Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Rezervatia Starcii cenusii de la Sac

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Rezervatia Starcii cenusii de la Sac - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Blazon Targu Mures Piata David Ferencz biserica unitariana Dambul Pietros
Blazon
Acoperis Biserica fortificata Viscri
Acoperis
Clopot Calnic Kelling cetate
Clopot
Piatra cu ceaun 3 piatra ceaun stogul bolatau munceii uture
Piatra cu ceaun 3

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Rezervatia Starcii cenusii de la Sac!

Rezervatia Starcii cenusii de la Sac.. Vizitati Rezervatia Starcii cenusii de la Sac si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Selistea, se afla la 1,95 km distanta.
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Rezervatia Starcii cenusii de la Sac?
(detalii dupa autentificare)
Poiana cu narcise Rovina la la 10,5 km.
Poiana cu narcise de la Rovina.
Balta Rovina la la 11,1 km. Lacul Taut la la 21 km. Dealul Pacau la la 27,3 km.
Sannicolau de Beius la la 27,6 km. Am gasit geocutia. Dosul Laurului la la 29,1 km.
Parcul de sculptura Casoaia la la 32,8 km.
Este constituita dintr-o tabara veche din epoca comunista, un camping privat cu cabane si vile, si un parc de sculptura amplasat in padure.
Memorialul Ginta la la 33,3 km.
Motivul?
Cetatea Siria la la 34 km.
Cetatea a fost intarita in secolul XV - rolul indeplinit de cetate era unul strategic, de aparare si economic avand arondate 110 sate.
Lacul Adea la la 34,6 km.
Castelul Bohus la la 35,3 km.
Consta dintr-un singur corp de cladiri, care prezinta 30 de camere.
Poiana cu narcise Padurea Goroniste Gurbediu la la 40,9 km.
Poiana cu narcise de la Padurea Goroniste, Gurbediu.
Cetatea Cosdeni la la 40,9 km. Lacurile Socodor la la 41,1 km. Rezervatia de soluri saraturate Socodor la la 41,2 km. Caramidaria Santana la la 43,9 km. Balta Soimos la la 44,4 km.
Cetatea Soimos la la 44,8 km. Am gasit geocutia ascunsa printre ruinele cetatii Soimos. Valea Sighistel la la 46,2 km. Turnul Ciunt Salonta la la 46,3 km. Lacul Salonta la la 46,4 km.
Drumul Golgotei Radna la la 46,8 km.
Locul e super, cutia e in stare foarte buna, mersi. Am gasit geocutia. Am gasit geocutia ascunsa langa Manastirea Maria Radna.
Minis la la 47 km. De fapt, este acoperita doar de putin pamant, putand fi usor gasita si de trecatori. Primul cache gasit de noi.
Lacurile Ghioroc la la 47,2 km.
A fost amenajat pe teritoriul unei foste cariere de nisip, in scopuri turistice.
Colegiul national Arany Janos Salonta la la 47,4 km. Magura Fericei Muntii Bihor la la 47,6 km. Pietrele Negre la la 48,2 km. Conacul Birtolon Baratca la la 48,5 km.

Rezervatia Starcii cenusii de la Sac in limba maghiara - magyarul: Rezervatia Starcii cenusii de la Sac

