Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Groapa Deleanului - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Groapa Deleanului

Groapa Deleanului | Unde este acest loc?

Deleanu este un varf de 675 m din Subcarpații Vrancei, important nod orografic al acestora, mai precis, al celor din interfluviul Milcov - Ramnicu Sarat...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Groapa Deleanului - 1 Groapa Deleanului - 2 Groapa Deleanului - 3. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Groapa Deleanului! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Groapa Deleanului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Petreanu, se afla la 4.27 km distanta.
Cazare

Cazare Petreanu (Poiana Cristei, Vrancea)


Vezi oferte de cazare langa Petreanu, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 36.36 km distanta: Grunjul de la Manzalesti (4 poze). Grunjul de la Manzalesti este alcatuit din tuf dacitic, care provine din cenusa vulcanica.
14714765161100
14714765171101
14714765221102
14714765261103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Groapa Deleanului?
Cimitirul de onoare Bordesti. Este cunoscut ca cimitirul ostasilor romani si germani. (geoobiectiv cu geocutie)
Statuia generalului Suvorov. Istoria - Desi spusa cu jumatate de gura, se pare ca impartasim multe cu armata rusa. (punct de interes turistic cu geocutie) Cimitirul german de la Tisita. Tisita, sat apartinator Marasestiului, este cunoscut, mai degraba, prin intersectia cu sens giratoriu de pe DN 2, Bucuresti-Suceava. Park and grab - N-a fost chiar "park and grab" caci n-am intrat cu masina pe aleea ce duce la cimitir. (geoobiectiv cu geocutie)
Stramtura de la Jitia de Jos Judetul Vrancea. (punct de interes turistic cu geocutie) Izvoarele sarate. Chiar inainte de a intra in satul Jitia, putin mai sus de baza versantului pe care suie drumul asfaltat spre Dealu Sarii, se afla unul dintre cele doua izvoare sarate ce constituie geoobiectivul.
Monumentul Victoriei. Monumentul, infatisand-o pe Ecaterina Teodoroiu si simbolizand victoriile armatei romane in bataliile Primului Razboi Mondial de pe fromtul de la Marasesti, se afla in importanta intersectie - de la Tisita - dintre DN 2, Bucuresti-Siret, DN 24 ce duce la Tecuci si DN 2L spre Panciu. Sigur alta.. totusi gasita - Cutia de pe .
Lacul de sub Schitul Dealu Sarii. La schit se ajunge pe un drum asfaltat, pânã la ieșirea din sat, ce pornește de la intrarea în Jitia.
Piatra Matei. Piatra Mâței se afla pe malul stang al Ramnicului Sarat, in amonte de satul Jitia.
Biserica de lemn din Straoane. Situata in satul Straoane (de Sus), biserica de lemn Sf. Biserica din Straoane si alte obiective - Puteți vedea un fotoreporaj cuprinzând un traseu "cultural" în comuna Strãoane pe https://www.
Zidul Uriasilor. Manastirea Poiana Marului. Manastirea Poiana Marului este una dintre cele mai cunoscute și mai vechi manastiri buzoiene.
Schitul Sarile. Sarile este un sat al comunei Bisoca, schitul fiind construit intr-o zona departata de vatra satului.
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Vrancea
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Groapa Deleanului
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Groapa Deleanului? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Manastirea Dalhauti
  Manastirea Dalhauti
  Manastirea Dalhauti a fost, pe la mijlocul secolului XIX, frecventata de protipendada focsaneana, doi reprezentanti ai ei, ctitorind si o biserica, acum o ruina.
  Fosta Manastire Mera
  Fosta Manastire Mera
  Mera este singura manastire ctitorita de familia domnitoare a Cantemirestilor, fiind construita de Antioh Cantemir, fratele mai cunoscutului Dimitrie Cantemir, si menita a deveni necropola domneasca a familiei.

  Stii locuri de vizitat din judetul Vrancea, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.