Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Rapa Rosie Maneciu

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Rapa Rosie Maneciu - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Zid zid cetatea Harom
Zid
Punctul de belvedere si cascada 2 Cascada Vanatara Ponor
Punctul de belvedere si cascada 2
Vedere de aproape setu buzau cataracte
Vedere de aproape
Altar capela magura baltata
Altar

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Rapa Rosie Maneciu!

Rapa Rosie Maneciu.. Vizitati Rapa Rosie Maneciu si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Gheaba, se afla la 1,04 km distanta.
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Rapa Rosie Maneciu?
(detalii dupa autentificare)
Muntele de sare Slanic la la 11,3 km.
Monument al naturii, rezervatia naturala de tip geologic Muntele de sare Slanic Prahova.
Lacul Balbaitoarea la la 11,9 km.
Varful Maciuca Muntii Grohotis la la 13,5 km.
Varful marcheaza una dintre extremitatile Muntilor Grohotis, concret, capatul unuia dintre picioarele terminale ale acestor munti impinse inspre Subcarpați.
Pietrele Rotunde Chiojdu la la 15 km.
Pe varful dealului care se ridica vest de satul Chiojdu, in apropierea antenei de telecomunicatii, gasim Pietrele Rotunde, care chiar daca nu sunt asa de cunoscute precum Babele din Bucegi, sunt mai spectaculoase decat faimoasele concretiuni de Feleac.
Varful Paltinet Muntii Grohotis la la 16 km.
Impresioneaza prin aspectul sau alpin, culmile ce-l formeaza, inchizand asemenea unei potcoave obarsia vaii Bertea, fiind acoperite cu pasuni.
Chiojdu la la 16,3 km.
Localitatea nu este chiar o asezare de poveste, cum suna reclama, dar in jurul comunei putem descoperi cateva atractii turistice deosebite.
Poiana suspendata Paraul Sterp la la 18 km.
Poiana suspendata de pe valea paraului Sterp.
Cheile Paraului Alb Muntii Ciucas la la 18,1 km.
In acest loc, paraul Alb prezinta o albie seaca.
Podul de Arama Muntii Ciucas la la 18,6 km.
Este numit impropriu, din cauza lichenilor rosi care acopera peretele stancii.
La Lanturi Muntii Ciucas la la 18,7 km.
Titlul comentariului aduce un indiciu suplimentar pentru gasirea geocutiei asa ca nu-l mai comentam. Poate multi ar zice ca e un moft.
Varful Gropsoarele Muntii Ciucas la la 19,2 km.
Tura din septembrie s-a nimerit sa fie intr-o sambata frumoasa, dupa prima fulguiala din an. Ciucas-Relaxare de la munte.
Saua Bratocei Muntii Ciucas la la 19,9 km. Padurea de tisa la la 20 km.
Cheile Vaii Stanei Muntii Ciucas la la 20,4 km.
Valea Stanei este un afluent de obarsie al Telejenelului, tragandu-si apele de sub Muntele Gropsoarele.
La Rascruce Muntii Ciucas la la 20,5 km. Cele doua cutii metalice nu sunt adaposturi. Am sosit la fata locului venind dinspre culmea Gropsoarele-Zaganu.
Fantana Nicolae Ioan Muntii Ciucas la la 20,9 km. N-a fost sa fie. Am ajuns la geoobiectiv urmand traseul ce suie pe valea Berii spre Cabana Ciucas. Izbucul din Valea Stanii la la 21,2 km. Saua Gropsoarele la la 21,3 km. Saua Chirusca la la 21,5 km.
Cabana Ciucas Muntii Ciucas la la 21,6 km.
Un loc unde odata ajuns, sigur vei lua o pauza. Am fost din nou in Ciucas cu intentia sa ajung in varf.
Curmatura Stanii la la 21,8 km.
Crucea Domnitorului Melicesti la la 21,9 km.
A fost ridicata in onoarea domnitorului Carol I de Hohenzollern, care a vizitat Telega si Melicesti in anul 1866.
Barajul Paltinu Seciuri la la 22,6 km.
Barajul este folosit pentru alimentare cu apa, producere energie electrica, si pentru irigatii.
Podul catre Nicaieri Matita la la 22,6 km.
Pentru accesul catre celalalt mal localnicii foloseau un pod suspendat cu scanduri din lemn - probabil intre timp lucrarea de la pod a fost terminata.
Varful Malaia Muntii Siriu la la 22,9 km.
Varful Malaia (1662 m) este cel mai inalt al Muntilor Siriu - la baza culmii omonime se afla Lacul Sec si Lacul Vulturilor.
Babele la Sfat Muntii Ciucas la la 23,1 km.
Locul atrage atentia calatorului, ca toate celelalte tentatii inconjuratoare.
Cheile Strambu Muntii Ciucas la la 23,1 km.
Valori naturale - Judetul Prahova
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Rapa Rosie Maneciu
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Bastionul Croitorilor - Cluj: Ascunzis curat - Unul dintre ascunzisurile curate. Atat imprejurimea cat si locul cutiei.
