Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Tinovul Gaina-Lucina - Obcina Mestecanis - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Tinovul Gaina-Lucina - Obcina Mestecanis | Unde este acest loc?

Tinovul Gaina-Lucina - Obcina Mestecanis..

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Tinovul Gaina-Lucina Obcina Mestecanis! In prezent avem in total 12249 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Tinovul Gaina-Lucina - Obcina Mestecanis si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Benia, se afla la 5.85 km distanta.
Cazare

Cazare Benia (Moldova-Sulita, Suceava)


Vezi oferte de cazare langa Benia, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 35.48 km distanta: Pietrele Doamnei - Muntii Rarau (8 poze).
14714715591100
14714715601101
14714715611102
14714715661103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Tinovul Gaina-Lucina Obcina Mestecanis?
Cornu Nedeii. La 23.4 km. Saua Gaja Judetul Bistrita-nasaud. Pasul Prislop. Stratele cu Aptycus de la Pojorata. La 25.8 km. Rezervatia Stratele cu Aptychus de la Pojorata este situata pe Valea Moldovei, pe versantul ei drept, la circa 2 km aval de localitatea Pojorata, in apropiere de halta Sadova.
Varful Rosu. Lacul Lala Mic. Varful Ineut. Spre Saua Plescutei. Spre Saua Plescutei - Creasta Piciorul Plescutei. (geoobiectiv cu geocutie)
Varful Ineu. La 26.8 km. (obiectiv turistic cu geocutie)
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Suceava
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Obcina Mestecanis
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Tinovul Gaina-Lucina - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Obcina Mestecanis si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Tinovul Gaina-Lucina? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Lacul Bolatau
  Lacul Bolatau
  Lacul Bolatau este un important lac de baraj natural din Obcina Feredeului, aflat nu departe de un altul mai cunoscut, Iezerul, datorita accesului mai facil, cauzat de apropierea de localitatea Sadova.
  Lacul Iezer din Obcina Feredeului
  Lacul Iezer din Obcina Feredeului
  Lacul Iezer este unul dintre puținele lacuri din Obcinele Bucovinene, un clasic lac de baraj natural format pe valea Iezerului, afluent al Sadovei, nu foarte departe de confluenta paraielor.

  Stii locuri de vizitat din judetul Suceava, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.