Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Stanca Kossuth - Harghita-Bai - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Stanca Kossuth - Harghita-Bai

Stanca Kossuth - Harghita-Bai | Unde este acest loc?

Stanca Kossuth - Harghita-Bai..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Spre Stanca Kossuth Stanca Kossuth In zapada Pe Stanca Kossuth La intoarcere Dupa pietre Stanca Kossuth Spre stanca Incadrare Indicator Pe varf. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Stanca Kossuth Harghita-Bai! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Stanca Kossuth - Harghita-Bai si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Harghita-Bai, se afla la 1.53 km distanta.
Cazare

Cazare Harghita-Bai (Miercurea Ciuc, Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Harghita-Bai, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.03 km distanta: Stanca Kossuth - Muntii Harghita (6 poze).
14714719401100
14714719451101
14714719461102
14714719471103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Stanca Kossuth Harghita-Bai?
(obiectiv turistic cu geocutie) Ciuperci de piatra. Pe partea vestica a platoului Harghita-Ciceu gasim niste formatiuni interesante de stanca, care sunt asemanatoare unor ciuperci uriase de piatra. (geoobiectiv cu geocutie)
Varful Harghita Ciceu. La 4.1 km. (obiectiv turistic cu geocutie) Izvorul Lina Judetul Harghita. (obiectiv turistic cu geocutie) Pasul Tolvajos. Pasul Vlahita. Pasul Vlahita este o coama la o altitudine de 980 m, este situat pe DN 13A la 36 km de la Odorheiu Secuiesc si la o distanta de 16 km de la Miercurea Ciuc. Pasul Vlahita - Am cautat in 2 zile diferite cutia.
Piatra Tabulata. Piatra Tabulata de langa Siculeni este o formatiune stancoasa interesanta, dar putin cunoscuta. Muzeu forestier la Stogul de Piatra - Am urcat azi pe varful Harghita Siculeni.
Stancile Malnavesz. Panorama Ciucului. Inainte de intrarea in orasul Miercurea Ciuc dinspre Odorheiu Secuiesc, dupa intersectia catre localitatea Ciba, luand-o catre stanga pe drumul pietruit catre biserica romano-catolica de pe deal, puteti avea parte de panorama deosebita a Depresiunii Ciucului. Panorama Ciucului - Locatie ce indeamna la relaxare.
Harghita Racu. Felicitari pentru primul gasitor - Daca iti plac varfurile Harghitei, iti recomand ascunzisul de pe varful Harghita Siculeni, respectiv panorama de pe Varful Tesit din apropiere. Cetatea Racu. Ruinele Cetatii Paganilor se afla la vest de vatra satului Racu, la 7 km, pe un pisc aflat la altitudinea 1273 m. Revalorizare - Am ajuns la cetatea Racu pe un traseu neconventional ce porneste din Siculeni si trece pe la Piatra Tabulata, pe care il vom descrie curand pe site-ul muntesiflori.

Stanca Kossuth Harghita-Bai in limba maghiara - magyarul: Kossuth-szikla

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Stanca Kossuth
 • Localizare pozitie pe harta Harghita-Bai
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Ascunzis impenetrabil iarna - Desi mai fusesem pe stâncă, tot iarna, am mai ajuns încă o dată pe ea ieri, acum cu gândul să găsesc și geocutia...
 • Dupa ani si ani - Cunosc stanca inca din 2008 de cand vin aici la ski...
 • Primul - Am urcat de la Piatra Colibei (de fapt am inteles de la proprietarul restaurantului cu acelasi nume ca numele corect este Piatra cu Coliba) pana la Stanca Kossuth...

Ai ajuns in Harghita-Bai si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Stanca Kossuth? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Partia Csipike
Partia Csipike
Izvorul Piricske si Partia Csipike - Harghita-Bai.
Parcul de aventura Balu
Parcul de aventura Balu
Parcul de aventura Balu din Hargita Bai, pe un teren de 1,5 hectare, dispune de 105 de jocuri cu 120 platforme.

Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.