Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Cheile Piatra Baltii - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Cheile Piatra Baltii | Unde este acest loc?

Cheile Piatra Baltii..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cheile Piatra Baltii! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Cheile Piatra Baltii si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Cheia, se afla la 0.6 km distanta.
Cazare

Cazare Cheia (Ramet, Alba)


Vezi oferte de cazare langa Cheia, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.82 km distanta: Brana Caprei - Muntii Trascau (11 poze).
14714711521100
14714711531101
14714711541102
14714711551103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Cheile Piatra Baltii?
Cascada Vanatara. Cascada Vanatara, GCSZBP - In data de 19 septembrie, dimineata, dupa o scurta cautare, am gasit geocutia avand codul GCSZBP. (obiectiv turistic cu geocutie) Cheile Galzii Judetul Alba. Drumul 107K dinspre Galda de Sus spre Poiana Galdei trece si prin Cheile Galzii. (geoascunzis)
Pestera Huda lui Papara. Huda lui Papara este cea mai mare cavitate din Muntii Trascau si se afla in masivul Bedeleu, pe versantul drept al Vaii Ariesului, aval de Salciua de Jos. Excursie de vara - Am gasit aceasta geocutie cu ocazia unei excursii in zona.
Cheile Cetii. Gasita - https://www. (obiectiv turistic cu geocutie) La Pietri. Cele 3 puncte distincte sunt Picuiata, Ierboasa, si Mariuta. (obiectiv interesant cu geocutie)
Piatra Craivei Judetul Alba. La 10.1 km. Piatra Craivei este o rezervatie complexa care conserva un relief pitoresc, o vegetatie de stancarie caracteristica si urme ale unui sanctuar dacic. Geocutie noua in apropierea varfului - Dupa ce am ascuns o geocutie in punctul care ofera privelistea cea mai buna spre Poiana Inimii, si care se afla chiar pe poteca marcata cu triunghi rosu, am decis sa ne continuam aici drumul spre Piatra Craivei.
Stanca Bulz. Padurea Sloboda. Poiana Inimii. Poiana Inimii se afla la 2,4 km distanta de Piatra Craivei, in directia sud-est.
Cheile Plaiului. Cheile Plaiului sunt o rezervatie geologica, reprezinta un peisaj pitoresc, deosebit de spectaculos, modelat in calcare. Am gasit - A

Cheile Piatra Baltii in limba maghiara - magyarul: Cheile Piatra Baltii

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Alte locuri
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Cheile Piatra Baltii
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cheile Piatra Baltii? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Cheile Rametului
  Cheile Rametului la 1.52 km
  GR0091 Cheile Rametului
  Piatra Cetii
  Piatra Cetii
  Rezervatia Naturala Piatra Cetii este o arie naturala complexa constituita dintr-un relief pitoresc reprezentat de creste, abrupturi, tancuri si stancarii pe partea sudica si partial de versanti acoperiti cu vegetatie forestiera.

  Stii locuri de vizitat din alte locuri, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.