Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Caderile de apa ale Caltunului - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Caderile de apa ale Caltunului

Caderile de apa ale Caltunului | Unde este acest loc?

De la cabana Piscu Negru, pe valea Caprioara, urmand marcajul triunghi albastru, putem ajunge la lacul Caltun. La confluenta paraului Caltunului si Izvorul Paltinului vom putea observa pe ambele vai, o serie de caderi spectaculoase de apa...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Caderile de apa ale Caltunului 1 3137 Valea Caprioara 3139 3141 Caderile de apa ale Caltunului 2 Caderile de apa ale Caltunului 3 Cruce 3152 Caderile de apa ale Caltunului 4 Caderile de apa ale Caltunului 5. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Caderile de apa ale Caltunului! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Caderile de apa ale Caltunului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Cartisoara, se afla la 16.86 km distanta.
Cazare

Cazare Cartisoara (Sibiu)


Vezi oferte de cazare langa Cartisoara, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0 km distanta: Caderile de apa ale Caltunului - Muntii Fagaras (12 poze).
14714731371100
14714731381101
14714731391102
14714731411103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Caderile de apa ale Caltunului?
(obiectiv turistic cu geocutie) Curmatura Balei Judetul Sibiu. Saua Cleopatrei. Varful Iezerul Caprei 2418 m. Lacul Balea. Rezervatia complexa Balea este situata pe creasta nordica a muntilor Fagaras protejand o suprafata de 180 hectare. Multumesc - Multumesc pt ascunzis. (geoascunzis)
Lacul Capra. La 3.9 km. Saua Vaiuga. Vanatoarea lui Buteanu. La 4.4 km. Varful Serbota.

Caderile de apa ale Caltunului in limba maghiara - magyarul: Caltun-patak zuhatagsora

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Arges
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Caderile de apa ale Caltunului
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Caderile de apa ale Caltunului? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Lacul Caltun
  Lacul Caltun la 1.74 km
  GR0766 Lacul Caltun Muntii Fagaras
  Lespezi Star
  Lespezi Star
  Locatie la inaltime, pazita de o stea.

  Stii locuri de vizitat din judetul Arges, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.