bardosului Cheile Bicazului! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Politele Bardosului - Cheile Bicazului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Barnadu, se afla la 2.05 km distanta.
Cazare

Cazare Barnadu (Bicaz-Chei, Neamt)


Vezi oferte de cazare langa Barnadu, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.3 km distanta: Pesterile din Muntele Bardos - Cheile Bicazului (18 poze).
14714730211960
14714730241961
14714730261962
14714730271103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Politele Bardosului Cheile Bicazului?
Suhardul Mic. Victorieee! - Magnetismul Ceahlaului si frumusetea muntilor m-au facut sa revin in aceste locuri. (obiectiv turistic cu geocutie) Piatra Ghilcos. (obiectiv turistic cu geocutie) Cabina panoramica. (obiectiv turistic cu geocutie) Balconul de piatra. Balconul de piatra - Lacu Rosu. (geoobiectiv cu geocutie)
Belvedere Ghilcos. Cheile Duruitoarei. Cheile Bicajelului se desfasoara in Masivul Hasmas de la confluenta cu Bicazul, in amonte pe parau, pe o distanta de 2,5 km, intre culmile Ucigasul si ale Bechetului.
La Bechet. Dar acest obstacol e doar un prilej de bucurie pentru parau.

Politele Bardosului Cheile Bicazului in limba maghiara - magyarul: Bardócz párkányai Békás-szoros

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Politele Bardosului
 • Localizare pozitie pe harta Cheile Bicazului
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Cheile Bicazului si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Politele Bardosului? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Piatra Surducului
  Piatra Surducului la 0.35 km
  GR0010 Piatra Surducului Muntii Hasmas
  Cabina panoramica
  Cabina panoramica
  Serviciul Salvamont Salvaspeo al Consiliului Judetean Harghita impreuna cu Asociatia Gyilkostó Adventure au amplasat doua refugii montane panoramice in Cheile Bicazului.

  Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.