Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Turn belvedere - Dealul Bene - Ocland - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Poza Turn belvedere - Dealul Bene - Ocland

Turn belvedere - Dealul Bene - Ocland | Unde este acest loc?

Turnul de belvedere de langa Ocland, se afla la est de centrul comunei, pe dealul Bene. Constructia din lemn a fost ridicata de catre Composesoratul Homorodul Mic din comuna, pe varful care se afla la limita teritoriului dintre satele Ocland si Craciunel...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Turn si loc de odihna Sosind dinspre Craciunel Muntele Bene Turnul de belvedere de jos Craciunel Ocland Deasupra satului Zoom Jos Baile Dungo Constructie din lemn Primul etaj. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Turn belvedere Dealul Bene Ocland! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Turn belvedere - Dealul Bene - Ocland si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Ocland, se afla la 0.98 km distanta.
Cazare

Cazare Ocland (Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Ocland, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 6.58 km distanta: In memoriam Dénes István - Zona carstica Godra (10 poze). Zona carstica Godra se afla la nord-vest de localitatea Varghis, in judetul Covasna, spre vest de valea Varghisului.
14714742821100
14714742841101
14714742871102
14714742901103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Turn belvedere Dealul Bene - Ocland?
Necropola tumulara. (atractie turistica si geocutie) Dumbrava Castanilor. Padurea mixta de castani si nuci, instalata datorita unui microclimat favorabil, se intinde pe o suprafata de doua hectare. (obiectiv interesant cu geocutie)
Turn belvedere. Pasunea numita Dealul Chingii se afla la 900 m distanta de locul cetatii Kustaly, spre vest. (obiectiv interesant cu geocutie)
Cetatea Kustaly. Cetatea de dimensiune mica era formata dintr-o cladire turn cu mai multe nivele, imprejmuita cu palisada si sant de aparare. (obiectiv interesant cu geocutie)
Cetatea Hagymas. La 3.5 km. In acest loc a fost identificat un turn roman, o fortificatie cu dimensiunile de 20x20 m.
Fantana de apa sarata. Cetatea banului Bela. Cimitirul. Cimitirul din Jimbor se afla deasupra satului, pe versantul de deal dintre biserica evanghelica si cetatea taraneasca.
Cetatea taraneasca Jimbor. Deasupra satului, pe varful dealului, gasim cetatea taraneasca, construita in secolul al XIV-lea, avand rol de aparare.

Turn belvedere Dealul Bene - Ocland in limba maghiara - magyarul: Kilttorony Bene-hegy Oklnd

[ Sus ↑ ]
Atractii inedite - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Turn belvedere
 • Localizare pozitie pe harta Dealul Bene - Ocland
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Dealul Bene - Ocland si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Turn belvedere? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Bazinele cu apa sarata
  Bazinele cu apa sarata
  La sud-est de localitatea Craciunel, langa baia populara Dungo, pe cursul paraului Sarat, gasim doua bazine cu apa sarata.
  Baile Dungo
  Baile Dungo
  Baia populara Dungo se afla la sud-est de satul Craciunel, intre paraurile Sarat si Cuz.

  Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.