Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Cimitirul animalelor Eden - Codlea

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3066 atractii turistice, 13510 poze si 1447 comentarii)
 

Pixel

Cimitirul animalelor Eden este situat la intrarea in localitatea Codlea, si ofera servicii de inhumare din 1 noiembrie 2022...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Cimitirul animalelor Eden - Codlea - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

3416 Slimnic Stolzenburg cetate
3416
Monument funerar vechi   Biserica Faghieni
Monument funerar vechi
Cascada Surduc Cascada Surduc Selters Szeltersz Valea Varghisului
Cascada Surduc
Pictura cu Ioan Casian Pestera Sfantul Ioan Casian
Pictura cu Ioan Casian
Vazut de sub el hrib piatra calimani
Vazut de sub el
7914 Targu Mures lac Fabrica caramida
7914
Fortificatie 1 Calnic Kelling cetate
Fortificatie 1
Verifica-ti nivelul gazului! Baile Balvanyos mofeta
Verifica-ti nivelul gazului!
Cetatea Colt cetatea Colt
Cetatea Colt
5264 Oituz Piatra Soimului
5264
Gradina stancilor Capalnita belvedere
Gradina stancilor
Stanci din calcar Varful Trei Pietre
Stanci din calcar

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cimitirul animalelor Eden Codlea!

>>> Vizitati Cimitirul animalelor Eden - Codlea si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Codlea, cea mai apropiata localitate, care se afla la 1,6 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Codlea: 7
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Cimitirul animalelor Eden Codlea?
(detalii dupa autentificare)
Piatra cu belvedere Magura Codlei la 4,5 km
Traseul turistic, marcat cu punct rosu, de pe culmea sudica a Magurii Codlei, are doua puncte cu belvederi ce nu trebuie ratate. Daca primul, o ingramadire de stanci peste care poteca aproape ca paseste, ocolind-o totusi printr-un pasaj delicat, nu poate scapa vederii, al doilea aflat in treimea superioara a culmii, este mai putin vizibil.
Cetatea Neagra la 4,6 km
Cetatea Codlea era probabil una dintre cele 5 fortificatii construite de cavaleri teutoni in Tara Barsei. Avand doar elemente necesare din punct de vedere strategic, servea doar scopurilor militare. Am gasit-o usor, pozele dau cam multe detalii.
Varful Magura Codlei la 4,9 km
Magura Codlei este o parte componenta, bine individualizata, datorita formei sale de hogback si a prezentei sale marginale, a Muntilor Persani. Varful ei, de 1292 m, este, de altfel, cel mai inalt al Muntilor Persani.

Strandul Codlea este un obiectiv turistic ce tine de municipiul Codlea si se afla la poalele sudice ale Magurii Codlei. Am umblat mult in zona Magurei Codlei. Din oras se ajunge la strand pe poteci turistice cu plecare din zona Maial (triunghi galben), dar si pe un drum asflatat de 1 km ce se desprinde din DN 1 (Brasov-Sibiu) cu 500 m mai sus de intersectia spre Dumbravita (3 km de Codlea).
Sura cu fereastra Holbav la 9,6 km
Punctul de belvedere Fereastra Holbav se afla la vest - nord-vest de centrul comunei, pe creasta dealului Stimbav, deasupra vaii paraului Stimbav (Stimbach?). Atractia turistica este de fapt o sura de lemn, construita de un localnic, in peretele careia a fost lasata o deschizatura in forma de fereastra, oferind o priveliste mai deosebita spre muntii Bucegi si Piatra Craiului.
Cetatea Rasnov la 10,8 km
Cetatea Rasnov este o cetate taraneasca veche din orasul Rasnov, este una dintre cele mai bine pastrate cetati taranesti din Transilvania. A fost construita in secolele 13-14 de catre locuitorii asezarii cu acelasi nume, cu scopul principal de se apara impotriva atacurilor tatarilor. Am verificat ascunzisul de langa Cetatea Rasnov. Am incercat sa descriem cat mai exact locatia geocutiei. Dar locatia ei nu corespunde descrierii facute de voi.
Turnul Negru Brasov la 11,1 km
Super privelistea de la turn. Dar nu usor de gasit, coordonatele au fost exacte.
Cetatea Brasov la 11,2 km
Recomand o cutie mai mare, avand in vedere spatiul geolocatiei. Am gasit aceasta geocutie, si eu.
Poarta Schei la 11,3 km
Poarta Schei (Schei Gate) was built in 1827 and is an important landmark in Brasov. Am gasit aceasta geocutie, fara gps. Am gasit-o. Am gasit cutia.
Biserica Neagra Brasov la 11,3 km
Nu puteam sa ratam aceasta cutiuta. Am gasit nanocutia, si eu.
Pestera Fundata la 11,8 km
Pestera din Valea Fundata este sapata in calcare jurasice, la 3,5 km distanta de Rasnov si la altitudine de 790 m. Pestera a fost descoperita in anul 1954.

