Localitatea Oradea (judetul Bihor) Resedinta: Oradea. Denumire maghiara: Nagyvárad. Denumire germana: Großwardein.
Ghid turistic atractii turistice - Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare

Locuri de vizitat si atractii turistice langa Oradea, judetul Bihor

- Podul pietonal Garasos hid la 0,25 km. Podul pietonal peste Cris, Oradea, este un pod pentru pietoni, care leaga malurile raului Crisul Repede chiar in inima orasului
- Pomi cu coroana cubica Oradea la 0,52 km. In anul 2018 pe strada Vasile Alecsandri din Oradea au fost plantati 12 arbori Carpinus Betulus cu coroana cubica, prinse in structuri metalice.
- Observator Betfia Dealul Somleu Betfia la 10,21 km. Observator Betfia, locul fosilifer de pe dealul Somleu, avenul Betfia.
- Cetatea de pamant Biharia la 12,85 km. Cetatea Biharia pe vremuri, a devenit resedinta de judet, ce a dat numele judetului.
- Lacul Livada Livada de Bihor la 13,16 km. Lacul Alceu Livada - Livada de Bihor
- Ferma de lavanda Oradea Santaul Mic la 13,17 km. In anul 2023, Lavender Farm Oradea din Santaul Mic organizeaza Festivalul Lavandei pe data de 24-25 iunie.
- Ruinele cetatii Adrian la 22,06 km. Ruinele cetatii Adrian, Salard.
- Parcul natural Cefa la 26,11 km. Parcul Natural Cefa a fost infiintat in anul 2006.
- Poiana cu narcise Padurea Goroniste Gurbediu la 26,92 km. Poiana cu narcise de la Padurea Goroniste, Gurbediu.
- Colonia de pasari de la Padurea Radvani la 27,28 km. Colonia de pasari de la Padurea Radvani este o arie protejata de interes national, rezervatie naturala, tip zoologic, situata in vestul judetului Bihor, pe teritoriul comunei Cefa.
- Strand termal Sannicolau de Munte la 30,25 km. Apa termala de 60-65 grade Celsius a fost gasita in anii 70 in timp ce se cauta petrol in zona.
- Memorialul Ginta la 35,08 km. Memorialul Ginta - Gyanta.
- Acumularea Crestur la 41,74 km. Acumularea Crestur, Lacul Bolcas
- Statuia Isus Mantuitorul Borumlaca la 44,66 km. Statuia Cristos Mantuitorul (Cristo Redentor), din Rio de Janeiro, Brazilia?
- Biserica reformata Marghita la 44,74 km. Biserica reformata din Marghita a fost construita intre secolele XVI-XVIII, in stil baroc.
- Pestera Casa Zmeului Vadu Crisului la 44,88 km. Cetatea Zanelor, denumita si Casa Zmeului, se afla in Muntii Padurea Craiului, pe versantul drept al defileului Crisului Repede, la aproximativ 300 m nord de tunelul feroviar.
- Biserica romano-catolica Abram la 44,96 km. Biserica a fost construita in secolul XIII, in stil romanic si a functionat in cadrul fostei manastiri premonstratense.
- Calcarele cu hipuriti Valea Crisului la 53,96 km. Calcarele cu hipuriti de pe Valea Crisului
- Parcul Central Valea lui Mihai la 54,23 km. Parcul Central, Valea lui Mihai
- Padurea de stejar pufos Carand la 66,78 km. Padurea de stejar pufos de la Carand
[ Sus ↑ ]
- Casa muzeala svabeasca Petresti la 69,44 km. Petresti este situata la 43 km de municipiul Satu Mare, pe drumul DN 19 Satu Mare–Oradea.
- Varful Bohodei la 70,27 km. Varful Bohodei - Muntii Bihor.
- Buteasa Muntii Bihor la 70,9 km. Buteasa
- Lacul Barnod la 71,98 km. Lacul Barnolt
- Poiana cu narcise Rovina la 72,33 km. Poiana cu narcise de la Rovina.
- Capela Kigye Petresti la 72,74 km. Capela singuratica Kigye se afla intre Petresti si Carei.
- Canyonul minune Canyonul Meduza la 75,19 km. Canyonul minune - Canionul Meduza
[ Sus ↑ ]
* Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.
Obiective turistice Mihai Bravu - Atractii turistice Belotint Localitati apropiate: Saldabagiu de Munte la 5 km, Sanmartin la 5,89 km.
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.