Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Podul medieval Cantalaresti - Stefan cel Mare - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Podul medieval Cantalaresti - Stefan cel Mare | Unde este acest loc?

Monument de arhitectura medievala, podul de piatra din satul Cantalaresti, comuna Stefan cel Mare, a fost construit in secolul al XVII-lea, in anul 1636. Podul construit din zidarie de piatra se afla la iesirea dinspre nord a satului, pe DN15B...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Podul medieval Cantalaresti Stefan cel Mare! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Podul medieval Cantalaresti - Stefan cel Mare si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Cantalaresti, se afla la 0.61 km distanta.
Cazare

Cazare Cantalaresti (Stefan cel Mare, Vaslui)


Vezi oferte de cazare langa Cantalaresti, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 89 km distanta: Trovantii de la Viisoara - Berzunti (12 poze). Trovantii constituie o curiozitate destul de comuna, in afara de cei de la Costesti, judetul Valcea, exista numeroase alte locatii, cu formatiuni asemanatoare.
14714770461100
14714770471101
14714770481102
14714770491103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Podul medieval Cantalaresti Stefan cel Mare?
Lacul Minjesti Judetul Vaslui. Manastirea Plopana. La 31.1 km. (obiectiv interesant cu geocutie)
Varful Dorosan. Vorbim despre cel mai inalt varf (564 m) al Colinelor Tutovei. (geoobiectiv cu geocutie)
Manastirea Sfanta Olga. Cea mai inalta. (obiectiv interesant cu geocutie)
Manastirea Lipova. In numele acestei manastiri sunt vehiculate informatii - uneori amestecate - despre trei locasuri de cult diferite, dintre care doar unul fiinteaza, prezentul geoobiectiv. (geoobiectiv cu geocutie)
Conacul Apostoleanu. XX familiei Apostoleanu din Focsani. Coordonate ascunzis - Coordonatele indicate sunt ale geobiectivului.
Biserica Faghieni. Faghieni este un mic sat ce apartine comunei Izvoru Berheciului.
Podul Doamnei. Podul Doamnei sau Podul de la Docolina - Chitcani.
Lacul Puiesti. La 36.9 km. Lacul Ghermanesti Judetul Vaslui.
[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Vaslui
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Podul medieval Cantalaresti
 • Localizare pozitie pe harta Stefan cel Mare
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Stefan cel Mare si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Podul medieval Cantalaresti? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Manastirea Plopana
  Manastirea Plopana
  Este o manastire noua, din anul 2000, de calugari, ridicata intr-o zona cu vechi traditii monahale.
  Varful Dorosan
  Varful Dorosan
  Vorbim despre cel mai inalt varf (564 m) al Colinelor Tutovei.

  Stii locuri de vizitat din judetul Vaslui, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.