Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Varful Trei Pietre - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Varful Trei Pietre

Varful Trei Pietre | Unde este acest loc?

Marcaj: cruce rosie pana la Crucea Condra, în rest nemarcat. Distanta de parcurs: 18 km. Lungimea traseului: 5-6 ore...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Marcaj atipic Trei Pietre Poiana din spate Pe varful Trei Pietre Spre nord In directia sud-est Pe varful Trei Pietre Stanci din calcar Drum forestier Indicator Incadrare in zona. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Varful Trei Pietre! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Varful Trei Pietre si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Valea Intunecoasa, se afla la 3.16 km distanta.
Cazare

Cazare Valea Intunecoasa (Lunca de Jos, Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Valea Intunecoasa, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0 km distanta: Crucea Condra - Varful Trei Pietre (24 poze).
14714751641100
14714751661101
14714751671102
14714751691103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Varful Trei Pietre?
Capela catolica Band. Versantii, constant inalti ai vaii Band, pierd brusc din inaltime in dreptul catunului. Ascunzis gol - Am ajuns la fata locului dupa inserare.
Turnurile Iavardi. Accesul la stanci este destul de greoi, dar odata ajunsi acolo, avem parte si de o frumoasa priveliste asupra vaii Iavardi. (obiectiv interesant cu geocutie)
Lunca de Sus. Cetatea Bufnitei - Cu ocazia zilei femeilor am vizitat inca o data Cetatea Bufnitei, care este un loc plin de istorie. (obiectiv turistic cu geocutie) Viaductul Mina. Viaductul Mina a fost construit peste paraul Mina, pe linia de cale ferata 501 Miercurea Ciuc - Ghimes, langa satul Valea Garbea, apartinand comunei Lunca de Sus. Valea Garbea, de la un ascunzis la altul - Fotografia ascunzișului, ca și indiciul oferit, sunt suficiente - inclusiv pentru satisfacția căutării și descoperirii -, pentru a găsi geocutia. (geoascunzis)
Viaductul Ladok. Viaductul Ladok se afla pe linia de cale ferata 501. (geoascunzis)
Valea Boros. Un drum asfaltat se desprinde din DN 12A (Miercurea Ciuc - Onesti) si urca de-a lungul vaii. Inainte de spectacol, dupa gard - Pensiunea Valea Boros a fost ultimul obiectiv al zilei pentru noi.
Buncarele de pe Piciorul Mare. Lor li se mai adauga inca unul aflat pe versantul drept al aceleasi vai. Buncar-ascunzis - In loc sa urc pe muchia Piciorului Mare, mi-am continuat drumul de la vechiul cimitir evreiesc pe poteca larga de pe curba de nivel.
Vechiul cimitir evreiesc. Desi este situat pe teritoriul actualei comune Lunca de Jos (catunul Valea Mare, comuna Lunca de Jos), cimitirul a apartinut comunitatii evreiesti din Ghimes-Faget. Cimitir lasat in uitare - Am parcat in apropierea barierei de cale ferata de la intersectia spre Valea Rece.
Valea Iavardi. Culmea Iavardi. Geocutie noua intr-un ascunzis nou - De data asta am ajuns aici cu ocazia unei ture in circuit in jurul muntelui Iavardi. Piatra lui Kota Judetul Harghita. La 6.9 km. Zona este plina cu salase de vara, iar fiecare stanca este denumita in functie de proprietarul pajistelor alaturate. Geocutie si ciomag trekking - Pentru ziua de azi ne-am propus sa parcurgem un traseu in circuit in jurul muntelui Iavardi, primul obiectiv fiind Piatra lui Kota.
Capela-clopotnita din Buha. Printre ultimele se afla si o capela-clopotnita ortodoxa ridicata pe un tapsan de pe valea unui mic afluent al Buhai. Capela Fagetul de Sus - Clopotul provine de la o clopotnita a cultului greco-catolic, dupa dizolvarea acestuia.
Viaductul Caracau. La 7.3 km. Un loc usor de imaginat - Dar greu de inchipuit, pentru cei care au frica de inaltime.

Varful Trei Pietre in limba maghiara - magyarul: Hármaskő és a Kondra-kereszt

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

  • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Varful Trei Pietre
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  • Prea multe... pietre - In drum spre Crucea Kondra, venind din Lunca de Jos, am cautat geocutia...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Varful Trei Pietre? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Trei Pietre
Trei Pietre
Grupul de stanci calcaroase cunoscut sub numele Trei Pietre se afla pe prelungirea sudica a celei mai inalte parti a culmii principale a Munceilor Nascalatului, Muntii Hasmas.
Valea Intunecoasa
Valea Intunecoasa
Valea Intunecoasa este un sat apartinand comunei Lunca de Jos.

Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.