Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Biserica reformata - Bezid - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Biserica reformata - Bezid

Biserica reformata - Bezid | Unde este acest loc?

Biserica reformata - Bezid. In perioada reformei, locuitorii satului trec la religia unitariana, astfel ca si biserica devine unitariana. In anul 1640 biserica este luata de reformati, dar mai apoi le revine tot unitarienilor...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Poarta de intrare Biserica reformata Intrarea in biserica. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Biserica reformata Bezid! In prezent avem in total 12249 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Biserica reformata - Bezid si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Bezid, se afla la 0.31 km distanta.
Cazare

Cazare Bezid (Sangeorgiu de Padure, Mures)


Vezi oferte de cazare langa Bezid, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 17.49 km distanta: Piatra Siclodului - Muntii Gurghiului (8 poze).
14714723091100
14714723111101
14714723141962
14714723171103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Biserica reformata Bezid?
Clopotnita si biserica reformata. La 11.9 km. (obiectiv turistic cu geocutie) Lavanda Montana Transylvania. Plantatia de lavanda din Cechesti poate fi vizitata in 2023, intre 24 iunie si 16 iulie, in cadrul zilelor deschise, in timpul saptamanii intre orele 15-20, in weekend intre orele 10-20.
Lavenderland. La 14.9 km. Lacul Ruganesti. Gradina de Lavanda. Biserica lutherana. Fiasteto. Punctul de belvedere de pe Fiasteto. Fiasteto, inainte de furtuna - Am reusit sa parcurgem jumatatea drumului dintre Atia si platou cu masina, apoi am continuat pe jos. (geoascunzis)
Biserica unitariana Sanvasii. La 17.2 km. Acces liber in turnul bisericii - Ajungand la fata locului, am intrat in gradina bisericii pe poarta de jos. (obiectiv turistic cu geocutie) Piatra Siclodului. La inceput urmarim un drum de caruta, apoi o poteca prin padure.
(obiectiv turistic cu geocutie)

Biserica reformata Bezid in limba maghiara - magyarul: Református templom Bözöd

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Mures
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Bezid
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Biserica reformata - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Supravegheat de un vecin - Poarta de intrare in curtea bisericii este ferecata doar cu o cuie, se poate intra...

Ai ajuns in Bezid si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Biserica reformata? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Zidul Plangerii
Zidul Plangerii la 1.95 km
GR0489 Zidul Plangerii Bezidu Nou
Pe malul lacului
Pe malul lacului la 2.11 km
GR2544 Pe malul lacului Bezidu Nou

Stii locuri de vizitat din judetul Mures, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.