Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Strada toaletelor - Selters - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Poza Strada toaletelor - Selters

Strada toaletelor - Selters | Unde este acest loc?

In partea de nord-est a satului de vacanta Selters exista o straduta, unde toaletele exterioare au fost plasate in afara gardurilor, direct pe strada. Nu aceasta este denumirea oficiala a strazii, care poate nici nu are vreuna. Este totusi o solutie neobisnuita si comica, sa amplasezi toaletele in afara curtilor...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Toalete exterioare Poarta veche. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Strada toaletelor Selters! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Strada toaletelor - Selters si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Baile Chirui, se afla la 3.21 km distanta.
Cazare

Cazare Baile Chirui (Lueta, Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Baile Chirui, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 3.2 km distanta: Baile Chirui (6 poze).
1471473620980
1471473624981
1471473628982
1471473632983
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Strada toaletelor Selters?
Izvorul de apa minerala Bradul Rotund. Muzeul scolar. Muzeul scolar de la Minele Lueta apartine de Centrul Scolar Gabor Aron. (geoascunzis)
Hanul Suparatoarea Nevestelor. Hanul Suparatoarea Nevestelor se afla la intersectia drumurilor care vin dinspre Baile Chirui, Selters, respectiv Lueta.
Belvedere. Stancile sunt spectaculoase si de jos, iar de sus avem o priveliste deosebita. (obiectiv interesant cu geocutie)
Baile Homorod. It is situated on road 13, 18 km from Odorheiu Secuiesc, 34 km from Miercurea Ciuc, and 6 km from Vlahita. Ascunzis mult mai bun - Am gasit si aceasta geocutie. (obiectiv interesant cu geocutie)
Pasul Vlahita. Pasul Vlahita - Am cautat in 2 zile diferite cutia. (atractie turistica si geocutie) Pasul Tolvajos. Gura de mina. In jurul statiunii gasim mai multe halzi de steril, rezultate din depozitarea reziduurilor din exploatare.
Stancile Malnavesz. Faneata Iadului. Faneata Iadului, primul - Am ajuns la fata locului dupa inserare, dar ascunzisul poate fi cautat si noaptea. Parcul de aventura Balu. La 9.7 km.  Jocurile sunt accesibile atat pentru copii cat și pentru adulți. La ciot am ajuns pe malul lacului - Fiind un impatimit de ski, am vazut crescand statiunea - tubbingul, patinoarul, Balu Park.
Fagul tunel. La 10 km. Aproape de capatul estic al comunei Satu Mare, se bifurca un drum asfaltat care ne duce paralel cu paraul Bradestii Mari, catre est, apoi spre nord-est.

Strada toaletelor Selters in limba maghiara - magyarul: Illemhelyek utcája Szeltersz

[ Sus ↑ ]
Atractii inedite - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Strada toaletelor
 • Localizare pozitie pe harta Selters
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Selters si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Strada toaletelor? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Cascada Surduc
  Cascada Surduc
  Partea vaii Varghisului, denumita Surduc, se afla la est de orasul Vlahita, intre Culmea Stejarului si Dealul Fagul Surducului.
  Izvorul de apa minerala Delloi
  Izvorul de apa minerala Delloi
  Izvorul de apa minerala Delloi se afla la 300 m distanta de izvorul Selters, in directia nord-est.

  Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.