Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Varful Goru - Muntii Vrancei - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Varful Goru - Muntii Vrancei

Varful Goru - Muntii Vrancei | Unde este acest loc?

Varful Goru, cu cei 1785 m ai sai, este cel mai inalt pisc al Muntilor Vrancei, fiind secondat de mai cunoscutul Vf. Lacauti (1776 m). Spre deosebire de acesta din urma, aflat pe culmea principala a Muntilor Vrancei, Goru se desprinde ca un picior, scurt, din aceasta si se inalta singular, impresionant prin alura sa greoaie, ca o spinare de porc (hogback)...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Varful Goru Spre Varful Goru De pe Varful Goru priveliste spre Vf. Pietrosu (est) De pe Varful Goru priveliste spre Vf. Penteleu (vest) Muntele Goruvazut de pe Vf. Penteleu Muntele Goruvazut de pe Vf. Penteleu. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Varful Goru Muntii Vrancei! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Varful Goru - Muntii Vrancei si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Comandau, se afla la 11.55 km distanta.
Cazare

Cazare Comandau (Covasna)


Vezi oferte de cazare langa Comandau, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 11.76 km distanta: Comandau (10 poze).
14714743271100
14714743281101
14714743291962
14714743301103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Varful Goru Muntii Vrancei?
(obiectiv turistic cu geocutie) Podul suspendat. (obiectiv interesant cu geocutie)
(obiectiv turistic cu geocutie) Gaterul vechi de la Gyula. Primul gater pentru prelucrarea lemnului de la Comandau a fost amenajat la Gyula, aflat la 6,6 km distanta de Comandau. (geoobiectiv cu geocutie)
Padurea Verdele. Cascada Misina. Piatra Rosie. La 13.4 km. Piatra Rosie este numit versantul stancos etalat spre nord-vest al varfului omonim situat, relativ, in extremitatea vestica a Muntisoarelor Muntilor Vrancei, fiind, poate, cel mai spectaculos dintre acesti muntisori.
Vechea cale ferata ingusta Comandau. Alta statie pentru ascunzis - Am rebaleiat zona ascunzisului, cu același rezultat. Saua Geamana. La 14 km. Planul inclinat. La 14.4 km. Calea ferata cu ecartament ingust, construita la sfarsitul sec. Nici sa varuim - Am participat la un traseu organizat prin site-ul Munte si Flori, prin imprejurimile statiunii Covasna.
Turbaria Ruginosu.
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Vrancea
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Varful Goru
 • Localizare pozitie pe harta Muntii Vrancei
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Muntii Vrancei si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Varful Goru? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Varful Lacauti
  Varful Lacauti la 4.38 km
  GR0674 Varful Lacauti
  Poiana Butuci
  Poiana Butuci
  Poiana Butuci este un punct important de pe culmea inalta a Muntilor Vrancei.

  Stii locuri de vizitat din judetul Vrancea, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.