Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Rapa Rosie Maneciu - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Rapa Rosie Maneciu | Unde este acest loc?

Rapa Rosie Maneciu..

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Rapa Rosie Maneciu! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Rapa Rosie Maneciu si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Gheaba, se afla la 1.04 km distanta.
Cazare

Cazare Gheaba (Maneciu, Prahova)


Vezi oferte de cazare langa Gheaba, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 10.52 km distanta: Salina Slanic Prahova (36 poze).
14714779891960
14714779901101
14714779931102
14714779941963
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Rapa Rosie Maneciu?
Podul de Arama. Este numit impropriu, din cauza lichenilor rosi care acopera peretele stancii. (obiectiv interesant cu geocutie)
La Lanturi. La Lanturi - Culmea Zaganu. De vreme rea - Poate multi ar zice ca e un moft. (geoobiectiv cu geocutie)
Varful Gropsoarele. 883 m -, al Muntilor Ciucas, formand impreuna cu Varful Zaganu - 1. Gropsoara mai inalta - Ciucas-Relaxare de la munte. (obiectiv interesant cu geocutie)
Saua Bratocei. La 19.9 km. Cheile Vaii Stanei. (punct de interes turistic cu geocutie) La Rascruce. La rascruci de vremuri - Fiind in plin sezon de inflorire a bujorului de munte, zona e plina de admiratori. Fantana Nicolae Ioan. Berea e tot apa - N-a fost sa fie. Coltii Bratocei. Saua Gropsoarele.
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Prahova
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Rapa Rosie Maneciu - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Rapa Rosie Maneciu? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Varful Maciuca
  Varful Maciuca
  Varful marcheaza una dintre extremitatile Muntilor Grohotis, concret, capatul unuia dintre picioarele terminale ale acestor munti impinse inspre Subcarpați.
  Pietrele Rotunde
  Pietrele Rotunde
  Pe varful dealului care se ridica vest de satul Chiojdu, in apropierea antenei de telecomunicatii, gasim Pietrele Rotunde, care chiar daca nu sunt asa de cunoscute precum Babele din Bucegi, sunt mai spectaculoase decat faimoasele concretiuni de Feleac.

  Stii locuri de vizitat din judetul Prahova, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.