Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Banca Marie Thereze - Muntii Bucegi - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Banca Marie Thereze - Muntii Bucegi | Unde este acest loc?

Banca Marie Thereze a fost construita ca loc de popas, de un pietrar italian, Domenico Tramontini, in memoria bunicii sale din Italia, care se numea Marie Thereze. Pe spatarul bancii este inscripționat numele bunicii si data 7 septembrie 1888, probabil data construirii. Pietrarul a fost adus din Italia, pentru construirea castelului Peles...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Banca Marie Thereze Muntii Bucegi! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Banca Marie Thereze - Muntii Bucegi si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Poiana Tapului, se afla la 2.27 km distanta.
Cazare

Cazare Poiana Tapului (Busteni, Prahova)


Vezi oferte de cazare langa Poiana Tapului, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.29 km distanta: Cascada Urlatoarea - Muntii Bucegi (8 poze).
14714700051100
14714700071101
14714700081102
14714700091103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Banca Marie Thereze Muntii Bucegi?
Poiana Stanii. Stanca Franz Josef. Stanca Franz Josef se afla la numai 10 minute de mers de la Stana Regala. Guten tag, Franz Josef ! - Sambata am ajuns la Stanca Franz Josef, facand un mic popas langa Stana Regala din motive de ploaie si masa.
La panda. Sfinxul si Babele. Cu spatele la Babe - Venind dinspre Cabana Piatra Arsa am pornit GPS pe telefon, ca nu cumva sa trec si sa trebuiasca sa ma intorc. (obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Varful Furnica. Varful Costila. Stanca Sfanta Ana. Stanca Sfanta Ana se gaseste aproape de intersectia dintre drumul spre Cota 1400 si drumul care duce spre Poiana Stanii.

Banca Marie Thereze Muntii Bucegi in limba maghiara - magyarul: Marie Thereze-pad Bucsecs-hegység

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Prahova
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Muntii Bucegi
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Banca Marie Thereze - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Muntii Bucegi si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Banca Marie Thereze? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Cascada Urlatoarea
  Cascada Urlatoarea
  Cascada Urlatoarea - Busteni.
  Cascada Valea Spumoasa
  Cascada Valea Spumoasa la 1.23 km
  GR0120 Cascada Valea Spumoasa Muntii Bucegi

  Stii locuri de vizitat din judetul Prahova, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.