  • Biserica reformata fortificata - Ilieni: Ca in povesti - O cetate taraneasca ca in povesti, parca suntem in tinuturi sasesti. Biserica a fost intarita si reconstruita in anii 2000.
  • Cetatea Deva: Ai dreptate - Sorry, ai dreptate, nu m-am gindit.
  • Baile Martanus: Reabilitare jurnal - Am gasit ascunzisul si cutia in el. Dar a durat ceva extragerea ei din mica scorbura, careia i s-a ingustat gatul.
  • Turnul Apor - Baile Tusnad: Pai nu e POI? - Desi pentru duminica Pastelui aveam programata o tura de bicicleta spre Sf.Ana, o ploaie marunta si patrunzatoare ne-a facut sa ne limitam la obiective mai putin indraznete.
  • Baile Fantana Sarata: A doua oara - Am trecut de mai multe ori in ultima vreme pe langa Baile Fantana Sarata, azi fiind a doua oara cand caut aceasta geocutie. Prima data am incarcat in gps (tableta) coordonatele intr-un format, care nu continea si instructiunea ajutatoare.
  • Cetatea Varjuvar: O zi splendida - Intr-o excursie cu bicicleta am gasit geocutia de la Varjuvar. Era o zi splendida si ar fii fost pacat sa nu exploatez aceasta zi.
  • Pestera Huda lui Papara: Excursie de vara - Am gasit aceasta geocutie cu ocazia unei excursii in zona. Clipe de neuitat, pe care pot recomanda la toata lumea.
  • Poarta Schei: Poarta Schei - Foarte interesanta locatia, super idee.
  • Capela Salvator - Sumuleul Mic: Cu bicicleta pe Sumuleul Mic - Era si timpul sa scot bicicleta, cu toate ca erau doar vreo 5 grade afara. Era si timpul sa caut aceasta geocutie, cea mai aproape si inca negasita de mine.
  • Muzeul Trovantilor Costesti: Misterul trovantilor de la Costesti inca nedezlegat - GPS-ul ne-a condus repede in albia vaiugii despre care, presupunem, ca este vorba in indiciu, dar, din pacate, n-am gasit trovantelul in/sub care este ascunsa cutia. Imaginea locatiei geoascunzisului fata de data crearii acestuia ca atare, arata la data cautarii noastre cu totul altfel, vaiuga fiind cucerita de o vegetatie extrem de bogata.
  • Baile Homorod: Copaci rupte - Chiar acolo sunt mai multe copaci rupte in doua, Istvan.
  • Podul lui Stefan cel Mare: Cutie noua la Podul lui Stefan cel Mare - Locatia stabilita tine cont de o hotarare recenta a Consiliului Comunal Stefan cel Mare de a considera monumentul istoric obiectiv turistic (sic). Ceea ce permite alocarea unor fonduri pentru reabilitara sa.
  • Cascada Duruitoarea - Muntii Ceahlau: Intr-o zi de luni - Aceasta excursie a fost o idee brusca, colegul meu de drumetie nu a mai fost aici, astfel am ales Ceahlaul. In majoritatea cazurilor, urcam pe Ceahlau dinspre Izvorul Muntelui, azi insa am urcat din Durau.
  • Varful Ciomatu Mare - Muntii Bodoc: Pe urmele ursilor - Avand atatea locuri frumoase de vizitat in tara, am cam neglijat locurile apropiate. Pe nemeritate, imprejurimile lacului Sfanta Ana sunt locuri de care nu poti sa te plictisesti.
  • Laguna Albastra - Aghiresu: Un pic de verde - Laguna Albastra ne-a privit cu ochi verzi, posibil influentati de inceputul toamnei si de norii de pe cer. Nu am cautat cutia fiind presati de timp.
  • Varful Cetatii II - Baile Tusnad: Cu prieteni - Am gasit aceasta geocutie.
  • Dealul Cetatii - Campul Cetatii: Alunul cu comoara - Nu este prima data cand urc pe Dealul Cetatii. Am mai gasit si vechea geocutie, disparuta acum.
  • Sonda straveche de la Poieni - Targu Ocna: Titlul comentariului - Este inutil folosirea titlului ascunzisului pentru titlul comentariului. Nu ofera informatie in plus.
  • Tampa: Frumoasa locatie - Merita cautata. IN - Breloc si pix.
  • Surducul Varghisului: Felicitari pentru ascunzis - Intr-un loc minunat am gasit geocutia.
  • Turn belvedere - Sumuleul Mare: Multumim frumos - Desi am urcat seara tarziu, a fost minunat. Am amplificat bucuria cu cautarea geocutiei, care este bine ascunsa si totusi usor de gasit.
  • Parcul Pompierilor - Baile Tusnad: Plimbare prin Baile Tusnad - Cu ocazia plimbarii mele prin Baile Tusnad am gasit si aceasta geocutie.
  • Sacareni: Cutiuta roasa de soareci - Biserica reformata din Sacareni este chiar langa drum, astfel incat acest ascunzis este unul de tipul Parcheaza masina si gaseste geocutia. Instructiunea ajutatoare fiind destul de explicita, nici nu am pornit gps-ul.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Rapa Rosie Maneciu? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Prahova, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.