Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Drumul Crucii de la Manastirea Carmelitana - Luncani - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Drumul Crucii de la Manastirea Carmelitana - Luncani

Drumul Crucii de la Manastirea Carmelitana - Luncani | Unde este acest loc?

La Manastirea Carmelitana de la Luncani se arganizeaza numeroase activitati, se fac vizite, incheiate cu pelerinaje pe dealul din spatele manastirii, pe care s-a amenajat un Drum al Crucii...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Punct de pornire - Drumul Crucii Drumul Crucii - Statia I Drumul Crucii - Cararea Drumul Crucii - Ultima statie Ultima statie - Loc de reculegere Loc de reculegere - 2 Jurnal. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Drumul Crucii de la Manastirea Carmelitana Luncani! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Drumul Crucii de la Manastirea Carmelitana - Luncani si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Luncani, se afla la 1.56 km distanta.
Cazare

Cazare Luncani (Margineni, Bacau)


Vezi oferte de cazare langa Luncani, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 23.7 km distanta: Piatra cu ceaun - Muntii Tarcau (10 poze).
14714772891100
14714772901101
14714772911102
14714772921103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Drumul Crucii de la Manastirea Carmelitana Luncani?
Varful Mosului. Izvoarele sarate de aici au fost captate si in jurul lor s-a infiripat o ministatiune de bai aflata in proprietatea Centrului Catolic de Siritualitate Sf. (obiectiv interesant cu geocutie)
Picturi murale. Picturile murale au fost realizate cu vopsea purificatoare de aer, astfel incat Bacaul este azi orasul cu cele mai multe picturi purificatoare din Europa.
Cascadele Timide de pe valea Baltatei. Paraiasul Baltata curge pe versantul estic al Culmii Pietricica, traverseaza satul Baltata (comuna Sarata) si se varsa in paraul Sarata, putin inainte ca si acesta sa dispara in raul Siret. (geoobiectiv cu geocutie)
Capela de pe Magura Baltatei. La baza Culmii Pietricica, pe versantul sau nord-estic, exista mai multe sate cu puternice comunitati de ceangai catolici. (geoascunzis)
Capela Ciciola. Nu foarte mult sub varf, pe versantul vestic, cel dinspre satul Valea Mare, se afla Poiana Ciciola. (obiectiv interesant cu geocutie)
Capela Bozdos. Pe Dealul Bozdos (Ungureanului) ce domina satul Valea Seaca dinspre vest se afla, ca pe toate dealurile din nord-vestul Culmii Pietricica, o capela a puternicei comunitatii catolice bacauane de sub aceasta culme.
Biserica de lemn din satul Buchila. Este o bisericuta catolica mai putin cunoscuta, deservind cimitirul satului Buchila aflat la periferia sa.
Biserica de lemn Valea Mare. Piatra Crapata. Munceii Uture reprezinta un vanjos brat lateral din extremitatea sud-estica a Muntilor Tarcaului, desprins din Culmea Runcu Stanelor - prelungirea sudica a culmii Gosmanului. Piatra Crapata Runcu - Am urcat pe jos pana la Runcu si de acolo la obiectiv.
Camila de pe Munceii Uture Judetul Bacau. Piatra cu ceaun. La 23.7 km. Piatra cu ceaun - Stogul de piatra - Drumul de la Bolatau prin padure este in stare buna, cu ceva urme de exploatare a lemnului. Stanca cu brazi. Deseori turisti o confunda cu Piatra cu ceaun. E alta cutie - Cutia gasita de dv.
[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Bacau
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

  • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Drumul Crucii de la Manastirea Carmelitana
  • Localizare pozitie pe harta Luncani
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  • Drumul Crucii de la Manastirea Carmelitana - Luncani - In padurea din jurul manastirii a inceput concursul de triluri...

Ai ajuns in Luncani si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Drumul Crucii de la Manastirea Carmelitana? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Manastirea Carmelitana din Luncani
Manastirea Carmelitana din Luncani
Carmelitii sunt prezenti in Romania din 1992, in Bacau din 1998, cand s-a inceput constructia manastirii de la Luncani.
Biserica de lemn Luncani
Biserica de lemn Luncani
O adevarata bijuterie arhitectonica si artistica, biserica de lemn de la Luncani a fost ctitorita, prin 1777, de un razes, Constantin Tumurug.

Stii locuri de vizitat din judetul Bacau, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.