Valori naturale - Alte locuri
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Rezervatia Starcii cenusii de la Sac
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Biserica unitariana din Calnic: Biserica unitariana versus reformata - Odata ajuns in sat, am inceput sa caut geocutia in clopotnita de la prima biserica. Apoi mi-am dat seama ca m-am grabit.
  • Parcul de aventura Balu - Harghita Bai: Mareszka 4 GeoKret - Am pus in geocutie un GeoKret, Mareszka 4. Ajutati-l sa ajunga la destinatie.
  • Varful Cozluc - Muntii Macinului: Eroare, Sulucu e Cozlucu - Dintr-o eroare impardonabila - nostra culpa - am botezat varful Cozluc, unde am instalat o geocutie, cu numele altui varf, Suluc (care sunt, de fapt, doua, Mic si Mare). Rugam admnistratorul site-ului sa inlocuiasca in titlu si in text numele Suluc cu Cozluc, iar pe cel care va gasi primul cutia, sa faca, atat pe coperta jurnalului, cat si pe eticheta cutiei, corectura necesara.
  • Tampa: Frumoasa locatie - Merita cautata. IN - Breloc si pix.
  • Cetatea Varjuvar: O zi splendida - Intr-o excursie cu bicicleta am gasit geocutia de la Varjuvar. Era o zi splendida si ar fii fost pacat sa nu exploatez aceasta zi.
  • Biserica Sfantul Anton de Padova: Mergand spre biblioteca - O mica escala in drumul meu spre biblioteca. Am gasit repede cutiuta.
  • Apold: Gasita - Am gasit cutiuta.
  • Izvoarele Apor si Mikes 2 - Baile Tusnad: Izvoare cu ape minerale - La o plimbare de dupa-amiaza, iarna, am cautat aceste izvoare, venind dinspre hotelul Ciucas. Desi pe indicatoare scria ca vor fi cele cu nr 2, 3 si 4, am gasit functional doar pe Apor.
  • Cetatea Almasului: Intr-o zi splendida - In cadrul unei excursie cu bicicleta, intr-o zi splendida am gasit si aceasta geocutie.
  • Parcul Natural Dumbrava Sibiului: Parcul Natural Dumbrava noaptea - In drum spre Paltinis, noaptea. Dupa o plimbare usoara, un ascunzis usor de gasit.
  • Izvorul mineral Feherkoi - Plaiesii de Sus: Multumiri - Multumim pentru refacerea ascunzisului distrus de lucrarile de reabilitare a izvorului Feherko. Felicitari celor care au realizat lucrarile (probabil primaria din Plaiesii de jos).
  • Varful Ciudomir - Muntii Tarcaului: Varful Ciudomir - Muntii Tarcaului - Bine mascata de padure, aici se afla o piramida geodezica ce marcheaza varful. La baza unui picior se afla si cutia.
  • Canionul Sapte Scari - Muntii Piatra Mare: 9 din cele 7 scari - Desi am fost si vara, nu puteam rata peisajele unice de iarna. Am vizionat episodul emisiunii Pe poteci de pe net si am ramas nostalgic.
  • Cazemata de pe Plaiul Magurii Casinului: Lipsa creion - Rog pe primul geotrekkist care ajunge la acest ascunzis, sa completeze geocutia cu un creionas, nu mai lung de 8 cm. Cand am ascuns-o nu mai aveam niciun instrument de scris adaptat cutiei.
  • Lazaresti: Nu am gasit nimic - Coordonatele duc langa o biserica veche, langa cea noua. Gardul pare sa aibe cateva cavitati in partea inferioara, le-am cercetat in doi pe toate, dar nu am gasit nimic.
  • Fortificatia de pe Varful Cetatii - Baile Tusnad: Asaltul final - Asaltul final a fost un succes. In ciuda tehnicilor de camuflare folosite de inamic, fortificatia nu a rezistat prea mult ofensivei noastre.
  • Copsa Mare: Greseala - Este vorba de biserica din Copsa Mare (nu Mica - cum apare din greseala in text). Multumesc.
  • Ulmul din Capeni: Ceea ce era afara, era si inauntru - Am inconjurat ulmul de cateva ori, cautand in toate cavitatile posibile. Copacul este plin cu vietati, furnici, muste si viespi.
  • Cheile Cetii: Un loc deosebit - Am ajuns aici pe o caldura torida, dar a meritat, multumim.
  • Pestera Huda lui Papara: Excursie de vara - Am gasit aceasta geocutie cu ocazia unei excursii in zona. Clipe de neuitat, pe care pot recomanda la toata lumea.
  • Cetatea Ika: Multumiri - Nultumim pentru ascunzis, si ca l-ai reascuns dupa ce buturuga initiala a fost pradata.
  • Monumentul de pe Dealul Cosna - Plaiurile Nemirei: Am pornit din satul Nicoresti - Ma pregateam sa pornesc spre dealul Cosna, pe traseul marcat cu cruce rosie, din Targu Ocna. Vazand ca caut drumul, am fost abordat de localnici, care m-au indrumat.
  • Cetatea Colt: Superba privelistea - Gasita in stare buna. M-am urzicat de vreo 5 ori.
  • Livada Postei: Livada Postei - Am gasit cutia, multumim.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Rezervatia Starcii cenusii de la Sac? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din alte locuri, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.