Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Lacul Floreasca - Atractii turistice <-- Inregistrare
 

Pixel

Lacul Floreasca, atractii turistice

Lacul Floreasca..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa inregistrare, pentru cei cu acces complet.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Lacul Cuiejdel - I
Acces lac Cuejdel dinspre Piatra Neamt prin Garcina - Cuejdi
Dealul Gordon - Lupeni
Copaci uscati
Capela Sfantul Anton de la Madaras
Capela Madaras 2
Cheile Dofteanei
Drum forestier blocat de vegetatie
Gorodisul - Sandominic
7487
Izvorul geografic al Trotusului
Drumul de culme in zona de unde se coboara spre izvor
Valea Garbea
Capela Sfantul Benedict
Capela romano-catolica Potiond - Ciucsangeorgiu
Primii gasitori
Pestera Huda lui Papara
Priveliste
Cimitirul de onoare Bordesti
Treapta de sus

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul Floreasca!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Lacul Floreasca si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Municipiul Bucuresti, se afla la 3,86 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Municipiul Bucuresti: 188
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Lacul Floreasca?
(detalii pentru cei cu acces complet)
1,8 km. Statuia lui Mark Twain se afla in Bucuresti, sectorul 1, parcul Herastrau, in apropierea soselei Kiseleff. A fost realizata in anul 1953, de sculptorul maghiar din Transilvania, Fekete Jozsef.
4,4 km. Templul Coral, sinagoga construita in 1866 in stil arhitectural neo-maur, se afla pe strada Sfanta Vineri 9-11, aproape de Piata Unirii. Este cel mai mare lacas de cult mozaic din Romania, replica a sinagogii Leopoldstadt-Tempelgasse din Viena, distrusa in al doilea razboi mondial.
4,5 km. Carnetelul calatorului este o locatie simpla, pentru orice drumet. Am fost la Bucuresti si cu aceasta ocazie am gasit aceasta geocutie. Daca ai obosit poti sa te odihnesti pe o banca, in micul parculet din apropiere.
4,5 km. Baia Turceasca - Curtea Veche se afla in sectorul 3, pe strada Soarelui numarul 3-5. Dateaza din secolului 19.
4,5 km. La intersectia strazii Tepes Voda cu strada Ciresului se afla o cruce de piatra, care a fost ridicata in anul 1852.
4,5 km. Ansamblul Bisericii Curtea Veche cuprinde o casa parohiala, si biserica Buna Vestire - Curtea Veche. Casa parohiala dateaza din 1935, iar biserica din secolul 16-18.
4,5 km. Se afla in sectorul 3, pe strada Franceza numarul 31. Ansamblul medieval Curtea Veche dateaza din secolul al 15-18. - Lacul Chitila la 9,4 km.
12,4 km. Este primul cimitir de animale de companie din tara, si inca din 2003 ofera servicii funerare pentru animalele de companie. Cimitirul-parc Raiul Animalelor este situat la marginea Bucurestiului, langa pasarela de intrare pe Autostrada A2. - Balta cu Peste Clinceni la 15,2 km. - Lacul Zmeului Ciocanesti la 21,4 km.
21,7 km. Padurea Snagov, una din ramasitele codrilor Vlasiei, estestrabatuta de nenumarate drumuri forestiere si poteci pe care sepoate merge cu bicicleta. Nice. Puteti avea norocul de a vedea diverse specii de pasari, iepuri, caprioare, mistreti. - Lacul Peris la 24,1 km. - Balta Facau la 28 km. - Lacul Hobaia la 28,3 km.
28,5 km. Inconjurata de un curs de apa cunoscut sub numele Lacul Maicilor, Manastirea Tiganesti, aflata intreBucuresti si Ploiesti, langa comuna Ciolpani, este vestitaatat prin frumusetea sa, cat si prin atelierele ei de tesatorie, in care calugaritele realizeaza adevarate opere de arta. Geocutia finala a disparut si am inlocuit-o. Aici se tese stofa pentru vesmintele preotesti si tot aici a fost lucrata broderia pentru sala maura din Castelul Peles.
28,8 km. Pe traseul primei cai ferate romanesti, Filaret-Giurgiu, inaugurata in 1869, astazi nu mai circula nici un tren. Gasita de xcyrus si sharkx 26-09-2008. Un loc interesant cu un pod neterminat, un pod prabusit si un podet suspendat. Apoi am abandonat acel ascunzis, in schimb a fost inlocuita de o alta cutie, apropiata. Intre Gradistea si Falastoaca, unde trenul ar traversa raul Arges se afla doua poduri. - Lacul Butimanu la 30,3 km.
Valori naturale - Bucuresti
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Cu acces complet

 • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Lacul Floreasca
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

 • Comentariul tau nu are nici o valoare informationala. Data gasirii geocutiei apare langa comentariu, nu este nevoie sa fie inclusa si in text.
 • Imediat dupa ce am aflat despre aceasta geocutie, am pornit in cautarea ei. Varful Harghita Ciceu este unul dintre locurile mele preferate pentru o tura scurta, in zilele in care am doar foarte putin timp la dispozitie pentru o iesire pe munte.
 • Gasit mai greu geocutia. Traseu frumos prin padure pe creasta.
 • Avand in vedere ca santurile cetatii au fost amenajate, mai mult ca sigur ca ascunzisul a fost distrus in timpul lucrarilor. Intrebare catre cel care a ascuns geocutia.
 • Cetatea se afla pe un platou, si are o terasa spre sud. La Cetatea Fetei a functionat o asezare neolitica (cultura Ariusd-Cucuteni).
 • Cutia nu este foarte usor de gasit deoarece sunt destul de multe locuri care se potrivesc descrierii. Precizia GPS-ului este destul de mica datorita vegetatiei si peretelui de stanca la baza caruia este ascunsa cutia.
 • Prima data nu am reusit sa gasesc geocutia. Dupa ce am cautat inauntru si afara, urmarit de camerele de supraveghere amplasate pe zidul salii Thalia si barul de pe strada Cetatii, sub privirea paznicului de la muzeu, privirile curioase ale trecatorilor, servitoarelor de la bar, respectiv a celor care stateau la mesele terasei barului, a trebuit sa renunt si sa plec fara sa fi gasit geocutia.
 • Felcitari. Inseamna ca am reusit sa-ti transmit virusul jocului.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul Floreasca? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din bucuresti, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.