Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Izvoarele Gradistei

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3066 atractii turistice, 13510 poze si 1447 comentarii)
 

Pixel

Izvoarele Gradistei..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Izvoarele Gradistei - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Lacramioare - Convallaria majalis sumuleu
Lacramioare - Convallaria majalis
Rasuflatorile Tarnitei rasuflatoare Tarnita
Rasuflatorile Tarnitei
Izvor izvorul fantana rege targu mures
Izvor
Stanca La deget 2 stanca la deget stogul piatra bolatau munceii uture
Stanca La deget 2
Amenajarile izvorului Fantana Rece - detaliu
Amenajarile izvorului Fantana Rece - detaliu
Cascada evantai cascada cariera Velnita
Cascada evantai
Privelistea dintre turnuri La Pietri Picuiata Ierboasa Mariuta
Privelistea dintre turnuri
Piatra Predicatorului (Egrici) - 3 piatra predicatorului egrici bodoc
Piatra Predicatorului (Egrici) - 3
  casa turisti
Traseu izvor Izvorul Piricske
Traseu izvor
Enisala 8 Enisala
Enisala 8
Aproape sus Covasna plan inclinat cale ferata forestiera
Aproape sus

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Izvoarele Gradistei!

>>> Vizitati Izvoarele Gradistei si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Fundata, cea mai apropiata localitate, care se afla la 1,59 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Fundata: 1
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Cetatea Oratia

Cetatea Oratia la 6,3 km
De la parcare pana la ruinele cetatii Oratia se fac 10 minute. Cetatea Oratia se afla in imediata apropiere a soselei care urca din localitatea Podu Dambovitei spre Moeciu, la o curba a drumului, acolo unde exista si o parcare langa sosea.
Canionul Oratii

Canionul Oratii la 6,4 km
Canionul de langa ruinele cetatii Oratia este un canion deosebit de spectaculos. Poate fi insa foarte periculos in caz de ploaie si viitura.
Cheia Cheii la 8,5 km
Cheile vaii Cheita se infatiseaza ca o anexa a Cheilor Mari, prezenta acestora fiind legata de paraul Cheita, afluent pe stanga a Dambovitei. Ele se desfasoara pe directia sud-est pe o lungime de aproximativ 1,5 km.
Prapastiile Zarnestilor Piatra Craiului

Prapastiile Zarnestilor Piatra Craiului la 8,7 km
Prapastiile Zarnestilor reprezinta unul dintre importantele obiective turistice ale Pietrei Craiului. Au o lungime de circa 4 km, si sunt strajuite de versantii greu accesibili ai muntilor Zanoaga si Toanches.
Cheia Pisicii Piatra Craiului

Cheia Pisicii Piatra Craiului la 8,7 km
La aproximativ 2 km de la intrarea in Cheile Zarnestilor dinspre Zarnesti, ajungem la intersectia cu valea Vladusca, respectiv la intrarea in cheile inguste ale acesteia, Cheia Pisicii.
Lacul Satic

Lacul Satic la 8,8 km
Este un lac de acumulare de pe Dambovita, cu o lungime de circa 1 km. Lacul Satic se afla in apropierea localitatii Satic, comuna Rucar.
Ceardacul Stanciului Piatra Craiului

Ceardacul Stanciului Piatra Craiului la 9 km
Am gasit geocutia din intamplare cand ma cataram, acolo am citit despre asta si e prima mea experienta, ma incanta foarte tare ideea si sper sa adun cat mai multe. Pentru prima geocutie gasita, dar in special pentru ajungerea la ascunzis.
Pestera Stanciului Muntii Piatra Craiului la 9,1 km
Neavand la dispozitie un gps, doar am sunat acasa pe cineva sa ma ghideze cu info de pe net. Coordonatele gps nu te mai ajuta la cautarea acestei geocutii.
Stancile din Valea Cheii Piatra Craiului

Stancile din Valea Cheii Piatra Craiului la 9,2 km
In apropierea iesirii din Cheia Pisicii, in Valea Cheii putem intalnii formatiuni stancoase interesante.
Iesirea din Poiana Inchisa la ora 14 Muntii Piatra Craiului

Iesirea din Poiana Inchisa la ora 14 Muntii Piatra Craiului la 9,3 km
Poiana Inchisa este un loc greu accesibil, dar nu chiar atat de inchis. Exista sase intrari-iesiri, fiecare pe poteci nemarcate.
Braul Rosu Muntii Piatra Craiului

Braul Rosu Muntii Piatra Craiului la 9,3 km
Partea Braului de Mijloc de sub creasta sudica, incepand de la Marele Grohotis, poarta denumirea de Braul Rosu sau Muchia Rosie. Poteca nemarcata incepe de la baza Peretelui Central, de unde urca pe un grohotis rosu, de unde si numele.
Izvorul din Poiana Inchisa Muntii Piatra Craiului

Izvorul din Poiana Inchisa Muntii Piatra Craiului la 9,4 km
Izvorul din Poiana Inchisa se afla pe panta nordica a acesteia, locul este aratat si de o momaie. Apa este captata intr-o cutie metalica prevazuta cu o usita si orificiu de scurgere, cineva a lasat si o cana metalica langa izvor.
Izvorul La Botorog Piatra Craiului

Izvorul La Botorog Piatra Craiului la 9,5 km
Izvorul Fantana lui Botorog este un important punct de reper din aceasta zona a masivului Pietrei Craiului.

Izvoarele Gradistei in limba maghiara - magyarul: Gredistye forrásai

Valori naturale - Judetul Brasov
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Izvoarele Gradistei
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Brasov, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Spinarea dinozaurului - Pietrele Mariei Indicatii prea vagi. Desi am facut toate delusoarele Pietrelor Mariei si am vazut si creasta dinozaurului, indicatiile prea generale si pietrele din imagini prea multe si asemanatoare nu mi-au dezvaluit geoascunzisul. Mai astept indicii.
  • Izvorul Ozsvath Atentionari. 1. Aveti grija la tren.
  • Biserica romano-catolica - Estelnic Primul ascunzis chiar ca a fost temporar. In drum spre casa, mi-a ramas timp sa mai caut geocutiile ascunse la bisericile catolice din Estelnic si Poian. In curtea si cimitirul bisericii din Estelnic se intra fara probleme, poarta fiind deschisa.
  • Pseudosphaera - Targu Mures Inscriptia de pe statuie. M-ar interesa daca inscriptia Din nimic am creat o alta lume noua a fost vizibila pentru voi? Din cate am inteles, lumina cade astfel pe text, incat se poate vedea doar 2-3 zile pe an, in jurul datei de 3 noiembrie.
  • Biserica romano-catolica din Nicolesti - Frumoasa Dupa ce am sarit gardul inutil. Fotografiind cladirea de langa biserica, am pornit in directia gresita, astfel incat la un moment dat a trebuit sa sar peste un gard, sa inconjor cladirea, pana sa ajung in interiorul curtii bisericii. Recomand poarta care se deschide din strada laterala.
  • Sicasau Felicitari pentru ascunzis. Intr-o dimineata cu soare, cu prietenul meu, am gasit aceasta geocutie.
  • Turnul Negru Brasov Revenind din Piatra Craiului. Revenind dintr-o tura efectuata in Piatra Craiului, ne-am relaxat cu o plimbare in Brasov. Cu aceasta ocazie am trecut si pe langa Turnul Negru.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Izvoarele Gradistei? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 11 luni si 15 zile!