Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Varful Mircii

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3066 atractii turistice, 13510 poze si 1447 comentarii)
 

Pixel

Varful Mircii..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Varful Mircii - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Cavitatile de langa Satu Mare Satu Mare cavitate
Cavitatile de langa Satu Mare
Pod 2 Cristesti pod cale ferata ingusta
Pod 2
Intrarea in bastion Closdorf Cloasterf biserica evenghelica fortificata
Intrarea in bastion
Comparatie de marime Nadejdea izvor apa minerala Rompatel
Comparatie de marime
Cascada Beusnitei 1 Cascada Beusnitei Beusnita
Cascada Beusnitei 1
Curtea manastirii Sfantul Ioan Casian manastire biserica
Curtea manastirii
Crapatura Pietrele Doamnei Rarau
Crapatura
Biserica reformata Ceauasu de Campie biserica reformata clopotnita
Biserica reformata
Arhondaricul Manastirea Cucova
Arhondaricul
Bouldering la Varful Cetatii I bouldering varful cetatii tusnad
Bouldering la Varful Cetatii I
Muresul Toplita pod acoperit
Muresul
Trecerea nu este foarte grea La Bechet Bicajel
Trecerea nu este foarte grea

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Varful Mircii!

>>> Vizitati Varful Mircii si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Vistisoara, cea mai apropiata localitate, care se afla la 12,53 km distanta.
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Varful Mircii?
(detalii dupa autentificare)
Varful Moldoveanul Muntii Fagarasului la 4,4 km
Am urcat aici prin Valea Rea, timp de 4 ore cu tot cu odihna si foto.
Spintecatura Moldoveanului la 4,4 km
Cei ce parcurg acest pasaj dinspre Vistea Mare experimenteaza aceasta febra a castigului, a finisului mult asteptat, nerabdarea ocuparii Locului I.
Lacul Balea la 4,5 km
Rezervatia complexa Balea este situata pe creasta nordica a muntilorFagaras protejand o suprafata de 180 hectare. Am gasit geocutia. Multumesc pt ascunzis. Rezervatia include celmai mare lac glaciar al Mumtilor Fagaras - Lacul Balea, altitudine 2034 m,suprafata 46508 m2, adancime 11,35 m.
Poarta potecii Valea Balea Muntii Fagaras la 6,1 km
De la Balea Cascada putem ajunge sus, la lacul Balea, in trei moduri. In lunile de vara, cu masina pe Transfagarasean - tot anul, cu telecabina.
Caderile de apa ale Caltunului la 7,1 km
La confluenta paraului Caltunului si Izvorul Paltinului vom putea observa pe ambele vai, o serie de caderi spectaculoase de apa. De la cabana Piscu Negru, pe valea Caprioara, urmand marcajul triunghi albastru, putem ajunge la lacul Caltun.
Lacul Caltun Muntii Fagaras la 8,4 km
Nu poti sa nu te indragostesti iremediabil de acest loc.
Geo Negoiu Muntii Fagaras la 9,6 km
Am urcat pe o vreme torida dinspre Balea, peste Laitel. Am reusit sa ajung in sfirsit si la aceasta cutie aflata pe Negoiu.
Lacul Avrig la 15,4 km
Am fost la acest POI.
Pasul Barcaciului la 15,7 km
Am gasit cutia. Am gasit-o.
Povestea Calendarului Porumbacu de Sus la 18 km
Un parc tematic care prezinta legendele celor 12 luni ale anului, intr-o forma spectaculoasa si inedita. Casute cu bunatati, locuri de joaca, restaurant, spectacole pentru copii.
Valori naturale - Alte locuri
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Varful Mircii
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din alte locuri, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Pestera Sugau - Muntii Giurgeu Cutie noua. Am inlocuit cutia sparta cu o cutie noua.
  • Cetatea Vartej - Aninoasa Circular plan vs circular helicoidal. Vartejul presupune o miscare circulara helicoidala, in dezacord cu miscarea platformei superioare a turnului care era doar plana. Si cum o descrie Jokai Mor, imprimata de un pivot, cum se intampla si la un titirez.
  • Santul cetatii - Moacsa Semnele de intrebare se inmultesc. Multumim pentru raspuns. Am inteles astfel ca trebuie sa fie vorba despre o cu totul alta cetate decat cea despre care a dat informatii (orale) arheologul Zoltan Szekely, incluse in diversele liste ale repertoriului arheologic national.
  • Lacul Mierlei - Sovata Bomboane tictac cu gust de portocala. Exista o multitudine de alei si poteci, marcate si nemarcate, in padurea in care afla lacurile Sovatei. Am incercat sa leg noile geoascunzisuri intr-un circuit, cu pornirea de la lacul Tiroli-Tineretului, unde mi-am lasat masina intr-o parcare neamenajata si gratuita.
  • Lacul Andreoaie - Boistea Cutie noua la Lacul Andreoaie. În trecere pe la lac am constatat devalizarea ascunzisului si disparitia geocutiei. Cum aveam la mine una goala am reamenajat ascunzisul, ascunzand mai bine cutia.
  • Lacul Rosu Sensurile de parcurgere traseu. Urmand indicatiile de traseu din descriere ajungem mai repede la geocutie, in cazul in care cautatorul cunoaste deja obiectivul prezentat, si doreste doar sa caute geocutia. Sensul invers, sensul parcurs si de Sorin, se recomanda in cazul in care se porneste din debarcaderul lacului.
  • Cetatea Almasului Tura organizata de Asociatia Carpatina Ardeleana. Am ajuns la Stana cu ocazia unei ture organizate de Asociatia Carpatina Ardeleana. Sambata dimineata peste o suta de persoane s-au indreptat catre Cetatea Almasului.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Varful Mircii? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 11 luni si 14 zile!