Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Piatra Poienii

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3066 atractii turistice, 13510 poze si 1447 comentarii)
 

Pixel

Piatra Poienii..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Piatra Poienii - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Jgheab - 1 La Jgheaburi Dealul Cosna
Jgheab - 1
Tablita indicatoare sparta Piatra Móric
Tablita indicatoare sparta
Lumina Sansimion
Lumina
Culmea Lunca Postei Sighisoara observator Lunca Postei Eichenrucken Spatele Stejerisului belvedere
Culmea Lunca Postei
Săndulești de la distanță
Săndulești de la distanță
Pietre funerare Bogata cimitir evreiesc
Pietre funerare
Cruce biserica sfantul anton padova Targu Mures
Cruce
Informatii 1 lacul kalmant calmant sancraiu mures
Informatii 1
Stanca cu forme deosebite Rezervatia naturala Gura Dobrogei
Stanca cu forme deosebite
Stanca Cucului 1 Stanca Cucului Bogata
Stanca Cucului 1
Ariciul din Ormenis Ormenis arici
Ariciul din Ormenis
Spatele bisericii Zalau biserica reformata
Spatele bisericii

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Piatra Poienii!

>>> Vizitati Piatra Poienii si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Ighiel, cea mai apropiata localitate, care se afla la 0,3 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Ighiel: 2
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Poiana Inimii Bucerdea Vinoasa

Poiana Inimii Bucerdea Vinoasa la 5,3 km
La aproximativ 3 km distanta de la iesirea nord-vestica din localitatea Bucerdea Vinoasa, porneste o poteca spre stanga. Poiana Inimii se afla la 2,4 km distanta de Piatra Craivei, in directia sud-est.
Piatra Corbului

Piatra Corbului la 5,7 km
Am gasit locul, am vazut scorbura cea mai probabila, cutia nici vorba. Multumesc pentru atentionare. Pai, uite ca abia reusim sa le gasim pe-ale voastre.
Cheile Ampoitei

Cheile Ampoitei la 6,5 km
Paraul Ampoitei izvoreste din Muntii Trascau, pe care ii strabate transversal pe directia nord-vest - sud-est pana mai jos de satul Lunca Ampoitei.
Piatra Craivei Muntii Trascaului

Piatra Craivei Muntii Trascaului la 6,8 km
Am cautat cutia de acolo, dar nu am gasit-o.
Cheile Galzii Muntii Trascau

Cheile Galzii Muntii Trascau la 10,7 km
Drumul 107K dinspre Galda de Sus spre Poiana Galdei trece si prin Cheile Galzii. Intr-un loc cheile sunt atat de stramti, incat ramane loc doar pentru o singura banda a drumului, langa parau.
Ruinele bisericii reformate Benic

Ruinele bisericii reformate Benic la 11,3 km
A fost relativ usor de gasit desi nu am mers foarte pregatiti. Am gasit-o relativ usor pe baza descrierii. Dupa ce ne-am furisat prin gardul din livada, ne-am intepat prin urzici si salcami, am gasit-o in final intr-o locatie cum nu se putea mai potrivita.
Santurile Cetatii

Santurile Cetatii la 11,4 km
Habsburgii au redenumit orasul in Karlsburg in onoarea sa. Avand in vedere ca santurile cetatii au fost amenajate, mai mult ca sigur ca ascunzisul a fost distrus in timpul lucrarilor.
Cheile Intregalde Muntii Trascau

Cheile Intregalde Muntii Trascau la 11,9 km
Gasita la plezneala, avand in vedere ca GPS-ul arata aiurea. Necesita ceva intretinere, capacul e spart.
Cheile Cetii

Cheile Cetii la 12,5 km
Am ajuns aici pe o caldura torida, dar a meritat, multumim. Excelent loc, multumim ca ati pus-o acolo pentru ca am avut parte de experiente surprinzatoare prin chei.
Piatra Cetii

Piatra Cetii la 12,9 km
Am lasat un fluier rosu si un micro sd card de 512 mb cu harta romaniei 3d free de pe openmaps preinstalata.
Pietrele Caprei Cheile Fenesului la 14,9 km
Pietrele Caprei, cele doua stanci inalte si subtiri, au o inaltime de 67 m, respectiv 75 m. Cheile Fenesului, cunoscuta dupa numele raului care o strabate, este numita impropriu Cheile Caprei, dupa numele celor doua turnuri de stanca de la intrarea in chei dinspre Fenes.
Cheile Rametului

Cheile Rametului la 16,1 km
O vizita in Cheile Rametului. Salut zbuciumel.
Piatra Bulbuci

Piatra Bulbuci la 16,1 km
Piatra Bulbuci este o rezervatie geologica si geomorfologica, constituita dintr-un bloc masiv de calcar cu aspect de turn de cetate, inalt de 78 m.
Izvor Limba la 16,1 km
Izvor care se afla la sud-est de satul Limba, cu o apa rece si proaspata, utilizata de localnici si trecatori. Punct de oprire pentru drumeti si ciclisti, loc de relaxare si popas intr-un peisaj rural.

Piatra Poienii in limba maghiara - magyarul: Piatra Poienii-szikla

Valori naturale - Alte locuri
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Piatra Poienii
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din alte locuri, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Baile Fortyogo Baile Fortyogo. La fel am gasit si eu in jurul ascunzisului, multa mizerie, ceea ce m-a facut sa trec odata pe langa locatie, dar revenind, in cele din urma am descoperit cutia. Locul de amplasare nu mi-a oferit nici o satisfactie, baile fiind in paragina, si parca totul este parasit si neingrijit.
  • Bunloc Zona cu vile. Am gasit o geocutie, ascunsa langa partia de schi din Bunloc. Cutia este in stare buna.
  • Muntele de sare - Praid Poteca educativa Muntele de sare Praid. Am parcurs poteca educativa din rezervatia naturala Muntele de sare de langa Praid. Traseul educational prezinta locuri interesante, formatiuni din sare si bai cu namol sarat.
  • Rezervatia Gura Dobrogei Pestera cu doua intrari. Am urcat de la manastire printre stanjenei pitici si alte flori de primavara. Am gasit intrarea in pestera, si locul geocutiei, dar fara cutie.
  • Varful Pietros - Muntii Calimani Doua cutii in acelasi ascunzis. Am ajuns pe Varful Pietrosu (2.100 m), cel mai inalt din Muntii Calimani.
  • Lunca de Sus Cetatea Bufnitei. Cu ocazia zilei femeilor am vizitat inca o data Cetatea Bufnitei, care este un loc plin de istorie. Am gasit si geocutia.
  • Cetatea Melcului - Bicfalau Explicatie. Geoascunzisul Cetatea Melcului este, mai bine zis a fost conceput ca si o multi-geocutie, a se vede tipul ascunzisului. Astfel au fost precizate coordonatele punctului de pornire Cetatea Barabas, unde a fost ascunsa o prima geocutie.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Piatra Poienii? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 11 luni si 11 zile!