Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Biserica evanghelica - Cisnadioara - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Biserica evanghelica - Cisnadioara | Unde este acest loc?

Biserica Evanghelica din Cisnadioara, situata in centrul satului, a fost construita in stil baroc si a fost finalizata in 1764. Ea a fost ridicata pe locul unei foste biserici in stil gotic datata in anul 1428, din care s-a pastrat doar turnul din partea vest...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Biserica evanghelica Cisnadioara! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Biserica evanghelica - Cisnadioara si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Cisnadioara, se afla la 0.24 km distanta.
Cazare

Cazare Cisnadioara (Cisnadie, Sibiu)


Vezi oferte de cazare langa Cisnadioara, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 21.2 km distanta: Varfurile Oncesti, Batrana, si Rozdesti (30 poze).
14714788921100
14714788951961
14714788981102
14714789001103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Biserica evanghelica Cisnadioara?
Suvara Sasilor. Parcul Petofi Sandor. Parc - Am gasit cutia ascunsa in zid. (atractie turistica si geocutie) Johanniskirche. Biserica este evanghelica, de confesiune augustana (luterana) construita in anul 1912. Sibiu - In cadrul eventului GeoFest Sibiu-2014, la o plimbare prin oras cu un grup numeros, chiar daca era in timpul slujbei si foarte multa lume am reusit sa gasesc cutia si sa ma loghez. (obiectiv interesant cu geocutie)
Turnul Olarilor. Strada Cetatii este flancata de trei turnuri de aparare care apartin celei de-a treia centuri de fortificatii. Bine fixata - Era bine fixata intre caramizi, are un log si un creion mic.
Turnul Zincarilor. Fostul Turn al Zincarilor sau a Fierarilor a fost construit in secolul XVI si a facut parte din incinta a treia de fortificatii din jurul Sibiului. De doua ori la Turnul Zincarilor - Prima data nu am reusit sa gasesc geocutia. (geoobiectiv cu geocutie)
Varful Prejba. Biserica catolica Sibiu. Biserica parohiala romano-catolica Sfanta Treime este situata in Piata Mare din Sibiu. Biserica Catolica - Sibiu - Aceasta este foarte bine ascunsa, trebuie sa fii foarte agil pentru a reusi in a extrage cutia. (geoascunzis)
Sibiu Judetul Sibiu. Am găsit cutia - Am pus o mină de pix în ea pentru a se putea completa log-ul pe viitor. Podul Minciunilor. Podul Minciunilor din Sibiu este primul pod din fonta de pe teritoriul actual al Romaniei, realizat în 1859, acesta asigurand accesul in cetate dinspre Orasul de Jos. Sibiu - Participand la eventul GeoFest Sibiu-2014, locul de intalnire fiind Kleine Cafe, a trebuit sa trec peste Podul Minciunilor, asa ca m-am oprit sa caut si aceasta cutie, nuai ca norocul nu a fost de partea mea in a gasi cutia, insa am admirat capodopera Sibiului cu atatea povesti si legende.
Biserica din Grossau. La 11 km. Biserica este monument istoric si are hramul Sf. Gasita - Am gasit cutiuta.

Biserica evanghelica Cisnadioara in limba maghiara - magyarul: Kisdisznód Evangélikus templom

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Sibiu
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Biserica evanghelica
 • Localizare pozitie pe harta Cisnadioara
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Cisnadioara si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Biserica evanghelica? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Cetatea Cisnadioara
  Cetatea Cisnadioara
  Este o cetate taraneasca, in interiorul careia se afla ruinele bisericii Sf.
  Calcarele cretacice de la Cisnadioara
  Calcarele cretacice de la Cisnadioara
  Calcarele cretacice de la Cisnadioara sunt considerate monument al naturii cu valoare paleontologica.

  Stii locuri de vizitat din judetul Sibiu, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.