Mare parte a sa este declarata rezervatie naturala,datorita speciilor de animale si plante rare care se gasesc aici. Astazi a fost prima zi de vanatoare de geocutii, dupa ce am aflat amanunte despre acest joc, de care auzisem acum 5-6 ani. Merita cautata. Gasit la inceput de an. Muntele Tampa apartine de masivul Postavaru si se ridica deasupraorasului Brasov.
Dealul Melcilor la 13 km
Destul de complicat. Am gasit usor aceasta geocutie.
Printre pini Sanpetru la 14,7 km
Intr-o drumetie pe Dealul Lempes - cel la poalele caruia se afla localitatea Sanpetru - cu scop floristic. Ascunzisul a fost destul de usor de gasit.
Poarta Doamnei Poiana Brasov la 15 km
Este in stare excelenta, am pus in ea un omulet verde si o bricheta.
Obiective cultural-istorice - Judetul Brasov
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Cimitirul animalelor Eden
  • Localizare pozitie pe harta Codlea
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Brasov, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Salistioara - Brad Mersi. Sper sa fie gasita de cate mai multe persoane.
  • Ciucevele Cernei Adevarul despre Ciucevele Cernei. Privind fotografiile atasate obiectivului ai putea crede ca ciucevele sunt reprezentate de micul laculet - e adevarat, pitoresc - de vizavi de placa informativa privind existenta rezervatiei cu numele generic Ciucevele Cernei. Trebuie sa precizam ca rezervatia, ce face parte din Parcul national Domogled-Valea Cernei, se intinde pe o suprafata vasta (zice-se, cca 1.
  • Geotrekking Baile Tusnad Mingea e la voi. Din scurt? Am anuntat tura acum o luna, pe data de 23 februarie.
  • Izvoarele Apor si Mikes 2 - Baile Tusnad Izvoare cu ape minerale. La o plimbare de dupa-amiaza, iarna, am cautat aceste izvoare, venind dinspre hotelul Ciucas. Desi pe indicatoare scria ca vor fi cele cu nr 2, 3 si 4, am gasit functional doar pe Apor.
  • Lespezi Star La steaua care a rasarit, e o cale atat de lunga. Am ajuns aici dupa o tura pe Acoperisul Romaniei, nimic planificat. A fost un week-end de exceptie (nu numai meteo).
  • Cetatea Caras Peripetii cu aceiasi caini. Am reusit sa ajung la cetate dupa ceva peripetii, cu aceiasi caini cred. Sunt a unui localnic ce are casa undeva mai in vale si sunt foarte furiosi si neprietenosi.
  • GR0710 - La intoarcere am coborat pe partia de schi din Izvor Muresului. Am avut parte si de o intalnire furtunoasa cu cainii de la stana.

Ai ajuns in Codlea si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cimitirul animalelor Eden? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 11 luni si 3 zile!