Localitatea Siria (judetul Arad) Resedinta: Siria. Localitati apropiate: Galsa la 2.27 km, Masca la 3.92 km, Maderat la 6.23 km, Covasint la 7.45 km, Pancota la 7.77 km.
Cazare

Cazare Siria (Arad)


Vezi oferte de cazare langa Siria, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Contact - Login

Atractii turistice langa Siria, judetul Arad

Castelul Bohus la 0.36 km. Castelul Bohus a fost construit in prima jumatate din secolul al XIX-lea. Consta dintr-un singur corp de cladiri, care prezinta 30 de camere.
Cetatea Siria la 1.47 km. Cetatea Siria, azi in ruine, se afla pe Dealul Cetatii (496 m), deasupra satului Siria, dominand regiunea. Rolul indeplinit de cetate era unul strategic, de aparare si economic avand arondate 110 sate.
Parcul de sculptura la 10.91 km. Zona de agrement Casoaia se afla la aproximativ 50 km de Arad. Este constituita dintr-o tabara veche din epoca comunista, un camping privat cu cabane si vile, si un parc de sculptura amplasat in padure.
Lacurile Ghioroc la 13.76 km. Lacul Ghioroc, numit si Litoralul de acasa sau Oceanul de la Ghioroc, se afla la 22 km distanta de Arad. A fost amenajat pe teritoriul unei foste cariere de nisip, in scopuri turistice.
Caramidaria Santana la 14.25 km. Caramidaria Santana
Minis la 14.88 km. Minis
Lacul Cicir la 15.78 km. Lacul Cicir
Conacul Birtolon la 18.09 km. Conacul Birtolon - Baratca.
Plop negru la 18.27 km. Plopul negru se afla la sud-est de Paulis, intre raul Mures si calea ferata.
Drumul Golgotei la 19.1 km. Lipova, a small town in Western Romania, was founded in the 15th century. It is situated in the beautiful winedistrict Podgoria at the foot of the Zarand Mountains.
Cetatea Soimos la 19.12 km. Cetatea Soimos
Balta Soimos la 19.23 km. Balta Soimos
Rozariul de la Mandruloc la 20.11 km. Gradina de trandafiri Rozariul de la Mandruloc.
Iazul Zabrani la 20.75 km. Iazul sau Balta Zabrani - se afla pe teritoriul localitatii Paulis.
Lacul Albastra la 22.91 km. Lacul Albastra
[ Sus ↑ ]
Valea Sighistel
Valea Sighistel la 76.23 km
Pestera Ursilor - Chiscau
Pestera Ursilor - Chiscau la 78.01 km
[ Sus ↑ ]
* Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.
Atractii turistice Ticvaniu Mare - Atractii turistice Topolovatu Mic - Atractii turistice Martihaz - Atractii turistice Zarand
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.