Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
La Zaplaz - Muntii Piatra Craiului - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

La Zaplaz - Muntii Piatra Craiului | Unde este acest loc?

La Zaplaz..

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto La Zaplaz Muntii Piatra Craiului! In prezent avem in total 12249 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati La Zaplaz - Muntii Piatra Craiului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Pestera, se afla la 6.34 km distanta.
Cazare

Cazare Pestera (Moieciu, Brasov)


Vezi oferte de cazare langa Pestera, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.03 km distanta: Drumul lui Deubel - Muntii Piatra Craiului (36 poze). Plaiul Foii - La Zaplaz - Saua Grind.
14714710951100
14714710971101
14714710981102
14714711001103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic La Zaplaz Muntii Piatra Craiului?
Varful Sbirii. Poarta Mare din Canionul Anghelide. Izvorul din Poiana Inchisa. (atractie turistica si geocutie) Refugiu Grind. La 1.5 km. Iesirea din Poiana Inchisa la ora 14. Poiana Inchisa este un loc greu accesibil, dar nu chiar atat de inchis. (geoascunzis)
Braul Rosu. Partea Braului de Mijloc de sub creasta sudica, incepand de la Marele Grohotis, poarta denumirea de Braul Rosu sau Muchia Rosie. (geoascunzis)
Pestera Stanciului. Comoara din Pestera Stanciului - Coordonatele gps nu te mai ajuta la cautarea acestei geocutii. (atractie turistica si geocutie) Turnuletul cu Poarta. Stanca Turnuletul cu Poarta se afla in apropiere de Malul Galben, la baza peretelui de stanca care porneste spre sud.

La Zaplaz Muntii Piatra Craiului in limba maghiara - magyarul: Deubel-üregek Királykő-hegység

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Brasov
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Muntii Piatra Craiului
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps La Zaplaz - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Muntii Piatra Craiului si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul La Zaplaz? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Refugiul Saua Grind
  Refugiul Saua Grind
  Saua Grind se afla la doar 350 m distanta de cel mai inalt varf al Pietrei Craiului, Piscul Baciului.
  Varful La Om
  Varful La Om
  Varful La Om sau Piscul Baciului, avand o inaltime de 2238 m, este punctul de maxima altitudine de pe intregul masiv Muntii Piatra Craiului.

  Stii locuri de vizitat din judetul Brasov, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.