Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Microrelieful carstic de la Cetateni

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3066 atractii turistice, 13510 poze si 1447 comentarii)
 

Pixel

Microrelieful carstic de la Cetateni..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Microrelieful carstic de la Cetateni - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Mergand spre nord poiana gitioana tarcau
Mergand spre nord
Soricel muzeu trovanti costesti
Soricel
Flori pe Biliana biliana arjana cernei
Flori pe Biliana
In toata splendoarea Ozunca Ozunca-Bai fag Murgul Mare
In toata splendoarea
Clopotnita manastire poglet sucmezeu
Clopotnita
Cascada Varciorog Cascada Varciorog
Cascada Varciorog
Poteca prin padure Dealul Pilisca Ojdula
Poteca prin padure
Podete Canionul Sapte Scari
Podete
Privire de pe o movila Magherani movile guruieti dealuri piramide
Privire de pe o movila
Baie si vestiar izvor Salus Sute
Baie si vestiar
Ciuperca de piatra - 3 ciuperca piatra plaiul Henter Bodoc
Ciuperca de piatra - 3
Cariera Brazi 1 cariera Brazi Racosu de Jos
Cariera Brazi 1

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Microrelieful carstic de la Cetateni!

>>> Vizitati Microrelieful carstic de la Cetateni si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Valea Cetatuia, cea mai apropiata localitate, care se afla la 0,32 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Valea Cetatuia: 1
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Malu Rosu Vulcana de Sus

Malu Rosu Vulcana de Sus la 17,7 km
Un microfenomen geologic determinat de o pornitura de teren si completat de eroziunea ulterioara, ambele fenomene fiind active in continuare.
Cheia Cheii la 20,1 km
Cheile vaii Cheita se infatiseaza ca o anexa a Cheilor Mari, prezenta acestora fiind legata de paraul Cheita, afluent pe stanga a Dambovitei. Ele se desfasoara pe directia sud-est pe o lungime de aproximativ 1,5 km.
Cetatea Oratia

Cetatea Oratia la 21,9 km
Cetatea Oratia se afla in imediata apropiere a soselei care urca din localitatea Podu Dambovitei spre Moeciu, la o curba a drumului, acolo unde exista si o parcare langa sosea. De la parcare pana la ruinele cetatii Oratia se fac 10 minute.
Cascadele Izvoras

Cascadele Izvoras la 25,3 km
Daca prima parte a vaii, am recunoscut-o, pe afluentul din dreapta pana la prima cascada, poteca parca e alta.
Lacul Satic

Lacul Satic la 25,7 km
Lacul Satic se afla in apropierea localitatii Satic, comuna Rucar. Este un lac de acumulare de pe Dambovita, cu o lungime de circa 1 km.
Poteca de sub Coltii lui Barbes Muntii Bucegi

Poteca de sub Coltii lui Barbes Muntii Bucegi la 26,5 km
Noi am folosit acest drum pentru retragere la Sinaia, dupa ce am parcurs valea paraului Izvorul Dorului. Poteca de sub Coltii lui Barbes este parte a traseului turistic marcat cu punct rosu.
Stanca Sfanta Ana

Stanca Sfanta Ana la 29,4 km
La baza stancii se afla o poienita si o mica grota, care a constituit adapostul unui pustnic. Stanca Sfanta Ana se gaseste aproape de intersectia dintre drumul spre Cota 1400 si drumul care duce spre Poiana Stanii.
Sfinxul si Babele Muntii Bucegi

Sfinxul si Babele Muntii Bucegi la 29,5 km
Venind dinspre Cabana Piatra Arsa am pornit GPS pe telefon, ca nu cumva sa trec si sa trebuiasca sa ma intorc.
Varful Baba Mare Muntii Bucegi

Varful Baba Mare Muntii Bucegi la 29,9 km
Cum altitudinea este o variabila (nu o certitudine) la majoritatea aparatelor cu GPS.
Radacini de stanca Sinaia

Radacini de stanca Sinaia la 30,2 km
La Sinaia, vizavi de magazinul Penny, pe cealalta parte a drumului national DN1, putem observa un perete interesant de stanca. Radacinile copacilor de deasupra se afla practic in aer, dar totusi inclestati peste si intre straturile rocii din care este format peretele de stanca.
Izvorul Rece Sinaia

Izvorul Rece Sinaia la 30,3 km
Izvorul Rece a fost restaurat in anul 2021, prin grija primarului orasului Sinaia, Vlad Oprea. Lucrarea de la Izvorul Rece a fost executata de Nestor Urechia, inginer dirigent al caii nationale Campina-Predeal, in anul 1906, din indemnul ministrului lucrarilor publice Ion C Gradisteanu.
Castelul Peles

Castelul Peles la 30,6 km
Valori naturale - Judetul Arges
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Microrelieful carstic de la Cetateni
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Arges, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Pestera Huda lui Papara Excursie de vara. Am gasit aceasta geocutie cu ocazia unei excursii in zona. Clipe de neuitat, pe care pot recomanda la toata lumea.
  • Canionul Sapte Scari - Muntii Piatra Mare 9 din cele 7 scari. Desi am fost si vara, nu puteam rata peisajele unice de iarna. Am vizionat episodul emisiunii Pe poteci de pe net si am ramas nostalgic.
  • Pestera Limanu O mica povestioara. Azi am fost la geocache-ul de la Limanu cu o adrenalina enorma in mine. Spre surprinderea mea l-am gasit in mai putin de 3 minute.
  • Varful Piatra Mare Cat de uituc poti fi. Data observatiei coincide cu cea a trecerii noastre pe langa ascunzis. Cand deja ne inscrisesem decisiv pe traseul spre Cabana Piatra Mare ne-am adus aminte ca trebuia sa cautam cutia de pe varf.
  • Lacul de Argint - Adjud Balta da, cutia ba. Intr-o zi torida, am cautat racoarea luncii Siretului. Bineinteles, am nimerit intai Balta Verde (Green Lake, vorba proprietarului).
  • Trophaeum Traiani - Adamclisi Dobrogea e cam saraca la acest capitol. Am gasit geo-cutiuta impreuna cu copiii. Prima data am trecut pe langa ea.
  • Trovantii din Ulmet Oare catina?. Am cautat ascunzisul indicat de coordonate cu multa asiduitate in ciuda tufelor de catina vie dimprejur dar impiedicat de o gramada de catina taiata in urma curatarii potecii si aruncata exact unde ar fi putut fi ascunzisul. Obiectivul este unul, nu doar de nota 5, ci de cel putin 10.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Microrelieful carstic de la Cetateni? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 11 luni si 14 zile!