Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Lacul Floreasca

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Lacul Floreasca - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Izbuc izbucul Tauz
Izbuc
Vedere de pe Dl. Bugac spre Balta Salcuta (Latima) cazemata bugeac salcuta
Vedere de pe Dl. Bugac spre Balta Salcuta (Latima)
Latura abrupta din est Cibinburg Orlat
Latura abrupta din est
Refugiu Saua Grind refugiu Muntii Piatra Craiului
Refugiu

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul Floreasca!

Lacul Floreasca.. Vizitati Lacul Floreasca si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Municipiul Bucuresti, se afla la 3,86 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Municipiul Bucuresti: 188
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Lacul Floreasca?
(detalii dupa autentificare)
Statuia lui Mark Twain - Parcul Herastrau la la 1,8 km.
A fost realizata in anul 1953, de sculptorul maghiar din Transilvania, Fekete Jozsef.
Lacul Tei la la 1,8 km. Lacul Herastrau la la 2,3 km.
Sinagoga Templul Coral Bucuresti la la 4,4 km.
Este cel mai mare lacas de cult mozaic din Romania, replica a sinagogii Leopoldstadt-Tempelgasse din Viena, distrusa in al doilea razboi mondial.
Carnetelul calatorului la la 4,5 km.
Am fost la Bucuresti si cu aceasta ocazie am gasit aceasta geocutie.
Baia Turceasca Curtea Veche la la 4,5 km.
Dateaza din secolului 19.
Cruce de piatra din 1852 la la 4,5 km.
La intersectia strazii Tepes Voda cu strada Ciresului se afla o cruce de piatra, care a fost ridicata in anul 1852.
Ansamblul Bisericii Curtea Veche la la 4,5 km.
Casa parohiala dateaza din 1935, iar biserica din secolul 16-18.
Ansamblul medieval Curtea Veche la la 4,5 km.
Se afla in sectorul 3, pe strada Franceza numarul 31.
Lacul Chitila la la 9,4 km. Lacul Cretuleasca la la 9,8 km. Lacul Tunari la la 9,9 km. Lacul Mogosoaia la la 10,8 km. Lacul Pasarea Afumati la la 11,7 km.
Raiul animalelor Catelu Glina la la 12,4 km.
Este primul cimitir de animale de companie din tara, si inca din 2003 ofera servicii funerare pentru animalele de companie.
Lacurile Ganeasa la la 13,7 km. Lacul Cernica la la 14,5 km. Balastiera Tei-Clinceni Domnesti la la 15 km. Balta cu Peste Clinceni la la 15,2 km. Lacul Buftea Buciumeni la la 16,1 km. Lacul Sindrilita la la 16,4 km. Balta Pasarea Cozieni-Pustnicu la la 16,4 km. Lacul Branesti la la 18,4 km. Lacul Zmeu Crevedia la la 19,5 km. Lacul Petrachioaia la la 20,4 km.
Valori naturale - Bucuresti
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Lacul Floreasca
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Cheile Chediului - Muntii Macinului: Nu - Nu, in august, nu. Am fost de vreo trei ori in Cheile Chediului, bujorii gasindu-i cand am fost pe la mijlocul lui mai.
  • Monumentul lui Gheorghe Donici - Stefan cel Mare: Eroul Gheorghe Donici are un nou ascunzis - Cum ascunzisul initial nu a rezistat si nici sanse de a fi reabilitat nu am intrevazut, am hotarat schimbarea locatiei, adaugand si un plus de interes obiectivului.
  • Bastionul Croitorilor - Cluj: In august - Am gasit cutia inca in august.
  • Izvorul Bilascu - Padurea Faget: După o căutare mai lunga - Am gasit si aceasta geocutie. Coordonatele sunt mai bune acuma, dar dupa mine geocutia se afla la sud-vest de izvorul Bilascu.
  • Capela Sfanta Ana: Iarna la capela - Cum pe cursul Oltului iernile sunt serioase, am gasit capela inconjurata de un strat de zapada de min. 50 cm.
  • Cheile Borzesti: Zona este rezervatie naturala - Intr-o splendida zi de toamna am facut o excursie cu bicicleta in Cheile Borzesti. In jurul orei 14:00 am gasit aceasta geocutie.
