Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Ohaba Ponor - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Ohaba Ponor | Unde este acest loc?

Ohaba Ponor..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Ohaba Ponor! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Ohaba Ponor si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Ohaba-Ponor, se afla la 0.34 km distanta.
Cazare

Cazare Ohaba-Ponor (Pui, Hunedoara)


Vezi oferte de cazare langa Ohaba-Ponor, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.53 km distanta: Pestera Sura Mare - Muntii Sureanu (60 poze).
14714704711100
14714732531961
14714732551102
14714732611963
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Ohaba Ponor?
Cetatea Piatra Rosie. Turnul rotund Crivadia. Ruinele fostei scoli din Merisor. Grupul de case Rusesti. La 11.7 km. Podul natural Banita. Nu poate fi vazut de la distanta, din apropiere, nici chiar stand pe pod.
Podul roman. Ruinele podului roman de la Ohaba de sub Piatra. (geoobiectiv cu geocutie)
Turnul Kendeffy. Din cetate a ramas doar donjonul de 11 m, mai bine zis doar un colt mai inalt cu contrafort. Felicitari primului gasitor - Felicitari pentru gasirea geocutiei. (obiectiv interesant cu geocutie)
Cetatea feudala Salasu de Sus. Se spune ca nobilul din tinutul Salasului, dupa ce a construit in apropiere o cetate, si-a amenajat aici o resedinta mai confortabila, ridicand in jurul unei curti interioare camere mai spatioase si mai luminoase decat cele ale fortificatiilor. Cetate - Am ajuns in acest loc, am vizitat cetatea.
Sanctuarul Fetele Albe.

Ohaba Ponor in limba maghiara - magyarul: Ohaba Ponor

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Alte locuri
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Ohaba Ponor
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Ohaba Ponor? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Mina de bauxita Comarnic
  Mina de bauxita Comarnic
  Aproximativ la jumatatea drumului, din satul Federi spre Fundatura Ponorului, gasim mina parasita Comarnic, unde se exploata bauxita.
  Deasupra ponorului
  Deasupra ponorului
  Paraul Ponor izvoreste din apropierea varfului Porumbelu Mare, si formeaza meandre pe aproximativ 9 km pe parcursul principal, avand si un afluent de 2 km lungime.

  Stii locuri de vizitat din alte locuri, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.