Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Cheile Strambu - Muntii Ciucas - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Cheile Strambu - Muntii Ciucas | Unde este acest loc?

Cheile Strambu - Muntii Ciucas...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cheile Strambu Muntii Ciucas! In prezent avem in total 12249 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Cheile Strambu - Muntii Ciucas si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Vama Buzaului, se afla la 7.83 km distanta.
Cazare

Cazare Vama Buzaului (Brasov)


Vezi oferte de cazare langa Vama Buzaului, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 3.86 km distanta: Muntele Rosu - Muntii Ciucas (12 poze).
1471476269980
1471476270981
1471476271982
1471476273983
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Cheile Strambu Muntii Ciucas?
Fantana Nicolae Ioan Judetul Prahova. Berea e tot apa - N-a fost sa fie. (obiectiv turistic cu geocutie) Urlatoarele Judetul Brasov. Urlatoarele, fenomen hidro-geologic, front liniar de izvoare cu depuneri masive de tuf calcaros.
Saua Ciucas. La 4.6 km. La Lanturi. La Lanturi - Culmea Zaganu. De vreme rea - Poate multi ar zice ca e un moft. (geoobiectiv cu geocutie)
Podul de Arama Judetul Prahova. Podul de Arama este o stanca masiva, care se afla in saua de sub varful Zaganu. (geoascunzis)
Stanca Mana Dracului. Cunoscuta si sub numele Mana cu Cinci Degete, Mana Dracului este o formatiune stancoasa formata din cinci turnuri de inaltimi diferite, dar cu o baza comuna, fiind relativ detasata fata de stancaria din jur, ceea ce-i confera personalitate. (geoobiectiv cu geocutie)
Babele la Sfat. Sub acest nume sunt cunoscute doua formatiuni stancoase ce fac parte din multitudinea de stanci de pe piciorul sud-estic al Varfului Ciucas, numite Tigaile Mari, de aici si numele culmii respective. Sfatoasele bunicute - Locul atrage atentia calatorului, ca toate celelalte "tentatii" inconjuratoare.
Cheile Paraului Alb Judetul Prahova. In acest loc, paraul Alb prezinta o albie seaca.
Varful Ciucas. Cu cei 1. Irezistibila cutie - M-am apropiat de varf tiptil, pe ocolite (prin Saua Tigailor), dar cineva a "speriat" cutia.
Ruinele capelei catolice. Dezvoltarea localitatii Vama Buzaului, atestata documentar din anul 1449, este legata de infiintarea aici a vamii comerciale de catre Imperiul Habsburgic in anul 1699, pentru punctul de granita cu Tara Romaneasca existent la izvoarele Buzaului.
Poiana suspendata. Poiana suspendata de pe valea paraului Sterp.
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Brasov
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Muntii Ciucas
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Cheile Strambu - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Muntii Ciucas si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cheile Strambu? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Cheile Vaii Stanei
  Cheile Vaii Stanei
  Valea Stanei este un afluent de obarsie al Telejenelului, tragandu-si apele de sub Muntele Gropsoarele.
  La Rascruce
  La Rascruce la 3.09 km
  GR0329 La Rascruce Muntii Ciucas

  Stii locuri de vizitat din judetul Brasov, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.