Localitatea Radna (judetul Arad) Resedinta: Lipova. Localitati apropiate: Lipova la 0.87 km, Soimos la 2.86 km, Baratca la 4.47 km, Cladova la 5.2 km, Neudorf la 5.95 km.
Cazare

Cazare Radna (Lipova, Arad)


Vezi oferte de cazare langa Radna, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Contact - Login

Atractii turistice langa Radna, judetul Arad

Drumul Golgotei la 0.74 km. Lipova, a small town in Western Romania, was founded in the 15th century. It is situated in the beautiful winedistrict Podgoria at the foot of the Zarand Mountains.
Cetatea Soimos la 2.76 km. Cetatea Soimos
Balta Soimos la 3.39 km. Balta Soimos
Conacul Birtolon la 4.75 km. Conacul Birtolon - Baratca.
Plop negru la 6.06 km. Plopul negru se afla la sud-est de Paulis, intre raul Mures si calea ferata.
Minis la 7.98 km. Minis
Iazul Zabrani la 8.82 km. Iazul sau Balta Zabrani - se afla pe teritoriul localitatii Paulis.
Belvedere Valea Bosniac la 10.22 km. Punctul de observatie se afla pe un bot de promontoriu proeminent, cu 25 m deasupra talvegului Paraului Valea Bosniacului, la 70 m vest de versantul stang. Obiectivul se afla la 2,5 km distanta, vest - sud-vest de biserica ortodoxa din Sistarovat, respectiv la 1,4 km vest de drumul judetean DJ572 Sistarovat-Cuvesdia.
Lacurile Ghioroc la 10.85 km. Lacul Ghioroc, numit si Litoralul de acasa sau Oceanul de la Ghioroc, se afla la 22 km distanta de Arad. A fost amenajat pe teritoriul unei foste cariere de nisip, in scopuri turistice.
Parcul de sculptura la 14.67 km. Zona de agrement Casoaia se afla la aproximativ 50 km de Arad. Este constituita dintr-o tabara veche din epoca comunista, un camping privat cu cabane si vile, si un parc de sculptura amplasat in padure.
Lacul Cicir la 16.6 km. Lacul Cicir
Charlottenburg la 18.26 km. Charlottenburg (sau Sarlota, s-a mai numit Barita, germana Charlottenburg, Charlotenburg, Schalotteborch, maghiara Sarlotavar) este o localitate din judetul Timis, Banat. Se remarca prin faptul ca este singurul sat construit in forma de cerc din Banat.
Cetatea Siria la 19.28 km. Cetatea Siria, azi in ruine, se afla pe Dealul Cetatii (496 m), deasupra satului Siria, dominand regiunea. Rolul indeplinit de cetate era unul strategic, de aparare si economic avand arondate 110 sate.
Castelul Bohus la 19.53 km. Castelul Bohus a fost construit in prima jumatate din secolul al XIX-lea. Consta dintr-un singur corp de cladiri, care prezinta 30 de camere.
Rozariul de la Mandruloc la 19.98 km. Gradina de trandafiri Rozariul de la Mandruloc.
[ Sus ↑ ]
Valea Sighistel
Valea Sighistel la 82.58 km
Pestera Ursilor - Chiscau
Pestera Ursilor - Chiscau la 84.84 km
[ Sus ↑ ]
* Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.
Atractii turistice Binis - Atractii turistice Slatina-Nera - Atractii turistice Ramna - Atractii turistice Pancota
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.