Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Turn belvedere - Dealul Chingii - Ocland - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Poza Turn belvedere - Dealul Chingii - Ocland

Turn belvedere - Dealul Chingii - Ocland | Unde este acest loc?

Composesoratul Homorodul Mic din Ocland a ridicat doua turnuri de belvedere pe teritoriul comunei, unul pe muntele Bene, iar acesta pe Dealul Chingii. Pasunea numita Dealul Chingii se afla la 900 m distanta de locul cetatii Kustaly, spre vest...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Dealul Chingii Loc pentru picnic Loc acoperit pentru odihna Primul etaj Interiorul turnului Drumul vechi. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Turn belvedere Dealul Chingii Ocland! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Turn belvedere - Dealul Chingii - Ocland si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Ocland, se afla la 3.28 km distanta.
Cazare

Cazare Ocland (Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Ocland, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 6.13 km distanta: In memoriam Dénes István - Zona carstica Godra (10 poze). Zona carstica Godra se afla la nord-vest de localitatea Varghis, in judetul Covasna, spre vest de valea Varghisului.
14714742821100
14714742841101
14714742871102
14714742901103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Turn belvedere Dealul Chingii - Ocland?
Bazinele cu apa sarata. Dealul Dungo. Acest deal este cea mai mare depunere, gen vulcan noroios, din Transilvania. (obiectiv interesant cu geocutie)
Dealul Spanzuratorii. (atractie turistica si geocutie) Necropola tumulara. Situl arheologic are o suprafata de aproximativ 50 hectare, si se intinde pe platoul crestei, avand o lungime de 2,5 km si latime de 200-250 m. (obiectiv interesant cu geocutie)
Biserica unitariana Judetul Harghita. 530 metri. Am gasit-o - Am gsit i acesat geocutie cu o mic cutare în plus ca de obicei.
Mormantul reginei Reka. Ea a fost prima sotie a hunului Attila, fiica printului Keve si mama printului Csaba. (obiectiv interesant cu geocutie)
Dumbrava Castanilor. Fortificatiile din Padurea Rica. Pe varful Heghies, pe a carei panta se intinde padurea Boldi, se gasesc ruinele cetatii Attila, respectiv cetatea Rka, care alcatuiesc ansamblul fortificatiilor din padurea Rica. Ascunzisul a fost defrisat - Intr-o drumetie in circuit, mai lung, am ajuns, nesperat de usor, la Cetatea lui Attila (conform unei credințe locale).
Lacurile de langa Varghis. Acesta a condus la aparitia catorva lacuri cantonate in cuvetele de exploatare.
Cimitirul. Cimitirul din Jimbor se afla deasupra satului, pe versantul de deal dintre biserica evanghelica si cetatea taraneasca.
Cetatea taraneasca Jimbor. La 7 km. Jimbor se afla la 25 km nord-est de orasul Rupea, pe raul Homorod, si la 8 km de Mercheasa.
Fantana de apa sarata. Fantana de apa sarata se afla la intrarea in sat, pe langa drumul ce vine dinspre localitatea Ocland.
Popasul pasarilor. La 7.1 km. Biserica reformata din Varghis. La 8.4 km. Biserica aflata in prima intersectie importanta de la intrarea sudica in satul/comuna Varghis este una reformata, calvina.

Turn belvedere Dealul Chingii - Ocland in limba maghiara - magyarul: Kilttorony Heveder hegyese Oklnd

[ Sus ↑ ]
Atractii inedite - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Turn belvedere
 • Localizare pozitie pe harta Dealul Chingii - Ocland
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Dealul Chingii - Ocland si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Turn belvedere? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Cetatea Kustaly
  Cetatea Kustaly
  Cetatea Kustaly se afla in saua crestei principale ale Muntilor Persani.
  Cetatea Hagymas
  Cetatea Hagymas
  In acest loc a fost identificat un turn roman, o fortificatie cu dimensiunile de 20x20 m.

  Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.