Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Cascadele Ramnuta Mare - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Cascadele Ramnuta Mare

Cascadele Ramnuta Mare | Unde este acest loc?

Cascadele Ramnuta Mare..

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Paraul Ramnuta Mare Sub pod Printre pietre Apa spumoasa Gratios Cheile Ramnuta Mare Parau Cascadute pe Ramnuta Mare Ramnuta Mare la iesirea din chei/canion Cutie. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cascadele Ramnuta Mare! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Cascadele Ramnuta Mare si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Tatu, se afla la 6.18 km distanta.
Cazare

Cazare Tatu (Cornereva, Caras-Severin)


Vezi oferte de cazare langa Tatu, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0 km distanta: Cascadele Ramnuta Mare - Muntii Mehedinti (16 poze).
14714716271100
14714716281101
14714716291102
14714716301103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Cascadele Ramnuta Mare?
Poiana Mare. Varful Vlascu Mic. Crucea de langa satul Inelet. Inelet este deja un destul de bine cunoscut sat de pe Valea Cernei, datorita scarilor de lemn montate pe geanturi (pereti de calcar) care faciliteaza accesul din vale pe dealul (Cracul Inelet) pe care se afla satul. (geoobiectiv cu geocutie)
Crovul Mare. Cheile Corcoaia. La 8.6 km. (punct de interes turistic cu geocutie) Crovul Mare. La 8.7 km. Biserica din Inelet. La 8.7 km. (punct de interes turistic cu geocutie) Biserica Scarisoara. Scarita de lemn spre Scarisoara. Varful Babei. Varful Zglivar. La 9.5 km.

Cascadele Ramnuta Mare in limba maghiara - magyarul: Ramnuta Mare vÝzesÚsei

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Mehedinti
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Cascadele Ramnuta Mare - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Salut domnule cavaler :-) - Comentariul tau nu are nici o valoare informationala...
 • Am gasit - ...
 • Pur si simplu nu l-am dibuit - GPS-ul ne-a invartit printre vreo doi fagi cu trunchiuri multiple, la care s-au mai adŃugat si cativa aluni - prin natura lor cu trunchiuri multiple, insa, tot prin natura lor, fara scorburi, si n-am reusit sa-l determinam pe cel cu scorbura la nivelul capului, dar si cu geocutie; bagand mana in singura scorbura ce corespundea descrierii, dintr-un oarecare fag cu trunchi multiplu, n-am gasit decat multa, multa apa (rece ca pielea sarpelui)...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cascadele Ramnuta Mare? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Portalul ascuns
Portalul ascuns la 2.94 km
GR0271 Portalul ascuns
Ciucevele Cernei
Ciucevele Cernei
Rezervatia naturala Ciucevele Cernei se intinde pe o suprafata de 1166 ha.

Stii locuri de vizitat din judetul Mehedinti, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.