  • Concretiuni de Feleac: Am gasit-o! - Este prima noastra comoara gasita. Am urmat exact traseul din descriere si totul a mers bine.
  • Monumentul lui Emil Rebreanu - Palanca: Gasit cutia - Drumul prin pasul Ghimes este usor spre prost, cam trancane masina. Cred ca o excursie cu trenul ar fi frumoasa.
  • Turnul Apor - Baile Tusnad: Pai nu e POI? - Desi pentru duminica Pastelui aveam programata o tura de bicicleta spre Sf.Ana, o ploaie marunta si patrunzatoare ne-a facut sa ne limitam la obiective mai putin indraznete.
  • Varsag: Un nou ascunzis langa turnul de belvedere - Am gasit ascunzisul gol, pietrele care acoperau geocutia aruncate in jur, iar nu departe de copac am gasit si punga albastra. In apropiere de ascunzisul vechi am ascuns o noua geocutie, care sper sa aiba o durata de viata mai lunga.
  • Biserica Neagra Brasov: Loc interesant - Foarte interesant locul in care este ascuns. Si cutia, de asemenea.
  • Capul Fagului: M-am uitat in jos, apoi spre cer - Am pornit in cautarea acestei geocutii, cu bicicleta. Am luat-o prin Jigodin, unde am ascuns o geocutie langa biserica catolica.
  • Capela Sfanta Ana - Tomesti: Exact cum spune instructiunea - Am avut putin de lucru, pana am gasit geocutia ascunsa aici. Nu stiam daca trebuie sa caut in exteriorul sau interiorul zidului de incinta.
  • Lacul Filigeni - Obcina Laposului: Formatul grade - rapid, precis, si fara greseli - Coordonatele gps sunt pastrate in baza de date ale site-urilor web in formatul grade (dd.dddddd°).
  • Carta: Vom reveni cu mai multa imaginatie - Pe langa indiciul (incitant) din descrierea ascunzisului am primit de la administratorul site-ului indicatii in plus. Sa ne incordam imaginatia la maximum pentru a-l gasi.
  • Concretiuni de Feleac: Excursie in zona - Am gasit geocutia cu ocazia unei excursii in zona. Ascunzisul este intr-un loc foarte bun.
  • Scarita-Belioara 1: Felicitari - Felicitari pentru prima geocutie gasita. Pentru tura frumoasa si pentru blogul vostru bine realizat.
  • Biserica reformata - Pava: Ambalaje in loc de cutie - In cele doua-trei gauri, mai promitatoare, din zidul indicat de GPS, am gasit, in loc de cutie, dosite ambalaje de biscuiti si de napolitane. Poate n-am vazut gaura care contine cutia.
  • Lacul Rosu: Am urmat indicatiile de traseu - In aceasta perioada lacul era inghetat, avand un farmec aparte. Cutia era bine ambalata, dar cu ceva condens.
  • Cindrel: Bomboane si alte alimente - Felicitari pentru gasirea geocutiei. Te rog sa nu mai pui bomboane in geocutii, nici alte alimente sau cosmetice.
  • Ariusd: Cutie noua pe Dealul Ciocas - Cu ocazia Zilelor Sfantu Gheorghe, m-am plimbat prin zona comunei Valcele, satul Ariusd. Dupa ce pe dealul Ciocas am gasit doar ascunzisul gol, dupa o scurta convorbire cu cel care a ascuns geocutia, am ascuns aici o noua cutiuta.
  • Conacul Apostoleanu - Izvoru Berheciului: Coordonate ascunzis - Coordonatele indicate sunt ale geobiectivului. Ascunzisul are coordonatele.
  • Lacul Filigeni - Obcina Laposului: Localizare lac - Pentru a gasi usor lacul, venind, invers decat cum este descris traseul in prezentarea obiectivului, recomandam accesarea link-ului recomandat. Unde veti gasi si o harta a traseului.
  • Cascada Lolaia: Cascada Lolaia noaptea - Cei mai multi care viziteaza Retezatul sosesc dinspre nord, venind pe valea Nucsoarei, pana la cabana Carnic, aici fiind limita drumului permis pentru autoturisme. Chiar daca s-a intunecat deja, se continua drumul catre cabana Pietrele sau Gentiana, punctele de pornire ale traseelor turistice din partea de nord a Retezatului.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul Floreasca? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din bucuresti, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.