Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Strand termal - Sannicolau de Munte - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Strand termal - Sannicolau de Munte | Unde este acest loc?

Apa termala de 60-65 grade Celsius a fost gasita in anii 70 in timp ce se cauta petrol in zona. In urma acestei descoperiri a fost construita strandul termal de la Sannicolau de Munte. Strandul se situeaza la aproximativ 500 m de izvorul termal...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Strand termal Sannicolau de Munte! In prezent avem in total 12249 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Strand termal - Sannicolau de Munte si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Sannicolau de Munte, se afla la 1.63 km distanta.
Cazare

Cazare Sannicolau de Munte (Sacueni, Bihor)


Vezi oferte de cazare langa Sannicolau de Munte, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 40.86 km distanta: Pestera Osoiu - Muntii Padurea Craiului (54 poze).
14714726091100
14714726111101
14714726121102
14714726131963
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Strand termal Sannicolau de Munte?
Biserica reformata. Biserica reformata din Marghita a fost construita intre secolele XVI-XVIII, in stil baroc. (geoascunzis)
Biserica romano-catolica Judetul Bihor. Biserica a fost construita in secolul XIII, in stil romanic si a functionat in cadrul fostei manastiri premonstratense.
Cetatea de pamant Biharia. Cetatea ei uriasa de pamant, a devenit cel mai impozant monument de aceasta natura a tarii noastre. (obiectiv interesant cu geocutie)
(obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Ferma de lavanda Oradea Judetul Bihor. CET Oradea. Podul pietonal Garasos hid. Nostalgie - Inrt-o plimbare nostalgica la Oradea am gasit geocutia.

Strand termal Sannicolau de Munte in limba maghiara - magyarul: Gyógyfürdő Hegyközszentmiklós

[ Sus ↑ ]
Atractii inedite - Judetul Bihor
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Sannicolau de Munte
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Strand termal - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Sannicolau de Munte si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Strand termal? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Podul pietonal Garasos hid
  Podul pietonal Garasos hid la 30.1 km
  GR0132 Podul pietonal Garasos hid
  Oradea
  Oradea la 30.22 km
  GR0337 Oradea

  Stii locuri de vizitat din judetul Bihor, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.