Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Pietrele Doamnei - Muntii Rarau - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Pietrele Doamnei - Muntii Rarau

Pietrele Doamnei - Muntii Rarau | Unde este acest loc?

Pietrele Doamnei de pe creasta masivului Rarau sunt o rezervatie de tip mixt, cu o suprafata de 633 ha, care se afla pe teritoriul administrativ a comunelor Pojorata si Crucea. Formatiunea geologica este foarte spectaculoasa morfologic, si reprezinta un martor important al trecutului geologic, cu vegetatie bogata in specii endemice...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Pietrele Doamnei - 1 Traseul tematic nr. 1 Traseul tematic nr. 2 Pietrele Doamnei - 2 Cabana Rarau Pietrele Doamnei - 3 Crapatura Pietrele Doamnei - 4 Loc multifunctional Pietrele Doamnei - 5. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Pietrele Doamnei Muntii Rarau! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Pietrele Doamnei - Muntii Rarau si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Chiril, se afla la 5.66 km distanta.
Cazare

Cazare Chiril (Crucea, Suceava)


Vezi oferte de cazare langa Chiril, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.11 km distanta: Pietrele Doamnei - Muntii Rarau (8 poze).
14714715591100
14714715601101
14714715611102
14714715661103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Pietrele Doamnei Muntii Rarau?
Stratele cu Aptycus de la Pojorata. La 10.9 km. Rezervatia Stratele cu Aptychus de la Pojorata este situata pe Valea Moldovei, pe versantul ei drept, la circa 2 km aval de localitatea Pojorata, in apropiere de halta Sadova.
Cheile Barnaului. Lacul Iezer din Obcina Feredeului. (punct de interes turistic cu geocutie) Lacul Bolatau. Lacul Bolatau se afla aproape de obarsia unui afluent al Sadovei, numit Bolatau, cu izvoarele despartite de o cumpana de ape joasa de izvoarele Iezerului, cel pe care s-a format Lacul Iezer. (obiectiv interesant cu geocutie)
Manastirea Moldovita. Manastirea Piatra Taieturii. A fost infiintat dupa primul razboi mondial si reinfiintat in 1992. (obiectiv interesant cu geocutie)
Biserica Sfantul Nicolae. Piatra Pinului si Piatra Soimului. Rezervatia naturala Piatra Pinului - Piatra Soimului este situata pe malul drept al raului Moldova la limita sud-estica a Obcinelor Bucovinei, avand o suprafata de aproximativ 2 ha.
Piatra Runcului. Piatra Runcului - Masa Talharului, Vatra Moldovitei.
Tinovul Saru Dornei. Cuptor de ars var. Cuptor de ars var - Darmoxa, Brosteni, din anul 1924.
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Suceava
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Pietrele Doamnei
 • Localizare pozitie pe harta Muntii Rarau
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Muntii Rarau si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Pietrele Doamnei? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Cheile Moara Dracului
  Cheile Moara Dracului
  Cheile Moara Dracului sunt scurte, au o lungime de doar 60-70 m.
  Cheile Zugreni
  Cheile Zugreni
  Cheile Zugreni se gasesc in apropierea localitatilor Sunatori si Chiril, pe drumul national dintre Piatra Neamt si Vatra Dornei.

  Stii locuri de vizitat din judetul Suceava, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.